3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede voorlichting-kwaliteit. Prima verpakt.

een probleem voor de klant is deze, men moet proberen om de haarwortels van de plant niet te beschadigen. Dit lukt niet altijd tijdens het uit de pot halen van de plant. Jammer, want een goede start is wel belangrijk. Nogmaals hoe ik het ook probeerde, het leek net of deze vast geplakt zaten aan de plastic pot. Stof om over na te denken lijkt mij.

Pluspunten

mooie duidelijke bestelsite. Goede kwaliteit. Snelle levering. Goede prijs /kwaliteit verhouding. Al jaren een tevreden klant

geen. Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

Het inpakken in de doos was zeer professioneel, de planten hebben de reis zeer goed doorstaan. Prima planten.

geen

Pluspunten

Pakket is goed verzorgd. Mooie rozen. Top. Berichten over bezorging ook prima

Pluspunten

De bestelling werd snel geleverd! De rozen waren zeer zorgvuldig verpakt en zagen er mooi gezond uit . Ook na het poten in de tuin blijven ze er goed uit zien!!

Geen idee!!

Pluspunten

De bezorging van de roos liep vertraging op door post nl. De dame aan de telefoon was bijzonder vriendelijk. Alles werd direct in samenspraak met mij stop gezet en na Pasen direct weer verstuurd. De roos ( ook 1 gratis) zag/ziet er prachtig uit, goed verpakt. Erg fijn bedrijf, super service, uitstekende producten!!

Pluspunten

snelle levering. Ben tevreden over de geleverde rozen en kreeg er zowaar nog een geurende klimroos gratis bijgeleverd.

Pluspunten

Mooi assortiment, gezonde sterke planten. Wij bestelden diverse clematissen en kregen een mooie klimroos gratis meegeleverd. Levering werd ook netjes afgehandeld. Planten kwamen ongeschonden aan per post.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Netjes afgeleverd en prima kwaliteit

Pluspunten

Vaak besteld. Mooie planten, snelle levering. Je krijgt wat op de website wordt beloofd.

Verpakking. Te veel planten in 1 doos gepropt. Daardoor is van een rododendron een grote tak afgebroken. Ook lastig om rozen uit de doos te halen, zonder zelf onder de krassen te komen. Jammer. Ben ik niet van jullie gewend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De versturing en inpakken van de rozen.

Als een soort niet aanwezig is die wel bestelt is, dit doorgeven aan de klant. Niet direct een ander soort mee zenden.

Nee

Pluspunten

Ik heb al eerder rozen bij De Wilde gekocht en die zijn allemaal uitstekend van kwaliteit gebleken. Online was ook een prima manier om precies die éne rozensoort die ik wilde te kopen. Ik kreeg er zelfs een gratis klimroos t.w.v. 14,95 bij cadeau. De rozen werden na twee dagen bezorgd, ze waren uitstekend verpakt en zien er heel goed uit. De communicatie met het bedrijf verliep ook vlot en vriendelijk. Dit is voor de toekomst mijn rozenadres. Eveline

Pluspunten

Snelle levering en degelijke verpakking van rozen van zeer goede kwaliteit.

Een van de dozen werd 'upside down' geleverd; vervoerder zou hier alerter op kunnen zijn.

Pluspunten

Goede kwaliteit rozen tegen een gunstige prijs. Snelle en goede levering. Vriendelijk klantcontact n.a.v. vragen die ik stelde.

Pluspunten

De planten waren prima verpakt en twee dagen na de bestelling hier aanwezig.

Ik zou er geen weten maar ik moet het resultaat natuurlijk afwachten.

Pluspunten

Keurig verpakt, supersnelle bezorging en de rozen zagen er ontzettend mooi uit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Meeste planten waren helemaal top

1 van de twee rozen ( gertrude jekyll) was erg klein met weinig wortelkluit. Jammer in vergelijking met de rest

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit planten.

Eerst contact opnemen om een leverafspraak te maken zou handiger zijn, omdat het om planten gaat met een beperking van houdbaarheid b

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig de probleempjes die we hadden opgelost. Vanaf dat moment ook constant contact over de staat van de bestelling. Mooie planten ook geleverd, en een mooie klimroos extra!

Een goed mailprogramma?

Pluspunten

Fantastische planten, ik heb nog nooit een tegenvallende roos van De Wilde gehad! De bijgeleverde informatie is ook erg goed.

Ik vind de website niet altijd prettig werken. Dit terwijl de content heel erg goed is

Pluspunten

Gave rozen en lopen al goed uit! Lief dat we steeds een cadeau krijgen bij een bestelling

Hoveniersweg 12

7205DA Zutphen

Over Rozenkwekerij de Wilde

Rozenkwekerij de Wilde is een Nederlandse kwekerij gespecialiseerd in de teelt van hoogwaardige rozen. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan rozenvariëteiten, van snijrozen tot tuinrozen, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Rozenkwekerij de Wilde levert zowel aan de groothandel als particulieren en richt zich op het leveren van verse, prachtige rozen voor diverse toepassingen, zoals bloemenwinkels en tuinliefhebbers.