Goede kwaliteit, snelle levering

Gebruiksvriendelijke website, mooie planten, zorgvuldig verpakt, snel geleverd .

heel goed

na verschillende .tuincentra s bezocht te hebben en niet tevreden was met het aanbod van de rozen ,dacht ik ga het eens via webwinkel proberen en zeer te vreden ook de grote viel mee.

Uitstekend op alle fronten

Zeer sterke kwaliteit producten. Ik heb rozen en clematis van deze zaak die een aantal jaar ouder zijn. Ik heb elk jaar opnieuw prachtige bloei en geen last van ziektes. Mijn tuin is niet helemaal zonnig. Een pluim voor de kwaliteit! Vandaar dat ik ook nu weer nieuwe clematis bij dit bedrijf heb gekocht. Je koopt gewoon geweldige kwaliteit en niet giftig zodat de bijen ook genieten. Daarboven tevens uitstekende en snelle bediening; en mooi assortiment. Een aanrader!

Nette en snelle service, goede communicatie

Rozen werden keurig verpakt afgeleverd, via mail een duidelijke folder erbij over de verzorging. Tevens duidelijke communicatie over de status van de bestelling.

Vlotte afwikkeling. Ruime keuze.

Overzichtelijke website. Duidelijke voorlichting. Zover we nu, net na ontvangst, kunnen beoordelen, gezonde planten. Zouden weer bestellen.

Zeer goed verpakt en verzonden

Uitstekend en goede kwaliteit.

zeer tevreden over snelle levering en kwaliteit van de planten

Het was eenvoudig om de gewenste planten te bestellen. De levering was erg snel en volgens afspraak. De kwaliteit van de planten was erg goed.

Unprofessional

Do not buy anything there. They sent my wrong roses twice and they gave me disappointments with their replies so far. They never apologize for the wrong things they made to their customer and giving me ridiculous alternatives instead of money back.

Deze rozenkwekerij is een grote aanrader. Super goede kwaliteit , snel in levering , verzorgde planten en daarbij een goede prijs voor zo een kwaliteit . Kan alleen maar zeggen ga zo verder ik ben jullie vaste klant .

Zeer verzorgd pakket

Mijn ervaring is prima, Wanneer ik nogmaals beste zal ik dat in het begin van een week doen Het pakket met de clenatissen heeft een weekend bij post nl gestaan Als ik dat zou kunnen voorkomen zal ik daar zeker rekening mee houden op welk moment ik bestel , in ieder geval niet voor een weekend Verder erg tevreden met de aankoop Met vr groet

Snel geleverd, prachtige planten.

Snel geleverd, prachtige planten.

Prima bedrijf. In eerste instantie is mijn pakket bij post.nl kwijtgeraakt. Na overleg hebben ze de bestelling opnieuw verstuurd. Goed geregeld.

Groeikrachtige en snel in bloei komende rozen

De planten zijn prima. Wel jammer dat een van de rozenplanten vrij los in de doos lag en bij een van de andere rozen een tak heeft afgebroken. Het verpakken kan zorgvuldiger.

Uitstekende service!

Na opgave van mijn bestelling werd ik direct de dag erna gebeld, niet alles was voorradig, maar samen kunnen overleggen over goede alternatieven. Zeer correcte afhandeling van bestelling en bezorging. gewoon TOP!

zeer goed

Snelle levering, zeer mooie planten, niet duur.

Mooie kwaliteit rozen

Had 5 rozenplanten besteld, waarvan 3 struikjes en 2 klimmers. Prachtige rozen. Goed en ruim verpakt. Snelle service. Binnen een paar dagen in huis. Helaas was een belangrijke tak vol knoppen van de klimroos Westerland geknakt tijdens het vervoer. Ik vermoed te zwaar zonder voldoende ondersteuning. Hopelijk herstelt ie zich in de grond.

bestelling prima afgeleverd

Het was fijn om online rozen te kunnen bestellen bij De Wilde, die ik alleen kende van de fysieke kwekerij in Bussum. Na mijn verhuizing naar het oosten van het land, toch weer een stukje 'Bussum' in de tuin. De planten zien er goed uit en zijn ook prima overgekomen.

Snelle en perfecte levering van mooie vitale planten

Snelle en perfecte levering van mooie vitale planten

Mooie planten en goed verpakt in een stevige doos

De bezorging werd door PostNL steeds opgeschoven van dinsdag naar donderdag. Daardoor waren we wel bang dat de rozen en fruitstruiken zouden uitdrogen. Maar gelukkig was dit niet het geval. Nu nog even afwchten tot de bloemen gaan bloeien. Al met al prima voor elkaar!

Prachtig rozen

Prachtige volle rozen en een goede bezorging. Snel en netjes!

Bestelling snel en netjes afgehandeld

Was op zoek naar een bepaalde type roos, nergens te verkrijgen, behalve bij de Wilde. Werd na 2 dagen, keurig ingepakt, bezorgd. Ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

Prima website, snelle levering

Heldere website, snelle levering.

Ons cadeau werd persoonlijk gemaakt door handgeschreven felicitatie!

Mijn collega's en ik gaven een jubilerende collega een roos cadeau. Hierbij had ik in de opmerking gezet of er een kaartje met een felicitatie bij kon. Groot was de verrassing van degene die de roos kreeg toen er een persoonlijk kaartje bij de roos zat en degene die de roos ingepakt had (Christiaan) het kaartje persoonlijk en heel leuk versierd had! Heel leuk gedaan en fijn dat hij de moeite had genomen om ons cadeau extra speciaal te maken! Dank hiervoor.

Slechte aflevering.

Werdt geleverd met 4 afgebroken knopen omdat de doos te klein was. Voor zo'n dure rood mag er wel wat meer aandacht zijn.

Snelle en goede levering

Op de site werden de verschillende rozen duidelijk omschreven. Een keuze gemaakt en een paar dagen later hadden we de rozen al keurig verpakt binnen. Goede service!

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire