Zeer snel...erg blij mee!!

Snelle verzending, we hebben een graasmasker besteld goede pasvorm.

Alles was top

Besteld rond half 9 ‘s avonds en de volgende ochtend al binnen.

Veel keus, goede service, snelle levering

Zoals de kop zegt: er is veel op voorraad en dus snel in huis. Goede aanbiedingen.

Snelle levering ( ook in België), mooie spulletjes

De hondenjasjes voor in de winter.

De winter honden jasjes zitten prima. Ze zijn eenvoudig aan te doen en geven goed bescherming tegen de koude.. Het is een prima product.

Slecht

Deken was binnen 5 dagen stuk. Ik heb dit netjes gemeld bij de klantenservice en geen reactie meer gehad van de klantenservice

Uitstekende service.

Telefonisch info ingewonnen, vriendelijk en duidelijk geholpen over keuze deken. Snelle levering, goed verpakt. Bij retourzending , omdat ik zelf toch een te grote maat had besteld, alles keurig en op tijd afgehandeld. Ook het terugstorten van het geld.

Snelle levering en alles aanwezig.

Snelle levering en prachtig product

De flextrainers zijn prachtig ! Levering was snel

perfect

vlotte service, outdoor deken voor mijn pony is perfect

Top geregeld

Top geregeld

Nieuwe paardrijlaarzen besteld. Fijn dat er ook aan de wijdere kuitmaat wordt gedacht bij korte benen. Bestelling binnen 2 dagen binnen. Netjes verpakt en fijne communicatie. Ik kan geen minpunten bedenken.

Snelle levering, goede kwaliteit , samengevat top service!

Uitrijdeken binnen 2 dagen geleverd. Netjes verpakt en product zoals vermeld op de website .....mooie service dus. Tegelijk bij epplejack 2 Staldekens besteld en nu 4 weken later nog niet bekomen terwijl ook daar aangegeven werd dat het op stock lag.

Op tijd ontvangen en product als omschreven

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en heerlijke jas. Heel blij met het hele proces

klantvriendelijk

ze zijn erg vlot met omruilen. en we zijn superblij met de deken

super

Mooie, goed passende dekens. Goede kwaliteit, goede prijs. Snel geleverd.

Snel en netjes geleverd

Netjes verpakt en optijd bezorgd

Hooinetten

De hooinetten zijn veels te klein, zal deze dus ook nooit meer bestellen! Vraag me af welke oelwapper deze grote bedacht heeft!

Snelle levering, mooie artikelen

De bestelling was er binnen 1 dagen. Goed verpakt en het artikel zag er goed uit. QHP uitrijdeken classy Erg mooi

Snelle levering, mooie artikelen

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!