Bestelling was er al na 1 dag

Bestelling was er al na 1 dag

Helemaal top

Ik ben super blij met de snelle service van jullie! Had t binnen 1 dag binnen❤️

Heel goed en fijn

Was erg snel thuis en erg netjes

kleinkind was superblij

mijn kleindochter had deze verzorgingstas voor paarden gevraagd voor sinterklaas en zij was er heel blij mee en ik als oma dus ook om haar reactie.

Goede service, snelle levering, prima product

Goede service, snelle levering, prima product

Super service, snelle levering

Goed, vriendelijk en snel!

Super service, snelle levering

Goed, vriendelijk en snel!

Goede en snelle service

Goedemorgen en snelle levering van de producten. Een betrouwbaar bedrijf

heel goed

alles was dik ion orde. ook de ruilprocedure vlot afgehandeld.

Snelle en goede levering

Besteld en volgende dag in huis.

Prima in orde

Goede kwaliteit

Op tijd geleverd en uitstekende kwaliteit !!

Was goed.

Ik had mijn bestelling snel in huis. Maar heb het werr geretourneerd omdat het toch niet nodig was. Het is maandag 7-11-2022 verstuurd. Het is bij jullie bezorgd . Tot nu toe heb ik daarvan nog geen reactie van U van gehad en ook mijn geld nog niet terug. Mvg Carolien van de Groep.

Klantgericht en snelle verzending

Telefonisch vriendelijk en snel geholpen. Verzending was ook snel en netjes verpakt

Kwalitatief deken en snelle levering Retourneren voor een kleinere maat verliep zeer makkelijk en snel

Levering vlot

Levering ging super snel! Rijlaarzen besteld maar kwam met passen er achter dat er lijm los liet tussen leer en rits, gemaild en kreeg redelijk snel antwoord en kon of €25 terug krijgen of laarzen terug sturen en nieuw paar krijgen. (25€ op laarzen van 200€ vond ik persoonlijk weinig ze moeten gewoon goed zijn, zijn immers nieuwe rijlaarzen) Rijlaarzen terug gestuurd kreeg ik een telefoontje dat het overtollige lijm bleek te zijn en dat er inprensiepe volgens hun niks mis mee was en dat ze deze laarzen terug wilde sturen zodat ik er weer mee kon rijden…. Klantenservice nam aan dat ik er mee gereden had omdat er wat zand op de zool zat… vond het erg spijtig dat ze deze opmerking maakte laarzen waren immers alleen gepast in huis en rondje mee gelopen, toen kwam ik achter van de lijm wat ik ook in de mail had verteld. Nadat ik wilde vertellen dat de laarzen ongebruikt waren werd ik onderbroken en werd mij verteld dat ze deze terug gingen sturen ipv een nieuw paar wat eigenlijk afgesproken was. Toen ik de laarzen terug ontving en de doos open maakte waren ze er letterlijk zo in gegooid geen papiertje er om heen niets, deze lag onder beide laarzen…. Vind niet netjes hoe ik te woord ben gestaan en hoe de laarzen terug de doos in zijn gedaan.

mooi assortiment, snelle levering, goed verpakt.

perfect

goedekeus.maat 39 past heel goed.snelle levering.

Prima ervaring. Bestellen ging makkelijk. Verzending was snel en had het product snel in huis. Werd ook goed op de hoogte gehouden door De Kroo

Super zadel voor super prijs!

Keuze is een reuze! Fantastisch aanbod en de prijzen super. Wij zijn super blij met ons zadel!

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!