Snelle levering, goede kwaliteit

De rozen werden zeer snel bezorgd. De kwaliteit van de rozen zag er uitstekend uit. Goed ingepakt zodat ze geen echte schade konden oplopen tijdens het vervoer. Keurig 2, mailtje gehad van de Wilde, bevestiging en info mbt verzenden

Zeer goede ervaring.

Kwaliteit van produkten goed en service goed en een probleem werd heel snel en vriendelijk opgelost.

Goede prijs/kwaliteit.

Je krijgt mooie volle planten die meteen goed aanslaan in de tuin.

Snelle en goede levering!

De bestelde planten werden snel geleverd en waren goed verpakt, zodat ze in goede staat en zelfs bloeiend arriveerden.

Snelle bezorging en zorgvuldig verpakt

Klim rozen en voeding besteld. Alles netjes ingepakt en binnen 2 werkdagen was het al binnen. Bij het uitpakken was de roos netjes beschermd zodat het praktisch geen kant op kan gaan tijdens de rit met in dit geval post nl. Natuurlijk hier en daar wel wat losse blaadjes, maar dat is het dan ook. Dag ervoor ook netjes een mail gehad met dat ik niet direct de roos hoefde te planten, wat voor mij al zorgen weg nam. Fijn contact! Toch persoonlijk ondanks dat het een webshop is.

Een 10 met een griffel

De ene dag bestelt, verwachtende dat de levertijd 3 dagen zou zijn. Tot onze blijdschap werden de zeer goed verpakte producten de volgende dag al afgeleverd !

Kan niet beter.

Klasse

Prima product. Goed verpakt

Ik heb enige malen via het internet rozen gekocht van de Wilde en het is altijd een prima ervaring. Gezonde sterke rozen.

Super snelle service en goede kwaliteit!

Goed, snel en fantastische kwaliteit

Erg mooie rozen, staan al prachtig te staan in onze tuin. En super snel geleverd.

Jarenlang top- producten en topservice

Vanwege de crisis besloot ik alles on-line te bestellen. Per ommegaande een mailtje dat 1 product niet meer te leveren was- maar een alternatief. Verdere levering verliep op rolletjes.

Perfect snel geleverd en goed verpakt

Perfect snel geleverd en goed verpakt

Zeer goede ervaring

4 e bestelling zeer tevreden.

super!

kom er al jaren, zeker ook al toen er geen computers waren. Ik houd van dit bedrijf, het levert superproducten!

Prachtige rozen

Snel besteld en bezorgd. Kwamen prima verpakt aan.

Mooie grote clematis en roos

Goede service: 3 x clematis en 3 x roos goed verpakt, ook goed op de hoogte gehouden over de verzending.

Een vijftal rozen besteld voor mijn vriendin, en bij formaat van de doos zien werd ik al enthousiast. Vijf volwassen rozenstruiken, in bloei en al. De geur kwam je gelijk tegemoet. En niet duur!! Bij tuincentrum betaal je gewoon het dubbele. Bijvoorbeeld Rosa 'Blue Moon' heb ik herinneringen aan,en zocht m al een tijdje. Ooit gezien als kind van tien, in een botanische tuin in Auckland, nieuw Zeeland, en was verwonderd door de kleur en geur. Nu, 25 jaar later bij jullie gevonden!

Uitstekende ervaringen

Prachtige rozen. Keurig nette en snelle levering.

Prachtige planten, uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding

De planten zijn snel verzonden en waren keurig verpakt. Ze kwamen onbeschadigd uit de doos.

Mooie roos, snelle levering

We hadden een mooie klimroos besteld. Uur later al de melding dat de roos verzonden was en de volgende dag in huis. Prachtige kwaliteit die nu al mooi bloeit in onze tuin.

Snelle levering, goed verzorgd, mooie rozen.

De planten waren keurig verpakt, er is niets beloofd wat niet waar gemaakt is.

Uitstekend materiaal en uitstekende service

Ik heb geen op/aanmerkingen. Alles is prima verlopen.

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Mooie sterke planten in goede doos verpakt en snel geleverd!

Perfecte service

*voortreffelijke verpakkingstechniek *snellere levering dan voorzien

Bloemen zijn netjes verpakt bezorgd. Zien er goed uit

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire