Pluspunten

Snelle levering, mooie planten en goed advies via de telefoon

Pluspunten

Gewoon goed en snel geregeld!

Pluspunten

Geld is niet de hoofdzaak bij deze firma voor mijn gevoel, maar de liefde voor het vak. Na binnenkomst van de bestelling en het openen van de doos, waren wij aangenaam verrast. Het is zeker dat zij er vaste klant bij hebben.

Geen.

Pluspunten

Gewoon goede rozen goede service prijs kwaliteit is goed , snelle service inzake bestelling, goed verpakt,

zo door gaan wat goed behoeft geen verbetering

Pluspunten

Ik gaf per mail aan een kortingscode te hebben van Groei en Bloei. Daar gingen ze soepel mee om en kreeg als korting een emmertje mest dat qua waarde meer waard is dan de korting. Heel netjes.

Pluspunten

Fast and reliable delivery to germany.

Regarding my order it would have been good to know, that the Rostaing Costaud gloves are tailored a bit wider than expected.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Mooie klimroos extra als cadeau. Nog steeds het perfecte bedrijf als 50 jaar geleden!

Niet van toepassing

Pluspunten

Prachtige kwaliteit, keurige levering,ik heb al diverse vrienden verrast bij een feestelijke gelegenheid met een mooie rozenstruik,heb je veel langer wat aan dan een bloemetje! TOP!!

Pluspunten

Order is snel en goed afgehandeld. De rozen staan in de grond; het resultaat zien we dan een paar maanden later. Dus over het product kan ik nog niet beoordelen.

Pluspunten

correct ,

van de 10 pl. zijn er 2 niet volgens kwal. norm A klasse af 3 , 5 tak

Pluspunten

Supersnelle (volgende dag in huis) en correcte afhandeling en levering van de bestelling.

Pluspunten

prachtige planten!

Pluspunten

Zeer mooie planten - vlugge levering en goed verpakt. Verrassend : gratis klimroos.

Pluspunten

Snel,accuraat en zorgvuldig

Pluspunten

Super blij met mijn bestelling van de wilde. Als ik bij mijn opa ben kom ik graag naar de kwekerij maar via internet bestellen gaat ook heel goed. Ik heb twee klimrozen besteld ( new Dawn en azubis) en een azubis klimroos erbij ontvangen. Super blij met mijn bestelling. De azubis zat ook in mijn trouwboeket. Dat wisten ze niet bij de wilde maar ik ben er helemaal gelukkig mee!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt, prima planten.

Website deed het een aantal keren niet waardoor ik bijna was afgehaakt.

Pluspunten

Planten zijn snel, in goede staat en goed verpakt ontvangen. En als bonus een van mijn lievelingsrozen kado bij de bestelling.

Pluspunten

Goede service. 1 clematis niet op voorraad. Telefonisch overleg over ander product. Producten snel en perfect verpakt geleverd.

Pluspunten

Prima en snelle service,klantvriendelijk.

zou ik niet weten

Pluspunten

Staan je als klant geduldig en vriendelijk te woord. Geven je het gevoel dat de klant koning is. Een goede band met de klant heeft prioriteit voor dit bedrijf. Enorm vertrouwen wordt gegeven. Service is top.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA