Laden reviews...
18 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In generale, i clienti lodano una consegna rapida e un buon tracking, imballaggio accurato e piante di alta qualità. Alcuni ordini hanno presentato ritardi o problemi di imballaggio, ma sono stati risolti rapidamente. Si è trattato di un servizio per lo più affidabile con un buon rapporto qualità-prezzo. L'esperienza di acquisto è stata positiva e il supporto è stato disponibile quando necessario.
Ik bestelde voor een aanzienlijk bedrag 3 soorten rozen: Amadeus, R.Bobbie James en The Generous Gardener. Op de site stond vermeld: in 4 liter pot en 100+. Bij de specificaties staat wat de maximale hoogte van de de rozen wordt. Ik ging er dus van uit de de planten bij levering tenminste 1 meter hoog zouden zijn. Groot was mijn teleurstelling toen ik de rozenplantjes zag: ze komen nèt boven de grond uit. Ik raad jullie aan dat op de site te vermelden en in ieder geval de vermelding ‘100+’ te verwijderen. Ik zou ze niet besteld hebben als ik dit had geweten.
Beveelt niet aan
17 April 2026
Elisa
Den Haag
De hulpvaardigheid en de kennis bij deze vakmensen is groot.
11 April 2026
Marthe
Amsterdam
Zeer goed. Alles zeer zorgvuldig verpakt, heel snel in huis en erg goede kwaliteit
29 March 2026
Hanneke
Zandt
In eerste instantie was de levering wat vertraagd, maar toen ik telefonisch contact had opgenomen werd dit goed opgepakt, kreeg ik netjes excuses en werden de tijden de dag erna al geleverd.
26 March 2026
Wendy van Londen
Winterswijk Miste
Na telefonisch contact zijn er voor de beschadigde rozen, nieuwe rozen toegestuurd. Tevens is zijn er excuses aangeboden. Al met al prima opgelost.
23 March 2026
Alexander
Spierdijk
Wij hebben contact gehad met de klant en nieuwe rozen opgestuurd.
Helaas is er met het pakket bij de post niet zorgvuldig mee omgegaan, hieraan kunnen wij niets doen. Met vriendelijke groet Team De Wilde
de bezorgservice was heel snel, 2 dagen na bestelling. mooie planten en plant adviezen
22 March 2026
Heleen
Ouwerkerk
Planten lagen allemaal door elkaar uit de pot zware dingen erop . Aarde los in de doos. Sommige rozen jonge scheuten afgebroken. De planten op zichzelf waren mooie kwaliteit zonde dat ze slecht verpakt worden Na deze gebeurtenis heeft de Rozenkwekerij direct contact gezocht en alles doorgesproken, en keurig geregeld! Dit was zeer correct, hartelijk dank voor zoveel betrokkenheid naar de klant toe.
18 March 2026
D
Mierlo
Snelle levering en de planten zien er goed uit. De verpakking was ook heel plantvriendeljjk. Een aanrader!
1 March 2026
Berend
Zwolle
De rozen werden persoonlijk geleverd en we kregen ter plekke goede adviezen. Als extra service kregen we er een emmertje mest bij voor het hele seizoen!
12 February 2026
sarah
empe
Door de tijd van het jaar vooral de wortels kunnen beoordelen maar dat ziet er goed uit, even afwachten wat er opkomt in de lente.
23 December 2025
Raymon
Hekelingen
De planten werden snel geleverd, zagen er heel goed uit en waren goed verpakt. Een aanrader!
24 November 2025
Daniëlle
Waarder
We bestelden in november rozen op kale wortel en een aantal vaste planten. De bestelling kwam snel. De planten waren goed verpakt en zagen er goed uit. Bij de rozen zat een duidelijke handleiding over plantwijze en verzorging. Tevreden klant!
22 November 2025
Communicatie goed , snelle levering
8 November 2025
Aukje
St Jacobiparochie
Mooie planten en goed verzorgd
13 October 2025
Tineke
Noardburgum
dit is de tweede keer dat ik besteld heb en wederom een snelle levering in een degelijke verpakking zodat de rozen goed aankomen.
1 August 2025
Irene
Winterswijk
Mooie collectie rozen. De planten zien er fors en robuust uit. Goede prijs kwaliteit verhouding. Uitstekend verpakt en snel bezorgd. Aanrader.
29 June 2025
PPBB
Rotterdam
Was beetje angstig toen ik vernam dat de rozen via post nl zouden komen. Maar ze waren zeer vakkundig en goed verpakt in uitstekende kwaliteit. Top!
27 June 2025
Peter
Waddinxveen
Bestellen was zeer eenvoudig. Levering op tijd. De planten waren goed verpakt. Mooie en gezonde planten.
19 June 2025
Greet
Morkhoven
een zending rozen en botanische geraniums arriveerde in drie flinke kartonnen dozen in gewicht variërend van 10-20 kg. De planten hadden het vervoer deels niet zo goed doorstaan; een deel van de takken was afgebroken terwijl de geraniums in een draagtasje uit hun container door elkaar gehusseld waren. De planten herstellen wel, maar misschien toch beter om de planten zelf op te halen? Bovendien kun je dan de planten dan zelf uitzoeken, want sommige exemplaren waren toch wel minnetjes.
Beveelt niet aan
8 June 2025
René
Hoofddorp
Mooie planten , goed verpakt bezorgd.
5 June 2025
Eric
Zoeterwoude
Snelle bezorging en uitstekend product. De rozen staan prachtig
31 May 2025
Wim
Den Hoorn
Na wat problemen met de levering kwam De Wilde pro-actief met een goede oplossing. Fijn dat we op deze manier snel van onze mooie rozentuin kunnen genieten.
29 May 2025
Rosa
Westerwolde
Kwalitatieve producten , snelle en correcte levering
25 May 2025
Paul
Lochristi
Uw assortiment is fantastisch! De prijzen redelijk, maar de belofte van levering klopt niet. Ik raad u aan met een ander postbedrijf te gaan werken. Tot twee keer is postnl niet gekomen, terwijl ik als hovenier bij de klant paraat sta met personeel om alles te ontvangen en in de grond te krijgen. Nu is alles gisteren geleverd en kan ikzelf pas donderdag weer op locatie zijn, zónder personeel. Onhandig dus én duur. Wel is uw assortiment zeer aantrekkelijk, dus waarschijnlijk probeer ik het nogmaals. Dit was mijn eerste ervaring bij u.
10 May 2025
Inge