Geweldige service

Ik had alleen een aantal stokrozen besteld als verjaardagscadeau. Ondanks de drukte i.v.m. de corona crisis werd de bestelling toch de volgende dag netjes bezorgd bij de jarige! Keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met mooie beschrijvingen.

Snel en boven verwachting

Prachtige planten

Mooie planten met goede beschrijving

Snelle service, uitgebreide beschrijving bij de planten zodat je een goede keus kunt maken. Ruime keus.

zeer positief

Had alleen een paar zakken osmocote korrels besteld. Ondanks de drukte i.v.m. de corona crisis werd de bestelling toch al binnen 2 dagen netjes bezorgd.

Sneller dan verwacht bezorgd, netjes verpakt en afwachten of de rozen snel aanslaan. Ze hadden een stevige kluit, dus hoge verwachtingen.

prima, simpel, snelle levering.

prima staat, goede verpakking en snelle levering. wacht alleen nog op de mail voor de verzorging van de black bacarra

Heldere informatie en snelle levering

De producten zijn goed verpakt en waren snel en netjes bezorgd. Informatie voorziening voor en tijdens levering zijn prima in orde!

Goede website, snelle levering en goede verpakte levering, ik ben blij!

Goede website, snelle levering en goede verpakte levering, ik ben blij!

Duidelijke website, goede tips en adviezen en snelle levering

Jaren geleden heb ik samen met mijn vrouw een rozenhofje gemaakt met rozen van de Wilde rozenkwekerij, toen nog in Bussum. In de voortuin staan zij prachtig met buxus als cirkel er om heen. Helaas is de buxus in 2019 opgevreten door de beruchte buxus mot. Dat was aanleiding om nog een aantal nieuwe rozen aan te schaffen i.p.v. buxus Via de website van de Wilde hebben wij 3 stamrozen besteld. Deze werden razendsnel plant klaar geleverd, stevig verpakt en beschermd in heel stevige kartonnen dozen, ook hier weer met goede handleiding voor het planten.

Nette snelle levering

Planten komen keurig verpakt aan. De kwaliteit is heel goed.

Goed verpakt geleverd, mooie planten

Erg blij mee

Vlotte en betrouwbare service!

Erg snelle levering en vlotte en betrouwbare service! De eerste maal was de doos rozen omgevallen in de bestelwagen van Post.NL De doos bleek vervolgens op zijn kop te zijn gezet met als gevolg dat de rozen uit de pot lagen en stuk waren. De man van Post.NL excuseerde zich ervoor. Ik bracht Rozenkwekerij de Wilde op de hoogte en 2 dagen later werden er thuis al nieuwe rozen geleverd (in België). Deze waren erg stevig verpakt en kwamen als topplanten uit de doos! Ik ben ontzettend blij met deze goede service! Dankjewel!

Netjes verpakt. Rozen zien er veel belovend uit.

In het verleden in Baarn rozen gekocht voor in Amsterdam. Schitterende rozen.

Super tevreden

Snelle levering en paket in orde en verzorgd

Super !

Heb meerdere keren besteld bij van der Velde. Geniet al jaren lang van de Rozen die ik gekocht heb.Duidelijke omschrijving van de rozen.

Rozen zien er goed uit, bezorging was snel

Precies zoals op de website stond kwamen de rozen. Geen vertraging door de coronacrisis. De rozen zien er goed uit. Ik heb ze pas een paar dagen, dus het is nog afwachten hoe het verder gaat. Ik ben benieuwd.

Snelle levering, rozen kwamen ongeschonden uit doos en zien er prachtig uit.

Zeer snelle levering, rozen kwamen ongeschonden uit doos en zien er prachtig uit. Hopen dat ze goed aanslaan.

Mooie planten. Goede levering.altijd voorradig. Gewoon goed

Subliem

Na online bestelling uit de ruime keuze clematissen ontving ik slechts 2 dagen later en enorme doos met 7 planten. De planten zijn al flink groot, zien erg zeer sterk en gezond uit en kwamen zonder beschadigingen uit de doos. Plant instructies zijn op de website van De Wilde te vinden. Planten een makkie. Ik kende De Wilde al van de rozen. Ook nu hebben ze hun goede naam weer bevestigd.

Snel en zorgvuldig geleverd

De bestelling werd gelijk geleverd. Planten keurig in doos verpakt. Konden in de doos niet omvallen en zelfs de pioenroos, met knop, werd ongeschonden geleverd.

Zeer snel en netjes geleverd

Ondanks de drukte is onze bestelling uiterst snel geleverd. Keurig ingepakt. Zeer tevreden. Over de kwaliteit van de geleverde planten kunnen we pas een oordeel geven zodra alles aangeslagen is.

Mooie planten en snelle levering!

Netjes verpakt. Snel geleverd en de planten zien er mooi uit..

Snelle levering, mooie roos.

Via internet een klimtoestel besteld. De volgende dag werd de roos geleverd, keurig verpakt. We hopen dat de roos aanslaat en we kunnen gaan genieten van de mooie bloemen en heerlijke geur.

Goed en netjes verpakt als de bezorger er voorzichtiger mee omgegaan was, was het ook heel aangeleve

super mooie rozen. Vorig jaar ook vier klimrozen besteld. Een daarvan was doodgegaan daarom een zelfde weer gekocht (hopen dat deze wel aanslaat) en twee stamrozen. Snelle levering super verpakt maar als bezorger er voorzichtiger mee was om gegaan dan waren ze ook heel aangekomen en niet al het zand van een stamroos uit de pot en van de tweede regeldruk eruit. Gelukkig waren de planten wel heel.

Tevreden

Goed ingepakt. Snelle levering. Verkeerde foto's van rozen waardoor verwarring en teleurstelling. Na bellen recht gezet: rozen waren juist, foto's waren verkeerd. Excuses was netjes geweest. Wel extra tips door de telefoon. Ik weet nog niet op lange termijn hoe mijn rozen het gaan doen.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire