Correcte levering en communicatie.

Heel positief. Door de corona crisis iets langer onderweg maar dat werd goed gecommuniceerd. Zorgvuldig verpakt.

prima mooi en vlug en goede garantie! en niet duur

ik heb 2 erg mooie planten besteld ( waren elders veel duurder ) en kwamen vlug aan helaas waren ze omgevallen tijdens transport en geknakt krijg zonder probleem 2 nieuwe als deze niet aanslaan.

Gewoon prima

Snelle levering, mooie roos

Perfect, snel en foutloos en top rozen

Perfecte rozen, de klassiekers, snel thuis bezorgd

Goeie ervaring!

Snelle levering, uitstekend verpakt. Geen takje geknakt! Prima planten.

Hopelijk groeien rozen uit tot kanjers

De rozen zijn nog zeer klein, doch in grote pot geplant voor het vervoer. Dat vervoer per post was perfect. Na telefonisch contact met een aardige dame van Dewilde besloten om de rozen in de pot te laten groeien totdat de wortels meer gegroeid zijn. Dus mijn beoordeling gaat dus alleen over dit proces van kleine rozenstekjes met kleine uitlopers die in 1 tot 2 jaar moeten uitgroeien tot 120 heesters. Ben benieuwd.

Alles keurig verpakt aangekomen. De kwaliteit is als van ouds. Fijn dat dit zo per post mogelijk is.

De planten kwamen keurig verpakt aan. De rozen waren kortgesnoeid en de salvia's waren per 6 in aparte zakjes op elkaar gestapeld. Na uitpakken herstelden ze zich binnen twee dagen. Ben er blij mee. En nu maar lekker laten groeien voor de optimale tuinbeleving.

Bezorging was uitstekend verzorgd Verpakking kon niet beter.

Al vaker besteld en zalmteelt in de toekomst zeer beslist opnieuw doen zeer tevreden John

Snelle service ik bleef geïnformeerd. Ik heb de roos niet gezien omdat het een kado was maar mijn vriendin was uitermate tevreden.

Zeer positief en erg mooie planten geleverd.

De planten kwamen goed verpakt aan en waren erg mooi en al flink aan de maat , we zijn er erg blij mee. Vriendelijke groet.

Goede levering

Mijn roos werd keurig afgeleverd.

Oke

prima verpakt en op tijd binnen gekomen, maar wat ik niet kom terug vinden in de beschrijving is dat de Roos helemaal teruggesnoeid is. Jammer dat 2 dagen na mijn aankoop van 4 struiken ze €2 goedkoper werden...

Mooie planten maar te lang onderweg

Helaas door Corona langere tijd onderweg. Bij aankomst twee van de drie rozenbottels uit hun pot alle aarde los in de doos. Waarschijnlijk fout van post.nl maar toch jammer.... Heb ze geplant hoop dat ze toch aanslaan

Ruime keuze, prima prijs en uitstekende service

We hadden verschillende rozen besteld. Ze deden het allemaal uitstekend, maar eentje wilde niet aanslaan. Na slechts een mailtje kregen we direct een bericht terug, dat deze soort uitverkocht was. We kregen de keuze uit alternatieven die vergelijkbaar waren. Top service.

duidelijke website, goede communicatie, ondanks corona snelle levering.

Tot nu zeer tevreden. Het echte resultaat moet met mijn hulp en de natuur nog blijken. Alle vertrouwen.

snel en goed!

prachtige kwaliteit rozen!

Mooie rozen. Goed verpakt en goed overgekomen.

Topservice en topkwaliteit

Bestelling binnen 2 dagen ontvangen. Zeer tevreden over de service en de kwaliteit. Jammer dat post.nl de dozen niet rechtop vervoerd heeft, waardoor een aantal rozen en de aarde uit de pot gevallen zijn. Gelukkig had ik de gelegenheid om de rozen direct in de grond zetten.

Snel en goed

Al vele jaren ben ik klant En al die jaren super tevreden

Online besteld, Prachtige rozen ontvangen

Snel en uitstekend verpakt bezorgd

goede ervaring

Vlotte levering in goede verpakking, mooie planten in potten

De planten zien er goed uit

De planten zien er goed uit. Zorgvuldig ingepakt.

Teleurstellend klein plantje, of het aan zal slaan is de vraag

Rozenlantje teleurstellend klein, 14 cm (klimroos)

Uitstekende levering tegen een mooie prijs, goed verpakt

Uitstekende levering tegen een mooie prijs, goed verpakt

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire