Pluspunten

Hele goede klantenservice; het bedrijf wil je echt helpen en tegemoetkomen met al je vragen en opmerkingen. Ze gaan verder dan dat je verwacht, in positieve zin! Levertijd is goed. Retourkosten krijg je terug bij ruiling. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Ik zou liever 'achteraf betalen' via bijvoorbeeld Klarna. Nu kun je alleen vooruitbetalen via iDeal wat wel heel veilig is, maar als je onverhoopt een artikel retourneert, moet je wachten op terugbetaling. Dit duurt even. Met Klarna ondervang je dit probleem. En ik denk dat klanten dan ook meer bestellen. Retourkosten zijn ook voor de klant, mits je een artikel omruilt. Terugsturen kan daardoor een dure aangelegenheid zijn.

Pluspunten

Goede website, mooie producten, goede communicatie. Snelle en nette verzending.

Geen!

Pluspunten

weer netjes geleverd zoals de vorige keren vijdagavond besteld en zaterdag voormiddag geleverd DANK U

Pluspunten

Supersnelle levering. Keurig verpakt. Product voldoet aan alle verwachtingen!! Eerste bestelling voor ons; er gaan er zeker meer volgen! Hartelijk dank hiervoor.

Geen. Of misschien één kleine: de verpakking had kleiner gekund.

Pluspunten

Breed assortiment en snelle levering

Pluspunten

Fijn dat ik savonds nog om informatie kon vragen en de levering was er ook echt de dag erna! Top!

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Gratis verzenden vanaf 29,-

Pluspunten

- Snelle levering - Artikel goed verpakt - Duidelijke website - Mooie producten voor een goede prijs

Geen, alles is goed verlopen!

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar ... Fijn geholpen aan de telefoon na een online bestelling.

Pluspunten

Mooie aanbiedingen overzichtelijk snelle aflevering top!

Ga zo door

Pluspunten

Helemaal top. Ik werd geappt met de vraag of ze een product moesten nabestellen of dat ik toch een andere kleur wilde. Snelle service. Echt een aanrader!

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle service.

Pluspunten

Makkelijke overzichtelijke website Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurige stipte levering.

Controleer de weggestuurde artikelen. Op het sjabrak zaten nogal wat paardenharen van een vorige pasbeurt.

Pluspunten

Zeer snelle levering Duidelijke factuur Goed materiaal

Pluspunten

Snelle bezorging Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

- zeer klantvriendelijk! Via tekefonisch contact gevraagd naar maten en info over producten. Er werd direct moeite gedaan om het na te kijken en vervolgens antwoord te kunnen geven via app. Daarna werd ook nog netjes geïnformeerd of de informatie voldoende was en het allemaal naar wens is. - Snelle levering ook! - Voor herhaling vatbaar!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering en betaalbare prijzen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne schoen in de maten die een ander niet meer heeft. Mooie aanbiedingen

Vergeten kortingscode in te voeren, kan niet met terugwerkende kracht. Belooft ter compenatie wat leuks toe te voegen bij 2e pakket diezelfde week. Maar niets extra's gevonden.

Pluspunten

Ruim assoritment, en super snel geleverd.

Pluspunten

Nette, snelle levering

Wanneer je vanaf je mobiel online shopt en iets uit je winkelwagen wilt verwijderen lukt dat vaak niet.

Pluspunten

Goede terugkoppeling Snelle service Ook buiten kantoor tijden

Pluspunten

Echt hele snelle levering vandaag besteld morgen in huis.

Geen verbeterpunten of tips

Pluspunten

Vertrouwd en goed. Als enige bedrijf wat ik kende het product op voorraad. Zondagavond besteld en dinsdag in huis. perfect. Bedankt.

Pluspunten

Snelle goede levering! En deze keer geluk met een fikse korting! Mijn wedstrijd gaat nou helemaal goed komen :)

Top bedrijf!

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!