Goede rozen, andere planten van mindere kwaliteit
Onlangs als cadeau 3 rozen en 2 clematissen van de Wilde gekregen - de rozen zien er erg goed uit (1 was wel heel klein, hopelijk slaat deze nog goed aan. De andere 2 gaan goed en hebben veel knoppen). 1 clematis (New Love?) was echter zo goed als dood bij aankomst....deze heeft het dus ook niet gered. Bij de andere clematis (Blue Boy) heb ik heel veel dode takjes weggehaald - maar deze slaat gelukkig wel aan en oogt inmiddels stukken beter.
Vervolgens heb ik zelf nog 2 rozen (Winter Sun) aangeschaft - en de ze zien er wederom erg goed en gezond uit. Daarnaast de actie met 12 geraniums (Rozanne) en een aantal Ijzerhard gekocht. De Geraniums zien er echt heel erg sneu uit en ik heb ongeveer de helft aan dode en gebroken blaadjes moeten weghalen. Ze waren ook niet zo goed verpakt...dus maar afwachten of ze het overleven. De ijzerhard plantjes zijn echt heel klein, maar zien er in principe wel gezond uit.
Al met al blijft het een beetje een risico om online te bestellen natuurlijk. Voor rozen ben je in ieder geval bij De Wilde aan het juiste adres...andere planten ga ik voortaan ergens anders halen.