Ik heb een stal deken gekocht in de korting. Ik vind de site overzichtelijk ik kon makkelijk mijn bestelling plaatsen en deze was diezelfde dag ook nog verzonden.

Ik heb het goed ervaren!

Super veel keuze, snelle levering

Super veel keuze, goede service kwaliteit

Snelle, correcte service

De bestelling werd snel verstuurd. Er zat per ongeluk een foute maat in het pakket, maar dit is snel en goed geregeld. Goede kwaliteit van de bestelde artikelen

Snelle levering, volgende dag in huis! Netjes verpakt, mooie aanbieding, goede prijs! Heel tevreden.

Super leuk winkel met goeie producten

Zeer goeie uitleg over wat je nodig hebt en hoe het werkt. Prijs kwaliteit is super kan alleen maar positieve dingen over zeggen .

leuke acties

snelle service en leuke acties met kortingen.

Een super service!

De Kroo heeft een super service, zowel op internet als in de winkel. Meerdere producten online gekocht en allemaal de volgende dag binnen. Netjes verpakt en heel aangekomen. Ook in de winkel hebben ze genoeg keuze en een goede service. Altijd vriendelijk en bereid om je te helpen.

Snelle levering van een mooi product!

Zoals afgesproken

Netjes en snel geleverd

A quick efficient service to the UK

I bought a bit for my new Icelandic Horse that was bred in The Netherlands. I wanted him to feel comfortable. The service was so quick and easy to use. Thank you

Mooie stijgbeugels en snel geleverd

Mooie nieuwe beugels en snelle verzending

Ruimte voor verbetering

Ik vond de verzendkosten en retourkosten te hoog. Service was wel goed bij een ongemak, maar was langzaam. Wel een ruim assortiment. Jammer dat het zo ver weg is anders zou ik naar de winkel komen vanwege de verzendkosten. Als die omlaag zouden zijn of minimaal bestelbedrag lager (bijv bij agradi vanaf 29 euro) dan zou ik vaker bestellen.

Heel fijne manier van bestellen. Snel en duidelijke levering. Prijs kwaliteit valt enorm mee in vergelijking met andere winkel! Heel fijne service

Deken zit fantastich!

Erg mooie deken, zit helemaal goed. Mijn paard is iets breder waardoor het soms lastig is een deken te vinden die goed past. Deze deken zit erg mooi en blijft goed op de plek. Ook na het rollen blijft ie mooi liggen. Erg blij mee!

Vriendelijk te woord gestaan en super geholpen!

Ik had contact via de whatsapp over een hoofdstel. Super vriendelijk en snel antwoord gekregen!

Netjes, snel, goede prijs.

Goede site, snel besteld, goede prijs, volgende dag al in huis.

Top zaak

Snelle levering goed verpakt en ook in de winkel zelf vakkundig personeel en super vriendelijk

‘s Avonds om 22:00 Pavo Mobility besteld en toch nog de volgende dag geleverd. En ook nog voordeliger dan die grote Agro winkels. Pluim!

Retourbeleid ronduit schandalig

Bestelling keurig en snel ontvangen, betreft een bit. Na 1 x passen en rijden bevalt bit niet en wil ik graag ruilen voor een ander level bit, wordt de retour niet geaccepteerd. Bit is ongezien aangemerkt als gebruikt en nemen ze hem niet terug. Totaal tegen alle regels voor koop of afstand in. Acm geeft aan dat dit niet mag, maar krijg geen contact meer met de kroo. Ronduit schofterig behandeld. Acm gaat onderzoek doen naar de algemene voorwaarden. Een zaak aanspannen heeft geen zin ivm de kosten. Voel me flink beetgenomen. Koop hier nooit meer wat.

Gekocht product snel en voor een goede prijs geleverd.

Snel en product is goed

Mooie overzichtelijke site

Geen opmerkingen! Op Google bovenaan, scherp geprijsd, mooie spullen en merken. Mis kwa dekens de Rambo/amigo lijn.. daar was ik naar op zoek.. en toen door duidelijke uitleg 2 bucas dekens besteld! Ben benieuwd naar pasvorm omdat ik nogal merkvast ben..

Betrouwbaar

Levering was snel en zoals aangegeven op de website.

Ok een dikke duim

Als ok en vriendelijk

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!