Laden reviews...
18 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
En general, los clientes elogian la entrega rápida, el seguimiento y las plantas de buena calidad. Algunas compras tuvieron retrasos o problemas de embalaje, pero se resolvieron rápidamente. En conjunto, la experiencia es positiva y se valora la buena relación precio-calidad y un servicio al cliente atento. La experiencia de compra se describe como fluida y confiable.
Ik ben prima op de hoogte gehouden hoe en wanneer de planten geleverd zouden worden, vwb de problemen tijdens de perikelen met het coronavirus. Prima gedaan.
26 March 2020
A.A. van der Lijn
Hellevoetsluis
De snelheid waarin ging, ondanks Corona , geweldig. Ook telefonisch goede service. Goed verpakt bezorgd en de planten zagen er fantastisch uit. Echt duidelijk kwaliteit .
25 March 2020
Carla Pouw
Huizen
Bestelling wordt keurig geleverd, amper schade aan de planten. Goede kwaliteit.
25 March 2020
Wil Reurink
De Wijk
Prachtige rozen en supersnel geleverd
Hansje
Utrecht
Levering volgens afspraak. Doos wel erg groot voor de inhoud.
T.M. Althues
Houten
Goede site en ruime keuze. De rozen zagen er zeker zo goed uit als ik ze zelf uitgezocht zou hebben. Goed verpakt. Een klein takje met blaadjes afgeknapt. Deze pot stond nog op andere , wel goed maar bovenkant zat tegen desel doos. Mooie rechte stalletjes en mooie kruin.
Eline Aarts
Leusden
Snel geleverd, met zorg verpakt. Mooie rozen
Jessica
UFFELTE
De roos ziet er prachtig uit. Goed verpakt en snel geleverd. Met dank!!
Mieke
WASSENAAR
Vroeger kocht ik altijd al graag rozen van De Wilde. In mijn oude tuin, die ik node achter moest laten ,staan ze er nog steeds prachtig bij. De bestelling was prima in orde. Ik vind blush noisette heel erg klein, maar de hoofdzaak is dat het een gezonde roos zal blijken te zijn. Ik vind het een geweldige roos, niet kapot te krijgen, steeds na een noodzakelijke overplanting, weer volop bloemen, doorbloeiend en geurend en ook nog heel mooi. Zo was het in mijn tuin tenminste, Hopelijk maak ik het van deze nog mee ! De geraniums zijn al gegroeid, zo vlug, heel leuk. Met vriendelijke groet, Erna Glazener
Erna
Amerongen
snelle levering ondanks vertraging bij de PTT
Hub Wackers
Sittard
Alles wat ik besteld heb is netjes bezorgd.
Beveelt niet aan
Ilse van Es
Berkel en Rodenrijs
Rozen en clematis besteld, dit werd heel snel verzonden en kwam zeer goed ingepakt aan. Een van de kortingen was eerst niet op de offerte zichtbaar, gelukkig snel antwoord van de klantenservice. Die heeft goed geholpen en het teveel betaalde bedrag kreeg ik direct na mijn betaling terug gestort.
Anne
Katwijk
Opnieuw prachtige producten, snel geleverd, keurig verpakt
Chris
Weesp
Bestelde rozen snel geleverd, prima ingepakt en topkwaliteit.
Hans Schouten
Heemskerk
Mijn bestelling werd mooi op tijd bezorgd, de rozen waren goed verpakt en zagen er gezond uit.
G.A van der Veen
Drachten
Snelle levering Goed netjes gepakt Tevreden met de planten
Soedono
ROTTERDAM
Snelle service. Goed verpakt. Fijne info
Odra Litjens
Feanwalden
goede planten, je krijgt ze makkelijk uit de pot heel tevreden
Rita van der
middelburg
Mooie stevige rozenstruiken, zorgvuldig verpakt.
20 March 2020
A
Nonymus
Ik heb voor het eerst online planten besteld. Mooie planten, goed verpakt. Duidelijke communicatie en snel aan huis geleverd. Klaar voor de lente!
20 March 2020
Hanneke
Ambt Delden
De levering is een tweede maal aangeboden omdat we bij de eerste levering eventjes weg waren. Daardoor waren de wortels van de rozen niet meer vochtig. Wel onmiddellijk gepland en water gegeven. Hopelijk lukt het toch.
Roger
Lommel
Duidelijke website, goede omschrijving van de planten, bezorging uitstekend. Planten in prima staat!
Coby
Amsterdam
zie boven weergegeven reactie
kees
Dordrecht
Goede webshop met veel informatie. Levering is snel en goed
niels
De Steeg
De bestelde rozen zien er goed uit ,jammer dat een van de bestelde rozen voor de helft was afgeknapt (Just Joey ) maar dat kan door het vervoer zijn gebeurd.Nu maar afwachten hoe de rozen zich ontwikkelen.
18 March 2020
Jannes