Perfect!!!!

Van bestellen tot leveren perfect. De planten werden goed verpakt in een doos geleverd. Duidelijke plantbeschrijving erbij Alleen jammer dat we in ons borderpakket 1x een ander soort salvia hadden ipv 2 dezelfde zoals aangegeven.

Cadeau voor een jarige.

De jarige was er heel blij mee.

De kwaliteit van de rozen beantwoordde aan onze verwachting. Netjes verpakt en snelle levering.

In één woord:GOED

De bestelprocedure ging makkelijk. Het uitzoeken wat ik wilde, was lastiger, omdat ik als leek geen verstand van rozen heb. De rozen werden snel bezorgd, keurig verpakt. En per email een goede beschrijving over het planten en de verzorging. Prima. Nu hopen dat de rozen het gewenste resultaat geven.

Gemak en snelheid van leveren.

Prima en gemakkelijke bestelling en levering in goede verpakking.

mooie struikjes,prima geleverd en op tijd geleverd.

zoals ik dacht goed in orde.

Makkelijk besteld, goede levering

Makkelijk besteld, goede levering. Goede prijs Nu afwachten of ze mooi uitkomen die rozen.

Prima verpakt, goede instructie, mooie rozen

Goede kwaliteit

Van bestelling tot levering is alles prima verlopen, rekening houdend met deze moeilijke tijd. Proficiat!

Geweldig. De rozen werden zelfs thuisbezorgd vanwege de Coronacrisis

Fantastisch, een hele goede uitgebreide website. Met een groot assortiment rozen en clenatissen waaruit goed te kiezen viel. Ze zagen er bij bezorging heel goed uit.

Zeer goede service, prima kwaliteit, goede opvolging van bestelling

Ben reeds jaren klant. Dat zegt genoeg...

Mooie stam rozen

De rozen die ik thuis geleverd kreeg waren mooi van vorm. Ze waren keurig verpakt in de doos. Het bedrijf liet keurig weten wanneer 't kwam.

Goed verpakt, snel verstuurd

Goed verpskt, snel vrrstuurd

Super !

Zeer snelle levering, zelfs in tijden van Corona. Zeer goed ingepakt en de rozen hadden zelfs een soort jute pad rond hun kluit om uitdroging tegen te gaan ! Rozen zelf zien er uitstekend uit, gezonde groene blaadjes. Aanrader !

Lijkt goed we wachten af.

De Roos zag er goed uit , zeer snel geleverd verpakking prima. Maar bij het planten in de Tuin vond de tuinman het wortelgestel erg summier.

Mooie planten in topconditie!

Voor herhaling vatbaar!

Keurig, snel, stevig verpakt, goede kwaliteit, duidelijke plant uitleg

Prima, een aanrader!

Plantjes werden door Corona- drukte een dag later bezorgd. We hebben ze meteen in de tuin gezet. De roos in pot was heel erg droog, misschien wat extra watergeven ivm mogelijk langere bezorgtijd door drukte? Clematissen zijn prima overgekomen, dahlia's ook. Geranium is helaas gesneuveld tijdens het vervoer.(was ook wel een heel erg klein plantje...) Wij zijn enorm blij met de plantjes en hopen dat ze het goed gaan doen.

Grote klasse ,top

Klasse ,, netjes geleverd

prima verzorgde zending en snel!

Mijn Guirlande d"Amour ziet er prima uit. Ook de driemaal R JustYoey Pot. Maar.... de Lichtkoningin Lucia is erg kort geknipt en de geknipte takjes zijn uitgedroogd en bruin. Ik zie nog geen enkel groen sprietje. Gaat dat nog goedkomer?

Snelle en prima levering

Zelfs in dit Corona-tijdperk, waren de rozen binnen één dag netjes verzonden. De planten zagen er prima uit.

Zo als gewoonlijk: prima kwaliteit

Zo als gewoonlijk: goed verpakt, prima kwaliteit. Al jaren tevreden klant en dat blijf zo. De planten hebben niet geleden door langer onderweg te zijn, door drukte bij postnl

gisteren binnen

ik heb gisteren mijn klimrozen en clematissen ontvangen, door drukte bij de bezorgdienst later dan geplant. ze zien er goed uit, gelijk water gegeven. vandaag ze in de grond gezet en nu ze maar uit de grond kijken

Prima service en een mooie roos !!!!

Via via op dit adres gekomen en alles liep prima !!! Goede service !!

Mooie planten

Mooie, grote planten van goede kwaliteit. Snelle levering.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire