Zeer snelle levering, zelfs in tijden van Corona. Zeer goed ingepakt en de rozen hadden zelfs een soort jute pad rond hun kluit om uitdroging tegen te gaan ! Rozen zelf zien er uitstekend uit, gezonde groene blaadjes. Aanrader !
De Roos zag er goed uit , zeer snel geleverd verpakking prima. Maar bij het planten in de Tuin vond de tuinman het wortelgestel erg summier.
Voor herhaling vatbaar!
Keurig, snel, stevig verpakt, goede kwaliteit, duidelijke plant uitleg
Plantjes werden door Corona- drukte een dag later bezorgd. We hebben ze meteen in de tuin gezet. De roos in pot was heel erg droog, misschien wat extra watergeven ivm mogelijk langere bezorgtijd door drukte? Clematissen zijn prima overgekomen, dahlia's ook. Geranium is helaas gesneuveld tijdens het vervoer.(was ook wel een heel erg klein plantje...) Wij zijn enorm blij met de plantjes en hopen dat ze het goed gaan doen.
Klasse ,, netjes geleverd
Mijn Guirlande d"Amour ziet er prima uit. Ook de driemaal R JustYoey Pot. Maar.... de Lichtkoningin Lucia is erg kort geknipt en de geknipte takjes zijn uitgedroogd en bruin. Ik zie nog geen enkel groen sprietje. Gaat dat nog goedkomer?
Zelfs in dit Corona-tijdperk, waren de rozen binnen één dag netjes verzonden. De planten zagen er prima uit.
Zo als gewoonlijk: goed verpakt, prima kwaliteit. Al jaren tevreden klant en dat blijf zo. De planten hebben niet geleden door langer onderweg te zijn, door drukte bij postnl
ik heb gisteren mijn klimrozen en clematissen ontvangen, door drukte bij de bezorgdienst later dan geplant. ze zien er goed uit, gelijk water gegeven. vandaag ze in de grond gezet en nu ze maar uit de grond kijken
Hoi Esmee, Ik zag dat direct na jouw mail het pakket is bezorgd. Ik hoop dat dat allemaal in orde is. Ze doen hun best maar het was erg druk bij de bezorgers. Gelukkig was het er toch sneller dan verwacht. groet steven 10 april 14:14 Zending is bezorgd Bezorgd op 10 april 14:14 vrijdag 10 april 2020 12:28 Aan: Rozenkwekerij de Wilde <[email protected]> Onderwerp: U heeft een nieuwe (onvoldoende) beoordeling ontvangen voor Rozenkwekerij de Wilde U heeft een onvoldoende beoordeling ontvangen voor Rozenkwekerij de Wilde De beoordeling Naam esmé Plaats den haag E-mailadres [email protected] Datum 2020-04-10 10:27:23 Totaal score 5 ik heb nog steeds niks binnen, k kreeg gisteren een email van postnl, dat de levering 3 dagen uitegsteld is, ivm drukt. ik hoop dat ze het overleven Aanbevelen? Ja
Original review
ik kreeg gisteren een email van postnl, dat de levering 3 dagen uitegsteld is, ivm drukt. ik hoop dat ze het overleven
Via via op dit adres gekomen en alles liep prima !!! Goede service !!
Mooie, grote planten van goede kwaliteit. Snelle levering.
De rozen in pot waren nog zo prematuur dat alle aarde van de roos viel bij het planten er er stokjes bij moeten om niet te vergeten waar ze staan, zo klein. Eigenlijk meer ministekjes dat rozen.
Beste mevrouw Exel, De rozen zijn nu erg klein omdat wij ze net hebben opgepot en het nog erg koud is geweest vooral in de nacht. Voor de planten maakt het niets uit en ze groeien straks uit tot volwassen rozen. Mocht er toch nog later iets mee zijn, laat het dan even weten maar normaal gesproken komt het gewoon goed. Groet Steven
Goede communicatie, Snelle levering, goed verpakt, mooie producten.
Drie soort rozen besteld. Binnen drie dagen zijn ze bezorgd. Netjes verpakt en via de mail een hele duidelijke omschrijving over hoe de rozen te planten en te verzorgen. Ben super tevreden!
Fijne en persoonlijke service!
Goed. Snelle levering. Mooie kwaliteit plantjes. Leuke attentie bij de bestelling in vorm van bieslook zaadjes. Bestelde peterselie plantje zat er helaas niet bij.
Goede service, ook telefonisch. Rozen zijn prachtig en snelle levering ondanks corona.
Even zoeken in de site maar uiteindelijk vind ik wat ik zoek. De bezorging is snel en de rozen komen in goede conditie en goed verpakt aan. Fijne service.
Eerste kennismaking met jullie bedrijf was zeer goed.
Zie review
snel geleverd en goed verpakt
grote keus prima website snelle levering
De stam roos ziet er netjes uit, maar de bodem verbeteraar lag los in de doos even als 1 verpakking van de meststof verpakkingen die ook los door de doos lag. Ben bijzonder teleurgesteld, in het bedrijf, had een betere verpakking verwacht. Van de bij behorend producten..
als hierboven
12 Hoveniersweg
Zutphen 7205DA
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.