Ik beveel de producten echt aan! Sneller levering en alles op orde!

Fijn

Fijn snell levering

Fantastisch!

Ontzettend hulpvaardig, geen moeite is teveel. Ze denken mee zonder verkooppraatjes.

Snel geleverd!

Blij met mijn dekentje voor mijn shetje!

De hulp nadat ik gebeld had over de termijn van levering heb ik als zeer prettig ervaren. Wees trots op zulke medewerkers! En het bit is een zeer fijn product.

Goede kwaliteit

Correcte levering goede kwaliteit

Niet de juiste kleur weergeven

Leuke peesjes besteld maar de kleur komt niet overeen met de foto helaas. Toch geprobeerd maar staat er niet lekker bij.

Reactie van het bedrijf

Beste Arantxa, Wat vervelend om te horen! We hebben de peesbeschermers even naast de foto gehouden. Het verschil is (bij ons) minimaal, maar ieder scherm heeft natuurlijk een andere weergave van kleur (contrast/helderheid). Dan kan het dus gebeuren dat de kleur een beetje afwijkt van de werkelijkheid. Helaas kunnen we dit niet 100% voorkomen. Mocht je echt niet tevreden zijn, kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice via info@dekroo.nl. We denken graag met je mee! Met vriendelijke groet, Kim | De Kroo Ruitersport

Niet zo goed

Wij hadden vliegennetten gekocht voor de paarden die je kunt gebruiken zonder halster. Een frontriem met van die touwtjes. 1 dag om gehad en schudden hem zo van het hoofd af. Door het elastiek is het rekbaar maar valt het ook zo af. Dus echt nutteloos super stug materiaal. De kwaliteit van het materiaal is wel goed.

Reactie van het bedrijf

Beste Aimee, Wat vervelend dat je ontevreden bent over de vliegenfrontriem extra. Sommige paarden kunnen deze inderdaad vrij gemakkelijk af doen. Deze valt alleen te stellen op de keelriem en mag ook zeker niet te strak zitten om het paard niet te belemmeren. Wellicht is het een weidehalster (veiligheidshalster) met een gewone vliegenfrontriem een betere optie voor je paard. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Kim | De Kroo Ruitersport

Super kwaliteit en goede service

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de dekens en de service van dekroo

Uitstekend product

Uitstekend leerbehandelingsproduct

Goede producten.

Goede producten Snelle verzending

Prima dekens, snelle levering!

Ik heb twee winterdekens van De Kroo met 50 gram vulling gekocht. Ik had de dekens binnen twee werkdagen binnen. De dekens bevallen goed.

Uitstekende service

Zeer klant vriendelijk. Reageren heel snel via de mail. Uitstekende garantie. Super tevreden.

Altijd goede service

Leuke bezigheid

Levering is correct gebeurt en op tijd. De bal is een aanrader voor Paarden die zich snel vervelen op stal. Leuke aanvulling

Normaal waren er maar 6 stuks van de 10, de 4 resterende zouden nageleverd worden. Mooi alles op mail gezet. Toen de bestelling toekwam was deze toch volledig. Heel tevreden

Goede service snelle levering!

Goede service en gelijk volgende dag al in huis,.. goed betaalbare spulletjes en van goede kwaliteit! Helemaal top!

Super service

Goede en snelle service

Goede en snelle levering.

Zeer snelle en levering

Alles werd proper verpakt en snel geleverd heel tevreden :)

Mooie collectie

Mooie collectie en snel geleverd

Super snelle levering.

Goede pasvorm van de deken en super snelle levering ( s avonds besteld , de andere dag jn huis )

Gewoon goed!

Snelle en nette levering. Laarsjes waren goed verpakt.

zeer goed

gemakkelijk en vlug uitgevoerd

Snelle levering en goed product

Zadel besteld online aangezien ik dit zadel nergens anders vond en de winkel te ver is. was wat angstig hoe ik het geleverd zou krijgen, de doos zag eruit alsof ze de hele wereld rondgevlogen had maar het zadel zelf zat goed verpakt en is in topstaat geleverd geweest.