Beste, Wat vervelend om te horen dat je ontevreden bent. Ik heb begrepen dat je inmiddels mijn collega Daniëlla van de klantenservice gesproken hebt. We hopen dat ondanks deze ervaring de producten wel naar wens zijn. Met vriendelijke groet, Kim | De Kroo Ruitersport
Beste Hella, Bedankt voor je bericht en wat vervelend dat je ontevreden bent. In de omschrijving staat niet extreem waterdicht, maar extreem waterafstotend tot een waterkolom van 5000mm. Waterdicht materiaal biedt een volledige barrière tegen water, waterafstotend materiaal niet. Waterafstotend tot een waterkolom van 5000mm houdt in dat het tegen een spatje kan, maar niet tegen een (flinke) bui of tegen druk, dus dit materiaal lekt door bij het zitten of leunen tegen natte oppervlakken. Met vriendelijke groet, Kim | De Kroo Ruitersport
Beste Pascale, De pasvorm van de deken kunnen wij helaas niks aan veranderen. Wat jammer dat er nu al een scheur in zit, kunnen wij misschien enkele foto's van de schade ontvangen? We komen graag even in contact! De foto's kunnen gestuurd worden naar info@dekroo.nl. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Kim | De Kroo Ruitersport
Beste Anouck, Excuus voor de late reactie met de feestdagen. We vinden het heel vervelend om te zien dat de deken na 5 dagen kapot is. Helaas kunnen wij hier weinig aan doen, gezien de schade aangericht is door gebruik en het geen fabrieksfout betreft. Een van mijn collega's staat u verder te woord via e-mail. Met vriendelijke groet, Kim | De Kroo Ruitersport