Levering zoals beloofd!

Mooie stamrozen perfect verpakt

Zo te zien hebben jullie mijn beoordeling niet nodig maar de waardering klopt.Ik heb supermooie hoge stamrozen gekregen. Super verpakt in een stevige grote doos, daar is niet op bespaard, In een woord super.

Uitstekende kwaliteit, snelle levering

De bestellingnaar Frankrijk was er in drie dagen. Prachtige planten, goed verpakt.

Prachtige planten/rozen

Online makkelijk en snel rozen en planten besteld. De levering was zeer snel en keurig. Planten zien er goed uit.

Prima service, goede producten

Heel snel geleverd, mooie planten

Uitgebreid assortiment en snelle levering

De planten zagen er goed uit. Er ontbrak een plant maar die werd snel nageleverd.

Prima service en snelle levering. Duidelijke plantinstructie.

Zeer tevreden.

snel geleverd

bijzonder snel geleverd in 2 dagen op zaterdag op de juiste tijd

PRIMA VERPAKT, SNELLE LEVERING

Vrijdagavond besteld, dinsdag in huis. Rozen zien er prima uit. Lengte van de stamrozen klopt met de website.

Top rozen voor een nette prijs

Online rozen kopen gaat perfect. Ik krijg altijd planten die ik zelf ook zou hebben uitgekozen (niet de kneusjes) en mijn favoriete feature is de keuze optie ‘geurend’.

prima verzorgde zending rozen

Duidelijke website, rozen besteld en goede communicatie over de verzending. Rozen waren bij aankomst in prima conditie en duidelijk gelabeld. Er was zelfs een extra roos verzonden. Dank

Kwaliteit van de zending.

Planten prima verstuurd en snel.

Helemaal top

Besteld ,volgende dag bezorgd ,goed verpakt ,en zover ik kan zien een gezonde roos, blij mee

Kwaliteit en service maken het tuinplaatje compleet!!!

Via vrienden had ik gehoord dat het een van de beste rozenkwekerijen was. Bij aflevering zag alles er keurig uit en de rozen waren zorgvuldig ingepakt met goede beschrijving voor het planten etc. Nu nog afwachten of het ook mooi wordt!

Nette service, kennis van zaken

Het wordt zeer gewaardeerd dat ze niet alleen het product leveren, maar ook informatie geven over verzorging e.d..

Produkt en levering keurig in orde. Zoals het hoort!

Werkelijk niets op aan te merken en zeer snelle levering.

Uitstekende service

Bestelde rozen binnen 1 dag goed verpakt afgeleverd.

Elk mailtje (ook in weekend) werd inhoudelijk beantwoord, top!

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering van de rozen.

uitstekende service en mooie rozen

de producten komen goed aan

Netjes correct en snel

Goede service snelle afhandeling

Aanrader

De rozen doen het heel goed, snelle levering, goed verpakt.

Snelle levering, netjes verpakt

Prima website, goede informatie. De levering was snel en de rozen goed verpakt. Zeer aan te bevelen.

Snelle levering: wat een service!

Al jaren verkoopt De Wilde de allerbeste rozen. Ik wilde roosje The Generous Gardener aan mijn collega geven die met pensioen zou gaan. Vrijdag de roos besteld, maar dinsdag afscheid collega...Bij bestellen stond een levertijd van 2-3 werkdagen. Oh jee, komt dat goed? Natuurlijk kwam dat goed, het roosje was er zaterdag! Ik blij, collega heeeel blij en met pensioen😂. Bedankt voor de superfijne service!👍🏻🤗

De zending zag er super uit

Nog niet een, twee, drie te zeggen. Het moet immers eerst nog groeien en bloeien!

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA