Pluspunten

super op tijd ontvangst rozen zien er goed en gezond uit

Pluspunten

snelle reacties en soms een extra verrassing bij de bestelling en ook prima voorlichting over hoe om te gaan met nieuwe planten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vorig jaar heeft mijn dochter 7 ik rozen besteld en ik 5. Totaal geen problemen! Helaas heb ik nu een rotervaring. Ik had 15 rozen besteld, die in 3 dozen aankwamen. 1 doos was prima. 2 Dozen waren nat van onderen, er lag geen plastiek in. In de ene door lagen de planten om en in de andere door waren er 2 omgevallen. Heel veel nieuwe scheuten en ook een paar takken, zijn afgebroken, waardoor de veel rozen er zielig bijstaan. Het is begin mei en we zullen maar het beste er van hopen, dat de rozen nu gedijen.

Betere controle!

Pluspunten

Nette levering; planten waren ingoede conditie. Overzichtelijke informatie

Pluspunten

Snelle verzending, rozen in goede conditie en de klimroos die gratis is meegestuurd, is prachtig!

Pluspunten

EXCELLENT range of roses! Top quality plants, very healthy, great condition and generous sales. The delivery surprised me- SUPER fast and well packaged. Really quick.

Please maintain your standards and by all means, stay with the times- develop an App! :) But keep up the good work.

Pluspunten

Snelle verzending, goede verpakking en een gratis roos!

Je krijgt geen melding op welke dag en/of welk tijdvak ze bezorgen

Pluspunten

Planten zagen er goed uit en waren netjes verpakt. De extra plant werd zeer gewaardeerd. Alles heel snel in huis. Prijs/kwaliteit verhouding prima.

Pluspunten

Mooie klimrozen en klimplanten van groot formaat in ruime pot met veel wortels. Snelle reactie en snelle verzending in stevige ruime doos.

Pluspunten

aardige mensen, prachtige rozen.kortom een goed bedrijf!!

Pluspunten

snelle, keurige levering

n.v.t.

Pluspunten

Netjes verpakt, snelle levering. Planten van goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede levering

had tien potrozen paar waren onder de maat qua grootte

Pluspunten

Goede producten, snelle levering en fijne beschrijving voor het planten en onderhoud erbij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede, vriendelijke en duidelijk uitleg

website beter bijhouden, bv. rozen kw, prijs per stuk € 5,95 Ik bestel 10 stuks en dan wordt de prijs € 6,50 per stuk

Pluspunten

De zending werd heel snel verstuur ! Hartelijk dank

Pluspunten

Kwaliteit van de producten en verzorging van de bestelling

Pluspunten

Reeds jaren komen wij bij de Wilde of bestellen onze rozen bij dit bedrijf. Altijd tevreden over kwaliteit en vriendelijkheid. Goede verzending.

Pluspunten

Ontzettend behulpzame klantenservice, makkelijk bestelproces, snelle verzending. Top!!

Pluspunten

Bij Rozenkwekerij de wilde ben je verzekerd van kwaliteit van de planten die je bestelt. Met name rozen koop ik bij deze kwekerij. Service en snelle levertijd en informatie hoe te handelen bij het gekochte product.

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering, prima verpakking, zodat de planten ongeschonden arriveren

Xxx

Pluspunten

Geweldige selectie planten, veel kennis, goede verpakking van product

Er mag meer specifieke plantinformatie op label

Hoveniersweg 12

7205DA Zutphen

Over Rozenkwekerij de Wilde

Rozenkwekerij de Wilde is een Nederlandse kwekerij gespecialiseerd in de teelt van hoogwaardige rozen. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan rozenvariëteiten, van snijrozen tot tuinrozen, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Rozenkwekerij de Wilde levert zowel aan de groothandel als particulieren en richt zich op het leveren van verse, prachtige rozen voor diverse toepassingen, zoals bloemenwinkels en tuinliefhebbers.