Méér dan tevreden !

Prachtige sterke planten, goed verpakt. Een heel goede eerste kennismaking met De Wilde .

Dit was mijn eerste ervaring, de planten waren keurig verpakt, en goede kwaliteit

Dit was mijn eerste zending, de planten zien er prima uit, en goed verpakt.

De bestelling is in goede staat en keurig verpakt aangekomen.

De bestelde plantjes waren keurig verpakt (ze konden niet omvallen) en zijn ongeschonden aangekomen.

Geweldig !

Ben al jaren klant tot volle tevredenheid. Service en kwaliteit zijn van topklasse.

Tevreden

Snelle levering, uitstekend verpakt en bestelde planten in goede staat.

Prima kwaliteit, snel verzonden. Zeer goed verpakt.

Niets dan lof. Net als vorige keren. Vandaar deze bestelling.

Uitstekend!!

Groot assortiment. Snelle levering en hele mooie struiken van rozen. Goede en veel wortels. Goed verpakt. Bestel zeker weer!

Betrouwbaar adres

Ik koop al heel veel jaren rozen bij De Wilde. Eerst in Bussum en later via de website. Altijd prima geholpen en via website bestellingen was het altijd prima in orde.

Elke keer voortreffelijk!

Mooie sterke planten, goed verpakt en betrouwbaar in het aflevermoment.

Uitstekend!

Dit was de tweede keer dat ik hier 'n bestelling plaatste en opnieuw was ik aangenaam verrast door de kwaliteit van de planten, de zorgvuldige verpakking en de uitgebreide informatie die ik per e-mail kreeg toegestuurd.

Prachtige rozen

Snelle levering en prachtige rozen!

duidelijke informatie

duidelijke website, goede communicatie over levering, goede producten

Hoop op volgende zomer

Snelle en correcte levering. Kwaliteit van de geleverde rozen was niet in alle gevallen even denderend. Hoop dat ze volgende zomer mooi gaan bloeien.

mooie website goede kwaliteit van rozen

Snelle levering van mooie rozen en rozengrond. De kwaliteit van de rozen is goed en geven veel plezier in de tuin en geuren lekker.

Mooie qualiteit, goede service

Vlotte afhandeling via de site, duidelijke communicatie en snelle levering in goede verpakkig. Mooi bewortelde planten en goede verzorgtips.

Prachtige en gezonde rozen gekregen, snelle levering. Bedankt! Voortaan ga ik allen hier mijn planten bestellen.

Met bloem en al!

De drie klimrozen die ik bestelde stonden een dag later in een grote doos voor de deur. Toen ik de doos opende kwam de heerlijke geur me al tegemoet, rozenstruik met rozen via de post, dat was een fijne verrassing. Ook zijn de planten al mooi groot. Van vorige aankopen weet ik inmiddels dat de planten ijzersterk zijn en heel rijk bloeien.

ik geef ze nog steeds een dikke 10

Mijn ouders waren in Bussum al klant toen ik, nu 85, nog kind was en ik ook tot op heden. Prachtige sterke rozen en altijd goede service.

Fantastisch!!!

Goed advies en snelle levering.....van prachtige rozen en hortensie pinky winky!!!!

Gezonde planten, snelle levering

Ik vond hier een mooie clematissoort die ik nergens anders leek te kunnen bestellen. Heel snelle en verzorgde levering!

Bestelling was simpel, product goed

en mijn kapster was erg blij met de mooie roos..... Helaas was de gebruiksaanwijzing / verzorgingtips in mijn spam box beland en na 30 dagen gewist, dus kon ik ze haar niet meer toesturen ..... blijft maar aan mij knagen : mijn cadeautjeis zo niet compleet!

alles zag er goed uit

Mooie gezonde plant, goed beworteldt . Goed verpakt

Verzending prima en keurig verpakt.

Ik vond de planten op fb mooier lijken, Deze waren al een beetje op het eind, Had ze weg willen geven,maar vond ze daar niet mooi genoeg voor.

Snel, betrouwbaar, eerlijk

een eerlijke en betrouwbare kweker, zie zijn afspraken nakomt.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire