snelle en goede service, mooie planten.

Snelle reactie op bestelling, goed advies, snelle levering en mooie planten.

Topservice met toprozen

Topservice met toprozen

snelle service, mooie rozenplant

veel mooie soorten, we zijn benieuwd hoe deze klimroos aanslaat

We zijn heel blij met die mooie rozenplanten

De bestelling, betaling en levering verliepen zeer goed en voorspoedig. Goed verpakt. Nu geplant en wachten met smart op prachtige woordenboeken. Perfect. Volgende keer weer bij jullie. Bedankt

topplanten en super goede service

meerdere malen besteld en altijd goede ervaringen gehad

Ruime keuze en snel geleverd

Ruime keuze rozen . Snel geleverd. Uitgebreid informatie over levering en uitleg over verzorging.

Goede Ervaring!

5 rozen en 1 clematis besteld. De planten werden goed verpakt snel geleverd (ondanks alle corona-perikelen). De rozenplanten waren op 1 na, wel aan de kleine kant voor de prijs die ik per stuk betaalde. Dat viel me wat tegen. De planten zaten in goede ruime potten met goed zand en de bovenkant bedekt met een soort bruine vilt.

Planten zijn perfect aangekomen.

Mooie planten goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Fijne keuze op de website. Makkelijk bestellen en prima verpakt aangekomen vier dagen na bestellen. Mooie planten. Een aanrader!

levering binnen 3dgn goed verpakt en en mooie volle klimroos

levering binnen 3dgn goed verpakt en en mooie volle klimroos

Prachtige kwaliteit en zeer ruime keuze aan rozen

Ruim assortiment aan prachtige rozen. Goede kwaliteit en duidelijke uitleg over de soort

Prachtige rozenplantjes en zeer goed en zorgvuldig ingepakt.

Heel blij met de mooie Rambler Bobby James roosjes.

Snel na mijn bestelling zijn de rozen geleverd geweest in prima staat!!

Snelle levering.

Snelle levering, ondanks de drukte door de Coronacrisis. De plant was goed verpakt, maar de doos was iets te klein voor de grootte van de plant, waardoor er een paar takken beschadigd waren. Ondertussen heeft de plant zich goed hersteld. Al bij al een goede service.

Goede kwaliteit!

Ik had een borderpakket besteld en nog wat losse plantjes. Snel geleverd en goede service. Ik ben tevreden!

Mooie keuze, goede kwaliteit, vlotte service

Mooie keuze, goede kwaliteit, vlotte service.

Prachtige producten, snelle en nette levering

Mooie producten, netjes verpakt en snel geleverd. Ook communicatie via de mail is erg prettig.

Mooi aanbod en mooie planten

Via de webwinkel besteld en binnen 3 dg de stamroos in een perfekte conditie aan huis bezorgd.

Heel goed!

Snelle levering, duidelijke omschrijving hoe te planten.

De bestelling kwam binnen 3 dagen binnen, planten zaten in pot en er was een duidelijke beschrijving bij hoe deze te behandelen na aankomst, alvorens tot planten over te gaan.

Goede service, mooie planten

Zeer tevreden over mij in bestelling. Keurig verpakt. Snel geleverd. Mooie kwaliteit!

Prima.

Planten zien er goed uit en vlotte bezorging ondanks de huidige situatie.

prima service

heel goede serv.

reeds eerder bij de wide gekocht prima verzorgd

Geweldig verpakt, snel geleverd, vochtige grond in de potten.

Mijn ervaring staat hierboven

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire