Zoals altijd topservice en perfecte snelle aflevering!!

Geweldig netjes, fijne service, snelle antwoorden op de mail. Hartelijk dank hiervoor en zeker tot een volgende keer!!

Bestelling snel geleverd alleen de verpakking liet te wensen over. Twee kleine zakjes in een grote doos en bovendien 'lekten' de zakjes.

Grandioos

Hallo Kwaliteit en prijs zijn goed en wat service betreft zouden een heleboel bedrijven bij u in de leer kunnen gaan

100 % correct

alles was perfect

5 sterren voor prima:*website,*service,*kwaliteit,*prijs,*instructies

Ik heb al 5x besteld en zal altijd weer graag bestellen bij Rozenkwekerij De Wilde, dat zegt genoeg!

Goede kwaliteit van de planten en snelle verzending.

Bij borderpakket goede handleiding erbij en de naam van de planten zijn goed aangeduid.

Top kwaliteit rozen. Snelle service.

Goede kwaliteit . Makkelijk te bestellen en snelle levering . Jammer dat er geen gratis roos meer bij zit. Dit was tot voor kort nog wel zo.

Goed afgewikkeld

Goed advies gekregen snelweg reactie over levering en verder keurig geregeld

Zeer snel

Zeer snel de juiste rozen. Kan niet beter

Mooie planten

Eindelijk de Rhapsody in Blue in mijn bezit, erg blij mee! Alle planten zien er goed uit.

snel geleverd

bestelling werd volgende dag al geleverd. super

kwaliteit en snelle service

Ongelofelijk dat je levende planten ook via de post kunt laten komen. Maar het kan, en de Wilde verstuurt het snel en efficiënt, planten goed bewaterd en doos gemarkeerd met welke zijde boven moet zodat een eventueel dagje extra in het donker zo weinig mogelijk schade doet. Deze recensie is gestoeld op een aantal jaren ervaring en ik vind het een betrouwbaar adres met mooie planten en bollen en veel informatie op de site, voor mij als stadsmeisje wel een plus ;-) Bollen: al een aantal jaren veel plezier van gehad. 2 x een roos kado gekregen: ijzersterk en een sierraad in de boomspiegel bij ons voor de deur. Dit keer grassen besteld, voor op het dak. En wat extra bolletjes voor erbij. Verheug me alweer op de komende lente!

Mijn ervaringen zijn altijd uitstekend.

Mijn ervaringen zijn altijd uitstekend.

tegenvaller

2 van de 6 rozen ( de Pauls Him. Musks) zijn overduidelijk ouder dan dit seizoen; bladeren al geel en planten zien er niet echt vitaal uit. Jammer; altijd goede ervaringen voorheen met de kwaliteit van de rozen van De Wilde Na reclamering al de volgende dag 2 nieuwe exemplaren-zonder kosten- ontvangen. Kortom perfecte service. Chapeau!

Wonderful plants (heather)

Plants are fantastic. But delivery within Germany by Hermes took too long.

Mooie planten snelle en goede levering.

Al vaker planten besteld, deze komen zeer goed verpakt aan en worden snel geleverd ook de kwaliteit van de planten is erg goed

Prima site, en snelle verzending!

Heb pas geleden 2 skimmia’s besteld en zijn van een goede kwaliteit! Bedankt! Ga zo door.👍

Goede service!

Het opsturen van onze bestelling naar Denemarken is vlekkeloos verlopen. De verzendkosten waren zeer redelijk. Zal De Wilde zeker aanraden bij anderen.

Duidelijke site, snelle levering

Alles was in orde!

Zeer te vreden.

Bij aankomst van de planten was ik nieuwsgierig hoe ze eruit zouden zien. Ik was zeer tevreden over de conditie van de planten. Zal zeker uw rozenkwekeij aanbevelen. Ik ben zeer tevreden.

Prachtige kwaliteit rozen en prima service

De rozen worden in topkwaliteit zorgvuldig afgeleverd. Telefonisch contact verloopt vriendelijk, vlot en klantgericht. Voortaan koop ik alle rozen bij De Wilde. Geen gezoek meer in allerlei Tuincentra.

perfecte levering!

Planten bestellen kan een risico zijn, maar mijn bestelde klimroos is zeer goed aangekomen, en het is ook een prachtig exemplaar.

Snelle adequate afhandeling met prachtige planten

Telefonische info over Lions Rose vriendelijk en zeer terzake. Had nooit eerder planten op afstand besteld. Ze werden goed verpakt en heel snel afgeleverd.

Ik ben zeer tevreden

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, snelle levering, goed verzorgd, mooie sterke planten!

Uitstekende service

Zeer snelle en correcte levering naar België. Het artikel was deskundig ingepakt tegen mogelijke schade.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire