Pluspunten

snelle levering de volgende dag al netjes in huis mooie rijbroek besteld voor weinig geld en ziet er super uit en zit perfect

Pluspunten

Ik had een bestelling geplaatst waarbij de betaling niet goed ging. Toen ik opnieuw wou bestellen kon ik de juiste dekenmaat niet meer bestellen. Na mailcontact heb ik een maat 185 besteld en hebben hun ervoor gezorgd dat ik toch een maat 195 kreeg. Echt super geregeld!

Pluspunten

Het bestelde vliegenmasker paste niet. Op maandag teruggestuurd, op woensdag wed ik gebeld over een alternatief product en donderdag al bezorgd. Prima service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Retourzending is voor de klant, bij vele bedrijven is dit kosteloos

Pluspunten

Reageert snel op vragen, goed retour beleid (betalen snel weer terug uit), mooi assortiment en fijne website. Zeker aan te raden!

Pluspunten

Doorlopend goede aanbiedingen

Bij de zoekfunctie krijg ik altijd een hoop tekst die ik dan stuk voor stuk kan aanklikken maar ik krijg het niet per afbeelding onder elkaar ter vergelijk te zien, dat vindt ik onhandig

Pluspunten

Snelle levering en goed kunnen bestellen

Pluspunten

Fout bij aflevering en dat is keurig en snel opgelost...heel correct en klantvriendelijk aan de telefoon...ben gebeld ivm voorraad en of ik even kon wachten dat alles tegelijk geleverd kon worden zoniet dan werd het in gedeeltes opgestuurd...prima service.

Pluspunten

Bestelde spullen worden met heel veel zorg verpakt en verstuurd. Zeker het melden waard. In prima staat dan ook ontvangen waarvoor mijn dank!

Pluspunten

Snelle correcte levering van het bestelde. Echt super

tot heden geen

Pluspunten

Geweldige service! Na retour van een rijbroekbivm verkeerde maat, bleek de gewenste maat niet verkrijgbaar. De Kroo belde om samen te overleggen voor een oplossing. De nieuwe rijbroek zit heel prettig.

Pluspunten

Snelle levering! Mooie producten, goede kwaliteit Leuke aanbiedingen

Soms problemen met website, winkelwagen leegt zichzelf tijdens winkelen

Pluspunten

Snel en vriendelijk

Meer kortingsacties!

Pluspunten

Ruim assortiment en openingstijden.

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Snel leveren. Staan voor wat je verkoopt. Kwaliteit super.

Haha verzendkosten laten vervallen

Pluspunten

super klantvriendelijk en een heel groot assortiment

geen

Pluspunten

Erg klantvriendelijk, er was een deken niet op voorraad en daar werd keurig over gebeld, ook super service!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

wordt netjes bezorgd betalen gaat correct

niets

Pluspunten

Snelle levering, en bij niet goed snel geld terug.

Pluspunten

Goede service, snelle levering.

Pluspunten

Snelle afhandeling bestelling. Goede kwaliteit product.

Pluspunten

nog uitgebreider assortiment betreft merken helmen

Pluspunten

Goede service Snelle levering

Pluspunten

Goeie kwaliteit voor lage prijzen,snelle levering. Stuur je iets terug dan krijg je na enkele dagen het bedrag terug gestort.

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!