Goed aangekomen zijn de rozen en zien er prima uit.

Zoals altijd zeer tevreden.

Goed verpakt en snel geleverd. Uiteraard goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Betrouwbaar adres met goede rozen.

Goede kwaliteit, snel in huis

Snelle levering van mooie, goede producten welke goed zijn verpakt.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt. De planten zien er gezond uit.

Eerste en zeker niet de laatste keer dat ik bij de Wilde koop; voor heel veel herhalingen vatbaar.

Fijne, informatieve site,groot aanbod, geweldige verpakking en super snelle verzending.

keurig

probleem heel goed opgelost snelle levering en mooie planten

erg prettige service

snelle levering, stevig en zorgvuldig ingepakt en mooie sterke planten. top kwekerij!

Zeer tevreden!

Net als bij eerdere bestellingen: snelle service, prima afhandeling. En ik neem aan dat de kwaliteit ook niets te wensen overlaat.

Geweldige service

De rozen die ik besteld had waren niet voldoende voorradig. In overleg kreeg ik mooiere toegestuurd zonder dat ik hoefde bij te betalen.

Goede voorlichting en snelle levering.

Binnen 24 hr is mijn bestelling in goede orde geleverd. Alleen het aantal lege plastic potten als steun in de emballage lijkt mij ook op een millieuvriendelijker wijze op te lossen.

Snelle levering in goede verpakking

Zoals gezegd, snel geleverd en ook het juiste geleverd in een degelijke verpakking. Het proces van versturen was goed te volgen. Tevens goede beschrijvingen voor verzorging via de mail ontvangen.

Goed verzorgd en snel bezorgd

Goed en snel.

Goed en snel goeie kwaliteit, al jaren rozen van de Wilde.

Snelle levering in goede verpakking.

Vlotte online bestelling met ruime toelichting. Ik miste een handleiding voor het poten. Online opgezocht.

Snelle levering, mooie rozen en netjes verpakt

Voor de tweede keer besteld en ook nu weer erg tevreden.

Snelle levering, goede kwaliteit, netjes verpakt en afgeleverd.

Dit was mijn tweede bestelling bij de Wilde. Net als vorige keer zeer tevreden. Alleen jammer dat de op de website beloofde gratis Klimroos er niet bijzat.

zeer snel geleverd

snel geleverd en goed verpakt

Uitstekend, 5 rozen al na twee dagen keurig aan huis afgeleverd!

Wij zijn al vele jaren klant en heel erg tevreden over de kwaliteit van de planten. Uitmuntende service en afhandeking van de bestelling

De indruk was dat er ook een paal bij het vogelhuisje geleverd.zou wordenn

Artikel en leveringstijd oké

alles gooit zo als altijd

ik had 5 rozen bestelt en was er in 2 dagen heel erg goed verpakt en op elke roos de naam heel duidelijk

Alles goed, niet op aan te merken

Twee keer dat ik rozen en dergelijke had besteld, eerste ervaring was prima, tweede ook, er zal zeker een derde keer komen.

Aanrader

5 Clematissen besteld en zeer tevreden over de kwaliteit.

Snelle service en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen. Ook met de feestdagen snelle levering aan huis. Super!

Vlotte snelle levering

Zeer goede kwaliteit Zeer snelle levering Zeer duidelijke catalogus Een echte aanrader

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire