Goede service mooie rozen

Twee klim rozen gekocht via de webshop. Proces was zoals je mag verwachten (Aankoop- en verzend bevestiging etc). Communicatie over de verzending was pro-actief. Rozen waren naar behoren ingepakt en vervoerd. Twee mooie jonge planten.

De roos die ik besteld had was zeer zorgvuldig ingepakt en netjes verzonden. En staat nu op een mooi plekje in de tuin

Mooie gezonde rozen en snelle feedback op vragen

Superkwaliteit en snelle levering

De planten kwamen heel goed verpakt aan. En ze groeien als kool Er zitten zelfs al bloemen in. Ik ben erg blij met de planten. Wij gaan de achtertuin volgend jaar aanpakken en dan zal ik zeer zeker hier weer de planten bestellen.

Enorm assortiment, goede service

Goede website met grote collectie rozen. Snelle levering en digitale folder met plantinstructies. Mijn bestelling kwam onvolledig aan en een plant was gedeeltelijk geknakt. Na melding hiervan is mijn klacht onmiddellijk hersteld, het ontbrekende product werd toegezonden en ook kreeg ik een nieuwe plant met voedsel. Hulde!

Snel en goed ingepakt stam rozen. Kwaliteit ook goed.

Snelle leveringen,goed ingepakt stam rozen.Kwaliteit ook prima.

Snel, goede kwaliteit, helemaal top

Mooie rozen besteld bij de Wilde. Wat een fantastisch assortiment! Zoveel mooie rozen dat het moeilijk was om te kiezen. Ondanks corona drukte binnen een paar dagen in huis. Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Rozen waren prima verpakt en zagen er goed uit. Ze staan nu net een paar dagen in de grond en doen het super. De volgende keer bestel ik weer bij de Wilde.

Super service, snel, goede kwaliteit

Prachtige roos, uitstekend verpakt

Snelle lebering van prachtige roos

Na het doorgeven van levering van een verkeerde plant, werd zeer snel gereageerd en de juiste plant opgestuurd. Planten waren in prima staat

Niet wat ik gevraagd heb.

Bestelde lichtroze rozen. Bij bestelling zaten er witte rozen in.. tenminste dat dacht ik.. ik bellen.. nee meneer, de rozen zijn juist, maar de etiketten niet.. ik opgelucht.. na 4 weken kwamen mijn rozen op en wat denk je? Witte rozen! Terugsturen wordt nu lastig, want ze zijn al geworteld.. Verzending wel oké

Uitstekende kwaliteit en service

Voor het tweede seizoen heb ik online rozen besteld bij De Wilde. De twee Nostalgie rozen zijn van uitstekende kwaliteit en werden zorgvuldig verpakt aangeleverd. per mail kreeg ik weer planttips.

Supergoed

Duidelijke informatie na nog even telefonisch contact gehad te hebben over een wat grotere bestelling. Behulpzame vriendelijk medewerker. Perfect verpakt hoewel post.nl er een dag langer over deed. Rozen in zeer goede staat ontvangen.

Verkeerde en zieke planten geleverd.

Verkeerde en zieke planten geleverd. Ik heb het per mail gemeld, maar daar geen reactie op gekregen.

Gemakkelijk besteld en snelle service TOP

Bestelde vlot 4 klimrozen plantjes op de site. Zowel de bestelling als de betaling gebeurden vlot en de planten weerden snel geleverd. Kreeg er bovendien nog een pdf foldertje bij over het onderhoud van de rozen. Heel leuk

Betrouwbaar en kwaliteit.

Ik ben een terugkomende klant. Dat zegt veel over de service, het aanbod, kwaliteit en afhandeling van je bestelling.

Fantastich

Top kwaliteit

Goede servies

Goede servies alleen de website is niet up to date ivm de voorraad van de mooie rozen dat is wel jammer maar ze zijn wel zo eerlijk om te bellen en te zeggen dat het er niet is en er voor te zorgen voor een andere oplossing maar in mij geval wacht ik tot het er is in oktober want die ik heb besteld wou ik graag hebben geduld is een schone zaak en de moeite waard

Schitterend

Prachtige planten,goed verpakt en snelle levering Die van.vorig jaar staan.volop in bloei..... Daarom weer planten bij.jullie besteld omdat de kwaliteit zo goed is.

Mooie gezonde planten

Mooie rozen en clematissen; heel goede service.

Mooie rozen

Persoonlijk contact en mooie producten die snel en op afgesproken tijdstip geleverd worden. Ik kan ze zeker aanbevelen!

Fijn roosje

Perfect roosje,gezond blad, vol knoppen, werd keurig en veilig verpakt bijzonder snel geleverd. Ik ben blij en tevreden.

Ik ken dit bedrijf omdat mijn vader altijd rozen bestelde bij de Wilde. Nu, 50 jaar later doe ik hetzelfde. Nog steeds dezelfde kwaliteit. En betrouwbaarheid.

uitstekend

Mooie rozen, flink in knop, prima verpakt. Zonder schade snel aangekomen. Daags na de bestelling werd er een folder met tips gemaild, erg attent.

Prachtige rozen

Online rozen besteld. Ze waren netjes ingepakt en stevig weg gezet. Door het vervoeren was er 1 bloem afgebroken. Post nl deed er een dag langer over dat was jammer. Maar ze staan nu tevreden in de tuin. De informatie folder is duidelijk met goede informatie. Ik ben er erg blij mee. Volgende keer zal ik weer bestellen bij De Wilde.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire