Topkwaliteit rozen, goed verpakt

Hele mooie rozen zonder plekjes op de bladeren. Snel verzonden. Goed verpakt. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Goed.

Gemakkelijk bestellen , snelle levering, goede updates van verzending . De planten waren goed verpakt en verzonden . Kwamen iets slapjes uit de doos na de reis van een paar dagen , maar trokken snel bij .

Goede kwaliteit, snelle en zorgvuldige levering.

Aan te raden

Topplanten, toelevering (ook in tijden van Corona!)

Aan mijn eerste zin valt niet zo veel toe te voegen. Planten (3x clematis en 2x roos) werd in een hoge doos aangeleverd. In goede conditie, ondanks dag vertraging door PostNL. Een roos bloeide de dag erna al!

het is prima

prima rozen keurig verpakt

Een prachtige roos binnen twéé dagen plantklaar afgeleverd. Perfect verpakt en een heel mooi product!

De 2de keer dat ik rozen bestel. Vorige keer 1 van de 5 kapot gegaan. Nu 17 rozen besteld en allemaal super mooie planten. En de geur is zalig. Donderdagavond besteld, zaterdag 2 dozen geleverd, maandag nog 1tje.

Goede rozen

Al vaker hier rozen gekocht, maar vond Zutphen even te ver. Nu een online bestelling geplaatst. Rozen waren netjes verpakt en zaten in de knop. Wij waren best wel onder de indruk van de levering. Zag er allemaal top uit. Ben alweer plannen aan het maken voor het voorjaar, dus zal zeker nog wat bestellingen plaatsen.

Onvoldoende

Vorige week een stamroos besteld afmeting 1.50 en nog 5 andere planten. De bestelling kwam snel maar NIET COMPLEET. De 3 stamroos bleek maar 1.15 cm te zijn en ik er miste nog 4 planten. Dezelfde dag nog gebeld en wat bleek mijn bestelde 1.40 cm stamroos was helemaal niet leverbaar. De 4 andere planten bleken ook niet leverbaar. Deze orders moeten hier wel vooruit betaald worden.

Mooi verpakt en zeer snelle levering naar België.

Snelle verzending en prachtige kwaliteit rozen

Mijn bestelling was met een dag verstuurd en de rozen zijn prachtig. Mooi vol voor hun grootte en met veel knoppen. We kijken uit naar de bloemen in de komende tijd.

Mooie rozen

Goed verpakt en snel in huis.

Snelle levering, prachtige planten

Snel! Attent en heldere communicatie

Erg tevreden, over de service, de bezorging, de snelle acties!

Deze kwekerij beveel ik zeker iedereen aan!

Snelle bezorging, net verpakt, extra's gekregen en prachtige rozen.

Sneller dan verwacht mijn pakket met prachtige rozen ontvangen via Postnl. Netjes verpakt, bamboestokken tegen het indrukken. Er zat een grotere verpakking rozenmest bij en het klimrek was ook groter dan besteld. Al met al zeer tevreden. De rozen stonden al in bloei, waardoor onze voortuin meteen opgefleurd is. Zal hier zeker meer bestellen.

Prachtige rozen, goed ingepakt en snelle levering.

Middelmatig tot goed

De site bezoeken prima en bestellen goed. De versturing is prima verlopen. De plant was goed verpakt. Alleen ik wacht nog op een reactie ivm vraag via email waarom de top eruit is gehaald

Snelle levering, goed verpakt, heel mooie roos!

zeer tevreden

Producten waren zeer goed ingepakt.

uitstekend

snelle service en de roos was heel goed verpakt

Snelle bezorging, de rozen komen goed aan, buiten dat de Wilde rozen altijd mooi en sterk zijn

Rozen besteld, worden snel geleverd. Goede berichtgeving via email. De rozen zijn goed aangekomen. We waren verrast hoe groot ze waren, we dachten dat ze voor het transport zouden worden ingekort.

Goed bedrijf

Een roos is prachtig de andere heel erg klein voor de tijd van het jaar. Jullie kunnen natuurlijk niets aan doen maar de levering was 3 keer uitgesteld waardoor ik iemand anders moest inschakelen om het pakket te ontvangen.

Zeer mooie gezonde roos, snel ontvangen!

de roos die ik besteld heb was er zeer snel in zeer goede staat , van een goed formaat en in bloei, zeer tevreden dus..

Omschrijving klopte, snelle levering, producten van kwaliteit

De website zelf heeft een goede omschrijving van het product. Snel geleverd en de “producten” / plantjes staan er goed bij in de tuin :) zeer tevreden.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire