Laden reviews...
18 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderna uppskattar i allmänhet snabb leverans med spårning, noggrant emballage och högkvalitativa växter. Några beställningar hade förseningar eller problem med förpackningen, men dessa löstes snabbt. Övergripande är stämningen positiv med bra pris-kvalitet och pålitlig kundtjänst. Recensionerna beskriver en smidig köpupplevelse och vänlig hjälp vid behov.
Snelle service. Bedrijf denkt mee bij oplossing toen een roos niet voorradig was. Eerste indruk van de planten is erg positief. Nu afwachten of ze ook komend jaar aan onze verwachtingen voldoen.
19 January 2021
m
e
Naast een vlotte levering ook op de website duidelijke instructies hoe rozen gepland moeten worden
18 January 2021
John
Obbicht
Als ik wat nodig ben , bestel ik zeker weer bij Rozenkwekerij de Wilde. Super Service, snelle verzending, goed verpakt , rn gezonde planten!!
Janet
Bunde Duitsland
Ziet er goed uit nu nog opkweken
jan
vianen
bestelling snel geregeld met een goed advies
corry
lopik
Prachtige planten, perfect verpakt, snel ontvangen
Renee
Elp
Rozen zijn wederom goed verpakt en verstuurd.
14 January 2021
Janine
Apeldoorn
snelle levering. Uiteindelijk resultaat moet ik natuurlijk even kijken komend voorjaar/zomer.
13 January 2021
ERNO BOUMA
Apeldoorn
Gemakkelijke site, veel keuze en alles beschikbaar
12 January 2021
Piet
Dinteloord
De rozen zien er netjes uit. Zijn goed verpakt. De grassen hebben mede door de lange tijd van verzending en het bezorgen in deze tijd door post.nl droogte verschijnselen. Ze lagen op zijn kop in de doos en de sprieten waren platgedrukt. We hopen dat de planten nu ze in de tuin staan weer opknappen.
11 January 2021
Fred
Tuil
Snelle levering, goede communicatie
10 January 2021
Marjan
Wijk bij Duurstede
De rozen zien er top uit en waren zeer goed verpakt. De verzending was snel.
9 January 2021
Claire van de Water
Hoogeloon
Snelle levering. Goeie klantenservice. Mooie kwaliteit. Veel keuze.
9 January 2021
Nick De Caluwe
OOSTERHOUT NB
Rozenstruiken werden snel ontvangen. Ze waren perfect verpakt en online instructies ontvangen om zo goed mogelijk te planten. Top !
8 January 2021
suzy
antwerpen
Drie stamrozen besteld, twee dagen later keurig afgeleverd, heel tevreden.
Boris
Joppe
En nu maar wachten op het mooie weer.
Ann Vandorpe
Zwevegem
Snelle levering, rozen van mooie kwaliteit.
Ton
Oisterwijk
Ik heb besteld 6 R Auckland 3 Apricot Queen 3 erotica U heeft geleverd, 6 R Ackland 6 Erotika. Ik miste de Apricot Queen.
Sjaak Ruijter
Venhuizen
Beste heer Ruijter,
Dat is dan een fout van ons. Ik stuur de ontbrekende rozen vandaag naar u toe.
Excuus voor het ongemak!
groet Steven
In het verleden erg goed maar nu heb ik nog steeds mijn bestelling niet ontvangen
3 January 2021
Angelique
Son
Hele snelle levering,goede informatie
3 January 2021
Wil Boer
CASTRICUM
Ik heb meerdere rozen besteld en nog wat clematissen. De levering was snel en compleet. Het was netjes ingepakt. Super.
Wietske
Schellinkhout
De 5de ster is voor de kwaliteit van de planten. Wat dat betreft moet ik uiteraard nog efkes afwachten. De roezen zijn ogenblikkelijk geplant na aankomst. Ik had gevraagd wat uitleg omtrent het planten, gezien ik leek in het vak ben. Deze zat er niet bij.
Johan Desoete
Moorsele
Mooie struikjes mogen ontvangen zien er mooi fris uit ondanks oud en nieuw volgende dag al bezorgd goed verpakt koop er volgende keer weer.
Rita
Geerdijk
Dit is mijn tweede bestelling bij rozenkwekerij de wilde. De service en planten zijn beide uitstekend.
1 January 2021
Rymke
Meems
Mijn pakketje met rozen was door de drukte bij PostNL kwijt geraakt. De Wilde stuurde mij dezelfde dag nog een nieuw pakketje toe die ik de dag erna al mocht ontvangen! Super service!! Prima communicatie en prachtige rozen!!!
1 January 2021
Caroline