zeer matige kwaliteit/prijs verhouding

De rozen in pot waren nog zo prematuur dat alle aarde van de roos viel bij het planten er er stokjes bij moeten om niet te vergeten waar ze staan, zo klein. Eigenlijk meer ministekjes dat rozen.

Super service

Goede communicatie, Snelle levering, goed verpakt, mooie producten.

Super goede snelle levering

Drie soort rozen besteld. Binnen drie dagen zijn ze bezorgd. Netjes verpakt en via de mail een hele duidelijke omschrijving over hoe de rozen te planten en te verzorgen. Ben super tevreden!

Prima service en mooie planten!

Fijne en persoonlijke service!

Goed.

Goed. Snelle levering. Mooie kwaliteit plantjes. Leuke attentie bij de bestelling in vorm van bieslook zaadjes. Bestelde peterselie plantje zat er helaas niet bij.

Een aanrader

Goede service, ook telefonisch. Rozen zijn prachtig en snelle levering ondanks corona.

Grote keuze en kwalitiet

Even zoeken in de site maar uiteindelijk vind ik wat ik zoek. De bezorging is snel en de rozen komen in goede conditie en goed verpakt aan. Fijne service.

Snelle en correcte levering.Mooie planten.

Eerste kennismaking met jullie bedrijf was zeer goed.

goede kwaliteit. online goed te bestellen. prima verpakt aangeleverd

Zie review

snel geleverd en goed verpakt

snel geleverd en goed verpakt

goede kwaliteit voor een prima prijs

grote keus prima website snelle levering

Slordig verpakt

De stam roos ziet er netjes uit, maar de bodem verbeteraar lag los in de doos even als 1 verpakking van de meststof verpakkingen die ook los door de doos lag. Ben bijzonder teleurgesteld, in het bedrijf, had een betere verpakking verwacht. Van de bij behorend producten..

goeie produkten en goede service

als hierboven

Niets op af te dingen

Voor het eerst besteld bij De Wilde... Snelle bezorging, prima verpakt en super mooie en gezonde planten. Wij zijn fan!

Snel ontvangen en goed ingepakt

Hartelijk dank voor de levering.

Goede kwaliteit van de planten, groot assortiment en snelle service

Zeer tevreden met de aankoop.

Zeer VLUGGE en CORRECTE afhandeling.

HARTELIJK BEDANKT.

Mooie planten.

En goed verzorgd verstuurd.

Goede service 👍👍👍

Hele goede service, in overleg plantjes omgeruild Plantjes zagen er fris en gezond uit Heel netjes verpakt voor verzending Ga zeker nog vaker bij jullie bestellen Met dank vriendelijke groet Y.van de Wal

Prachtige planten

Ik had alleen verwacht dat ze in een pot zouden zitten

Rozenkwekerij met een hele goede naam en goede service

Ik was blij dat ik de rozen gewoon online kon bestellen en dat de verpakking zo goed is. De rozen zijn goed ingepakt en perfect verstuurd en bezorgd. Een aanrader!

Prima service, prachtige planten.

Vriendelijke service, netjes te woord gestaan. Vlotte levering en prachtige rozen.

Snel , zorgvuldig en kwaliteit!

Mooie rozen , goed en zorgvuldig verpakt .

Snel geleverd. Een geweldige kwaliteit en goed verpakt.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire