prima verzorgde zending en snel!

Mijn Guirlande d"Amour ziet er prima uit. Ook de driemaal R JustYoey Pot. Maar.... de Lichtkoningin Lucia is erg kort geknipt en de geknipte takjes zijn uitgedroogd en bruin. Ik zie nog geen enkel groen sprietje. Gaat dat nog goedkomer?

Snelle en prima levering

Zelfs in dit Corona-tijdperk, waren de rozen binnen één dag netjes verzonden. De planten zagen er prima uit.

Zo als gewoonlijk: prima kwaliteit

Zo als gewoonlijk: goed verpakt, prima kwaliteit. Al jaren tevreden klant en dat blijf zo. De planten hebben niet geleden door langer onderweg te zijn, door drukte bij postnl

gisteren binnen

ik heb gisteren mijn klimrozen en clematissen ontvangen, door drukte bij de bezorgdienst later dan geplant. ze zien er goed uit, gelijk water gegeven. vandaag ze in de grond gezet en nu ze maar uit de grond kijken

Prima service en een mooie roos !!!!

Via via op dit adres gekomen en alles liep prima !!! Goede service !!

Mooie planten

Mooie, grote planten van goede kwaliteit. Snelle levering.

zeer matige kwaliteit/prijs verhouding

De rozen in pot waren nog zo prematuur dat alle aarde van de roos viel bij het planten er er stokjes bij moeten om niet te vergeten waar ze staan, zo klein. Eigenlijk meer ministekjes dat rozen.

Super service

Goede communicatie, Snelle levering, goed verpakt, mooie producten.

Super goede snelle levering

Drie soort rozen besteld. Binnen drie dagen zijn ze bezorgd. Netjes verpakt en via de mail een hele duidelijke omschrijving over hoe de rozen te planten en te verzorgen. Ben super tevreden!

Prima service en mooie planten!

Fijne en persoonlijke service!

Goed.

Goed. Snelle levering. Mooie kwaliteit plantjes. Leuke attentie bij de bestelling in vorm van bieslook zaadjes. Bestelde peterselie plantje zat er helaas niet bij.

Een aanrader

Goede service, ook telefonisch. Rozen zijn prachtig en snelle levering ondanks corona.

Grote keuze en kwalitiet

Even zoeken in de site maar uiteindelijk vind ik wat ik zoek. De bezorging is snel en de rozen komen in goede conditie en goed verpakt aan. Fijne service.

Snelle en correcte levering.Mooie planten.

Eerste kennismaking met jullie bedrijf was zeer goed.

goede kwaliteit. online goed te bestellen. prima verpakt aangeleverd

Zie review

snel geleverd en goed verpakt

snel geleverd en goed verpakt

goede kwaliteit voor een prima prijs

grote keus prima website snelle levering

Slordig verpakt

De stam roos ziet er netjes uit, maar de bodem verbeteraar lag los in de doos even als 1 verpakking van de meststof verpakkingen die ook los door de doos lag. Ben bijzonder teleurgesteld, in het bedrijf, had een betere verpakking verwacht. Van de bij behorend producten..

goeie produkten en goede service

als hierboven

Niets op af te dingen

Voor het eerst besteld bij De Wilde... Snelle bezorging, prima verpakt en super mooie en gezonde planten. Wij zijn fan!

Snel ontvangen en goed ingepakt

Hartelijk dank voor de levering.

Goede kwaliteit van de planten, groot assortiment en snelle service

Zeer tevreden met de aankoop.

Zeer VLUGGE en CORRECTE afhandeling.

HARTELIJK BEDANKT.

Mooie planten.

En goed verzorgd verstuurd.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA