goede rozen en goede snelle levering

Meer valt er voor mij niet te zeggen.

Reeds vermeld

Heb zojuist een beoordeling gemaakt over zending ref 030855 geen bevestigingsknop gevonden voor mijn e-mail adres te bevestigen, bi deze nogmaals : laguna@ tip.nl

De bestelde plant is goed aangekomen

Na bestelling ontving ik de plant een paar dagen later in goede conditie. Ik ben tevreden.

De rozen waren keurig verpakt, en zijn heel snel bezorgd!

Dit was voor mij de eerste keer om rozen online te bestellen. Aangezien ikzelf verplicht in quarantaine ben, ik had aan mijn dochter gevraagd de roos New Dawn voor mij te kopen, die was helaas niet meer op voorraad bij het tuincentrum. Ik ben online gaan zoeken, en kwam zo bij de rozenkwekerij De Wilde terecht, betrouwbaar, en een prima prijs/kwaliteit, ik ben zeer tevreden.

Rozen per post mooier dan van tuincentrum

Mooie rozen, snelle levering, duidelijke communicatie. Klein verbeterpunt: niet bij alle rozen zat een kaartje met foto (dan wel met naam). Als in het besteloverzicht alle rozen met plaatje zouden vermeld, kun je altijd alle rozen snel op naam terugvinden. Ik had veel verschillende rozen besteld en moest nog best even puzzelen, welke naam nou welke roos ook weer was.

Snelle, correcte levering

De rozen zijn van goede kwaliteit

levering was zeer snel. Website uitstekend

levering was zeer snel. Website uitstekend

Alles OK

Bestelling en levering is prima gegaan, ook de informatie over de levering en de verzorging is helemaal goed.

goede service, planten zijn alleen kleiner dan verwacht

goede service, planten zijn alleen kleiner dan verwacht

Prachtige planten

De rozen die we besteld hadden zijn snel geleverd en- nog belangrijker- zagen er prima uit.

Snel en gezond uitziende grote planten

Ruime keuze en alles nog beschikbaar, en binnen een week in huis, chapeau in deze tijd. Goed ingepakt. Planten zien er gezond uit en zijn al heel groot voor die prijs. Vooral de rozen zijn indrukwekkend groot en fris.

zeer goed verzorgde planten, netjes verpakt en verzonden.

Veel verschillende clematissen, zodat het moeilijk wordt om te kiezen. De planten zijn reeds aardig aan het groeien, terwijl ik ze pas een week geleden heb ontvangen. Mede door de drukte bij Post NL. liep de zending vertraging op.

Erg nette service en snelle levering

Ik heb een mooi borderpakket besteld. Prima planten, erg snel geleverd met een duidelijke instructie voor het planten van de border. De plantjes slaan goed aan, nu maar wachten op een mooie volle border.

Snelle levering, gezonde planten

De rozen en clematissen zien er prima uit en ik kreeg alles snel geleverd. Minpunt is wel dat er geen losse zakken rozengrond online kunnen worden besteld. Alleen in zeer grote hoeveelheden. ‘Bestel rozengrond samen met de buren’: dat is toch echt een beetje nonsens!

Gezonde plant

Snelle en prima service. Mijn jasmijnplant staat al vrolijk te blinken aan de gevel.

Heel mooie planten

Super mooie planten gekocht en voeding en op hang systemen. Een nadeel bijsnij dat als je iets uitgezocht hebt en in je winkelmantje stopt dat deze dan na een zeer korte periode gewoon weer uit je winkelmantje verdwijnt. Ik vind het lastig een goede keuze te maken zeker als er zoveel keuze is. Als k dan even er over wil denken dan is mijn mandje alweer leeg.

Wat een snelle levering!

Snelle levering, goed verpakt en mooie planten. Volgens mij zijn er al 2 kennissen gevolgd na ons enthousiast verhaal!

Goed verpakt en snel bezorgd

Ik zocht een speciale clematis variant die ik bij de Wilde heb gevonden. Omdat ik bijna de bezorgkosten tot 0 kon brengen kocht ik ook 6 geraniums. Over de clematis ben ik zeer tevreden. De geraniums waren een teleurstelling: nauwelijks plantjes en de prijsstickers zaten er nog op: eerste kostten ze 2,50 per stuk, toen 3,00 en ik kocht ze voor 4,00. Dat voelde niet goed. Neemt echter niet weg dat ik verder tevreden ben en ik hoop dat de kwekerij dit zo niet meer zal doen.

Prima planten, zorgvuldig verpakt, tijdig geleverd en met een heldere instructie. De rozen staan in de grond, en lijken goed aan te slaan.

Rozen besteld en nu keurig verpakte mooie planten gekregen vandaag.

Even moeten wachten op mijn bestelling, maar nu in het bezit van prachtige planten.

we zijn zeer tevreden

zo snel geleverd en keurig verpakt. prachtige mooie planten

Super geregeld

Bestelling geplaatst, levering niet compleet, mail verstuurd, antwoordt, wordt geregeld. En de missende planten zijn onderweg. Goede service. En de kwaliteit is zeer goed. Planten komen goed aan.

Geen duidelijkheid en de beloofde mest was niet meegeleverd

De instructies voor het planten van mijn bestelde rozen (erg kleine plantjes) zaten in de deksel geniet waardoor ik na het planten en bij het verwijderen van de doos deze pas vond. Ook had ik niet de beloofde email met info en instructies niet ontvangen zo ook niet de aan mij telefonisch beloofde extra rozenmest omdat de bestelde klim roos van 14,95 EUR erg klein en kwetsbaar uit zou gaan vallen volgens een van de manlijke medewerkers. Toch een teleurstellende ervaring. In afwachting of deze 4 nieuw ontvangen klimrozen nu wel goed zullen gaan groeien en opstarten in mijn tuin.

Heel goed.

Goede en snelle service. De planten mooi verzorgd ontvangen. Heel veel dank.

Prima ervaring!

Op tijd geleverd, goed verpakt. Mooie roos.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire