Zoals altijd zeer snelle levering en planten in zeer goede staat Dank
Snelle levering, keurig verpakt en planten zien er goed uit. Heel blij mee!
AL JAREN KLANT OVER ALLE GELEVERDE PLANTE ALTIJD ZEER TEVREDEN.
Uitstekend ! Prima e-mail communicatie plus keurige en snelle levering. ( in een lastige tijd ! )
Zag er heel goed uit ,goed verpakt en mooie vol struikje Heel goed tevreden !! Gr.Aartje van der Snel.
Planten keurig net afgeleverd, met vochtige kluit en heel zorgvuldig verpakt. Handig met gebruiksaanwijzing. Heb ze net gepoot, dus weet nog niet hoe ze uitgroeien.
De planten hebben de juiste grootte en zien er fris uit. We hebben ze net geplant dus we kunnen nog niets zeggen over de groeikracht en bloei, maar so far so good!
Kwaliteit lijkt goed, we moeten nog wel de bloemen afwachten. De rozen waren prima verpakt. De verzending liep wat vertraging op door de toenemende drukte bij Post NL door het heersende virus.
Eenvoudig bestelproces en snelle levering. Plant ging bij het overplanten niet gemakkelijk uit de pot en aarde viel uiteen. Gaan kijken wat het wordt en heb er vertrouwen in.
Wederom levering op tijd en netjes afgeleverd bedankt
Ervaringen met de Wilde zijn positief. Vorig jaar rozen afgehaald zonder pot en die sloegen niet aan. Keurig opgelost door nieuwe duurdere in pot opgehaald met fatsoenlijke bijbetaling en die doen het prima. Nu online wat planten en rozen besteld en dat zag er goed uit. Alleen de opvulling in de doos zou wat professionelere kunnen. Zaten nu wat losse plastic potten in dat slaat nergens op! Alles wat ik van wie dan ook online binnen krijg is goed opgevuld dus dat kan de Wilde lijkt mij.
Iedere keer wanneer ik rozen wil, koop ik ze vanwege de kwaliteit bij de Wilde. De verzending gaat ook altijd voorbeeldig. De rozen zijn goed verpakt en worden volgens afspraak afgeleverd.
Informatie en foto’s op de site zijn prima, bestellen en betalen is heel gemakkelijk. De bezorging had niet vlotter gekund. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de Corona uitdagingen die van invloed hadden kunnen zijn op mijn bestelling, maar waar ik gelukkig geen last van heb gehad. Heel klein puntje van verbetering zou zijn om de website iets beter aan te passen op tablets, daarop wil eea nog gaan schuiven.
Begin april 12 rozen Sweet Dreams besteld in pot. In eerste instantie niet leverbaar, later werden we gebeld dat zij tóch leverbaar waren. Bij de overigens nette aflevering in grote dozen en diepe potten was er sprake van een kale wortel roos die zéér recent was gepot. Ik heb hierover contact opgenomen met de Wilde. Men begreep mijn klachten en er is een restitutie gedaan, zeer correct. Steven verzekerde me dat de rozen dit jaar nog mooi uit zouden groeien, daar hopen we dan ook op.
Beste Ruud, Ik heb na ons telefonisch gesprek u het verschil tussen pot en kale wortel rozen retour geboekt. U vond dat een prima afhandeling. De planten zijn prima van kwaliteit en zijn door ons gesnoeid, ook de wortels. Dit is gewoon noodzaak in deze periode. Snoei je de rozen niet dan wordt het vaak ook niet wat. Dus wij komen u tegemoet en snoeien ook nog de rozen op de juiste manier en krijgen dan een 2 als resultaat. Ga je mij dan ook een 9 geven als de rozen mooi gaan bloeien straks? Beetje jammer dat je er alles aan doet, dat de klant tevreden is en dat je dan dit krijgt. Groet Steven van Dalen
Recensione originale
Begin april 12 rozen Sweet Dreams besteld in pot. In eerste instantie niet leverbaar, later werden we gebeld dat zij tóch leverbaar waren. Bij de overigens nette aflevering in grote dozen en diepe potten was er sprake van een kale wortel roos die zéér recent was gepot, er was volstrekt geen wortelgestel, geen blad en de vraag is of bij plaatsen in de volle grond in april de rozen dit jaar nog enig volume krijgen wat natuurlijk wél de bedoeling was bij de bestelling. Ik heb hierover natuurlijk een klacht ingediend bij de DeWilde, Steven hiervoor aan de telefoon gehad. Hij begreep mijn klachten en er is enige restitutie gedaan. Of de rozen dit jaar nog uitgroeien en bloemen produceren is discutabel. Beter ware het geweest dat de Wilde de rozen niet verstuurd had, als je rozen in pot besteld mag je meer verwachten. Indien geen levering mogelijk was dan hadden we een andere roos kunnen uitzoeken. Al met al een teleurstellende ervaring.
de rozen waren goed verpakt in een ruime doos ,de rozen zien er goed uit ,nu afwachten hoe de klimrozen het dit jaar gaan doen.
De planten waren super netjes verpakt en alles is redelijk heel aangekomen Ze zijn goed aangeslagen en nu maar afwachten hoe het er van de zomer uitziet
De rozen voldoen aan mijn verwachting, zien er gezond uit en en zijn makkelijk te verpotten.
Hoewel contact verloopt via webwinkel: nog nooit een miskoop!
De bestelling is binnen een paar dagen geleverd en was heel netjes verpakt. Planten zagen er heel netjes uit met een duidelijke plantinstrucie.
Ik vond de manier waarop mijn bestelling verpakt was heel slecht. De doos was veel te groot, de plant lag naast de pot. Het was een zeer onverzorgd geheel. Nu maar hopen dat de plant het overleefd. Ik weet niet hoe zo,n clematis er normaal uit ziet maar dit is een zielig hoopje. En daar betaal je dan zo.n 20 euro voor. Jammer !
bij mij. bestelling zaten plantjes die € 3,95 per stuk kosten, ik kon ze nog net zien met het blote oog .. ...Schande voor dat geld . Alles was wel netjes ingepakt en goed afgeleverd, maar ik ga nooit meer online bestellen.
Zie commentaar hierboven. Ik was erg onder de indruk van jullie webshop en snelle correct levering. Maar van de ca 20 bestelde plantjes waren er zeker 10 van miniformaat, waarbij er 5 plantjes waren van slechts 2 a 3 centimeter doorsnede. Echt teleurstellend. Ik heb ze vandaag geplant en hoop dat ze aanslaan. Deze info was niet beschikbaar bij aankoop. En de foto's op de website geven een hele andere indruk
X
We hebben meerdere border pakketten besteld, deze zijn snel geleverd. Bij uitpakken ontbrak er bij een van de pakketten de instructie voor de beplanting, na een telefoontje is de Instructie alsnog gemaild binnen vijf minuten. SUPER SERVICE!
Goede kwaliteit, geweldige service.
12 Hoveniersweg
Zutphen 7205DA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire