Goede kwaliteit van de bestelde rozen. Snel geleverd en prima verpakt

Een mooi product tegen een goede prijs.

Snel en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit planten. Nog steeds, en al jaren, goede ervaringen!

Snelle levering en bijna alle plantjes zagen er goed uit

Betrouwbaar en snel. Mooie plantjes; 1 roos zag er wat verlept uit dus even afwachten of die het ook haalt.

Mijn tuin staat er weer mooi bij!

Vrij grote order gedaan om mijn tuin aan te planten. De kant en klare borders werken handig! Spullen worden goed verpakt en netjes bezorgd. Prijs kwaliteit is goed. Verbeterpunten: gebruik in de omschrijving van de borders duidelijk de naam van de plant: nu was het puzzelen naar soms de Latijnse, soms de normale naam. Het aantal in het rood/paarse borderpakket klopte niet met de omschrijving, dat was verwarrend. Op de site wist ik niet of de kruiden in zaadjes of plant bezorgd werden.

dalfsen maart 2020 De clematis Armando Apple blossom zag er goed en verzorgd uit Keurig ingepakt door Christiaan Zoals gewoonlijk weer helemaal top En supersnel geleverd Tot de volgende keer weer

Keurig

Er was een briefje bij met de melding dat een soort rozen waarvoor ik had gekozen, was afgekeurd. Daarom werd een gelijkaardige soort geleverd. Apprecieer de eerlijkheid wel! Heb ook maar de helft betaald van de prijs diende kweker hier 2 dorpen verder vroeg.

Correctie aflevering

De bestelling plaatsen ging prima, klantvriendelijke website. Bestelling werd op het juiste tijdstip en juiste adres afgeleverd. Hulde. Er zat zelfs een felicitatiekaartje bij. Hartelijk dank. Henk Wessels Vanuit Vriezenveen naar Sint Philipsland

Producten prima. Was vertraging door transport door drukte Corona-virus.

Keurig ingepakt ontvangen, Geen beschadigingen.

Goed begin met snel en goed verpakte gezonde rozen in pot

Binnen de gestelde termijn ontving ik mijn bestelde rozen. allemaal goed verpakt en gezond uitziende klimrozen. Ik kijk uit naar hun groei en bloei.

Niks mis mee

2 klimmers besteld. Snel geleverd. Keurig en goed verpakt.

Zeer klantgericht

Snelle levering en netjes verpakt zoals besproken!!

goed advies, goede service, mooie roos

Op zoek naar een enkelbloemige roos rijd ik niet alle tuincentra af, maar kijk ik online bij De Wilde. Mijn vraag is de volgende ochtend al beantwoord. De besteld roos wordt, zet zorgvuldig ingepakt, na twee dagen afgeleverd. Bij het planten blijkt ook het wortelstelsel in prima staat te verkeren. Ik heb nu 4 keer rozen bij De Wilde besteld en steeds zijn die prima. De vijfde keer dus ook weer. Een aanrader !

De duur van de bezorging.

Mijn ervaring heeft te maken met de verzending. De plant was door de omstandigheden van dit moment ( corona drukte) 2 dagen langer onderweg en heeft daar zichtbaar onder geleden. Hij zat niet meer helemaal in de pot, eruit gevallen. Ik heb hem snel in de grond gezet en hoop er het beste van. De plant instructie is matig, liever een korte tekst dan alleen maar pictogrammen.

fantastische producten, super service

fijn online advies gehad

Bij De Wilde moet je zijn!

Voor het eerst een bestelling voor de tuin online gedaan omdat ik normaal zelf wil zien hoe het eruit ziet voor ik het koop. Meteen een erg goede ervaring! Alles ziet er heel goed uit! Gezonde goed gewortelde en mooi vertakte rozen in ruime potten met gezonde grond.,Van de buxus (van slechts €1,50 per stuk) had ik kleine struikjes verwacht maar dat zijn donkergroene, volle, bossige struiken van 40 cm hoog! Ook de rest ziet er perfect uit. Nog geen lelijk blaadje ergens aan. Door het Corona gebeuren en de drukte bij Post NL kwam de bestelling later dan verwacht, maar het was zo goed verpakt en de grond vochtig genoeg dat het er niet onder geleden heeft. Ik ga vaker bestellen! Ook aan de telefoon werd ik heel vriendelijk te woord gestaan. Kortom een aanrader.

Prima verzorgde levering

De planten kwamen netjes op tijd en waren goed verpakt zodat ze onderweg geen schade konden oplopen. De planten zelf waren van goede kwaliteit.

Vlotte bezorging met mooie, sterke rozen. Ben benieuwd hoe het gaat bloeien. Aanbeveling gedaan aan onze hovenier

Alles top!

Online besteld en snelle service, alles netjes en goed verpakt. De planten ook heel tevreden over. Echt wel een 10 waard!!

Overzichtelijke site

Mooie site en groot assortiment, mooie engelse rozen..

Erg goed

Snelle afhandeling, snelle bezorging.

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt.

Goed!

Mooie, goed verzorgde planten. Zorgvuldige verzending. zeer klantvriendelijk.

Service is betrouwbar en snel, planten: zeer goede qualiteit

Al die planten die ik bij de Wilde heb gekocht zijn altijd gezond en van zeer goede qualiteit geweest - mijn clematis Rubens bloeit ieder jaar uitbundig en is na veel jaren nog supermooi!

Snelle levering van kwaliteitsplanten en ook nog eens prima service. Blij mee!

Mooie rozen. Erg blij mee

Snelle afhandeling. Alleen vertraging door post. Hopelijk groeien ze goed aan. Er zat zeer weinig gewortelde kluit aan.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire