Prima service en snelle levering. Duidelijke plantinstructie.

Zeer tevreden.

snel geleverd

bijzonder snel geleverd in 2 dagen op zaterdag op de juiste tijd

PRIMA VERPAKT, SNELLE LEVERING

Vrijdagavond besteld, dinsdag in huis. Rozen zien er prima uit. Lengte van de stamrozen klopt met de website.

Top rozen voor een nette prijs

Online rozen kopen gaat perfect. Ik krijg altijd planten die ik zelf ook zou hebben uitgekozen (niet de kneusjes) en mijn favoriete feature is de keuze optie ‘geurend’.

prima verzorgde zending rozen

Duidelijke website, rozen besteld en goede communicatie over de verzending. Rozen waren bij aankomst in prima conditie en duidelijk gelabeld. Er was zelfs een extra roos verzonden. Dank

Kwaliteit van de zending.

Planten prima verstuurd en snel.

Helemaal top

Besteld ,volgende dag bezorgd ,goed verpakt ,en zover ik kan zien een gezonde roos, blij mee

Kwaliteit en service maken het tuinplaatje compleet!!!

Via vrienden had ik gehoord dat het een van de beste rozenkwekerijen was. Bij aflevering zag alles er keurig uit en de rozen waren zorgvuldig ingepakt met goede beschrijving voor het planten etc. Nu nog afwachten of het ook mooi wordt!

Nette service, kennis van zaken

Het wordt zeer gewaardeerd dat ze niet alleen het product leveren, maar ook informatie geven over verzorging e.d..

Produkt en levering keurig in orde. Zoals het hoort!

Werkelijk niets op aan te merken en zeer snelle levering.

Uitstekende service

Bestelde rozen binnen 1 dag goed verpakt afgeleverd.

Elk mailtje (ook in weekend) werd inhoudelijk beantwoord, top!

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering van de rozen.

uitstekende service en mooie rozen

de producten komen goed aan

Netjes correct en snel

Goede service snelle afhandeling

Aanrader

De rozen doen het heel goed, snelle levering, goed verpakt.

Snelle levering, netjes verpakt

Prima website, goede informatie. De levering was snel en de rozen goed verpakt. Zeer aan te bevelen.

Snelle levering: wat een service!

Al jaren verkoopt De Wilde de allerbeste rozen. Ik wilde roosje The Generous Gardener aan mijn collega geven die met pensioen zou gaan. Vrijdag de roos besteld, maar dinsdag afscheid collega...Bij bestellen stond een levertijd van 2-3 werkdagen. Oh jee, komt dat goed? Natuurlijk kwam dat goed, het roosje was er zaterdag! Ik blij, collega heeeel blij en met pensioen😂. Bedankt voor de superfijne service!👍🏻🤗

De zending zag er super uit

Nog niet een, twee, drie te zeggen. Het moet immers eerst nog groeien en bloeien!

Weer zeer tevreden!

Voor mijn nieuwe tuin rozen, hibiscus, vlinderstruiken en lavendel aangekocht. Keurig en veilig verpakt en snelle levering! Gewoon weer blij mee.. Dit zijn de basisstruiken en over een paar weken volgt de rest van de vaste planten want Bussum of Zutphen... de kwaliteit is als vanouds perfect! Dikke 10 ook voor de medewerkster die mijn bestelling, bij hoge uitzondering, per telefoon aannam omdat het mij via het internet niet lukte, zeer klantgericht!

Voortreffelijk

Planten binnen paar dagen na bestelling bezorgd in stevige doos. Foutloos. Elke plant apart in plastic post of bakje met label zodat planten eenvoudig volgens bijgeleverd plan kon plaatsvinden. Plantjes van goede kwaliteit.

Online veel keuze, binnen een paar dagen geleverd. Prachtige sterke volle planten geleverd.

We zijn zeer tevreden. Prachtige sterke planten geleverd, ruime keuze online.

Matig

De plantjes waren verpakt in een veel te grote doos. Alles lag door elkaar, sommige zelfs uit de pot. De plantjes zijn erg klein, waardoor voor een leek niet goed zichtbaar is wat wat is, maar ze waren niet gelabeld. Dat betekent gokken bij het planten. De bezorging was prima.

Levering ruim binnen tijd mooie plant.

zie veld beneden

Snelle levering, en goed ingepakt, maar de wortels zijn heel kort. Ben benieuwd of ze het redden! Cijfer aangepast na het uitleg 1 maart. Wij hebben vroeger vaker rozen gekocht - ook bij De Wilde Kwekerij in Bussum - maar nooit met zulke korte wortels als deze nu. Maar geen probleem - wij vertrouwen in uw ervaring en zullen voor de rozen goed zorgen!

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire