Pluspunten

Alles is perfect. Het telefonisch contact/advies. De correspondentie via mail. De bestelling die gemeld werden via de telefoon door GLS omdat het pakketje bij de buren afgegeven mocht worden. Met liefde doen ze allemaal hun werk bij De Wilde en dat voel je.

Pluspunten

Klasse; hele mooie bloemen en een super snelle bezorgservice; we kijken uit naar het voorjaar!

Ik heb klimrozen voor onze pergola's besteld. Het was daarbij best veel doorklikken voor ik steeds had ontdekt hoe hoog de rozen kunnen worden. Het had mij geholpen om in de webshop ook op de hoogte van de rozen te kunnen selecteren.

Pluspunten

Goede planten, snelle levering en vriendelijke dienstverlening, fijn om mee samen te werken.

Geen.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en servicegericht. In een uitstekende verpakking bezorgd.

Pluspunten

Goede service en bereikbaarheid

IK zou de planten niet op zaterdag laten afleveren. De rozen die ik besteld had moeten binnen 3 dagen gepoot worden. De Zaterdag en Zondag vallen al af, dus blijft er weinig over.

Pluspunten

Heel makkelijk te bestellen en binnen twee dagen de planten thuis, fantastisch! Goede begeleiding en behandel advies.

Het lukte me niet bij het invullen van mijn gegevens, een toevoeging te plaatsen bij ons huisnummer. 82 E. Deed ik dit, dan kon ik niet verder. Bij "opmerkingen" heb ik dit toen vermeld, maar jammer genoeg zonder resultaat. daardoor moest ik mijn bestelling 5 huizen verderop gaan halen.

Pluspunten

Goede, mooie planten. Ruime keuze.

Pluspunten

Geweldig assortiment. Snelle levering. Hoge kwaliteit planten. Ook nog eens een cadeautje bij de bestelling. En het allerbelangrijkste!!!!! Mijn felbegeerde Mozart weer in mijn bezit en welkom mogen heten in mijn nieuwe tuin!!! Binnen 2 dagen in huis (tuin) Mailtje over verzorging gekregen vond ik bijzonder. Geen zorgen. Mozart en cadeau New Dawn zijn in goede (groene) handen. Bedankt.

Mmmmm. Vraag ff bij bestellen: weet u zeker dat u niet meer wilt bestellen???!! Haha!! Wel ff iets. Op de site kwam ik per ongeluk borderpaketten tegen, geen idee hoe ik dat heb gevonden, was geen zoekopdracht voor. Zocht ik niet. Maar zag wel prachtige planten in de pakketten die ik los nergens meer terug kon vinden. Jammer. Was niet helemaal duidelijk (voor mij dan) maar dat gaat over de website. Bedrijf top

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website

Pluspunten

snelle levering extra roos kado! nog geen reactie op de planten zelf, hij staat nog 1 dag in de grond

Ik kreeg geen goede verbinding bij het doorsturen van de bestelling via de website

Pluspunten

zeer goed

geen

Pluspunten

Zeer snelle levering van het borderpakket. Planten zijn stevig verpakt, mooie kwaliteit. Klimroos als cadeau gekregen bij de bestelling.

Pluspunten

Zeer goede ervaring met rozen als cado laten bezorgen. Op tijd bezorgd, mooi verpakt, goede kwaliteit!!TOP!

Pluspunten

prima kwaliteit snelle levering. Dit bedrijf is een aanrader

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

This is my third order with De Wilde. The first was very impressive. I received beautiful healthy plants with blossoms. The second was not really good. I ordered Lady of Shalott but I received instead something that looked like Doris Tysterman. Now, the third was really bad. I received plants covered in white crust on the stems and leaves. I gave two stars because I received a free plant care product instead of a free climbing rose plant (I had informed them I didn't need any free plant.)

Consistent quality for online buyers who cannot see or check the plants at the nursery.

Pluspunten

duidelijke website, snelle verzending na betaling en planten zeer goed verpakt. Plus als extraatje: een gratis klimroos. Verrassing.

eigenlijk geen

Pluspunten

Snelle leveringen van mooie planten

Pluspunten

Thank you so much for the clematis and the rose.

Pluspunten

Zeer snelle levering en extra klimroos

Graag een factuur sturen, nog niet ontvangen

Pluspunten

Goed contact en snelle bezorging. Planten zien er mooi uit

Pluspunten

De rozen zien er erg goed en vol uit. Bestellen makkelijk en snel.

Pluspunten

Snelle levering. Product uitstekend en redelijke prijs

Pluspunten

Keurig telefonisch geinformeerd dat niet het bestelde aantal voorradig was en dat het daarom enkele dagen later bezorgd zou worden. Zending keurig verpakt en uiteindelijk na 4 dagel geleverd

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit en prima solide verpakking.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA