Voor elk wat wils

Goede overzichtbare site. Mooie prijzen. Snelle verzending. Goede producten. Voor elk wat wils.

Topservice!

Super snelle levering, goede kwaliteit product en een overzichtelijke website met veel informatie over het bestelde product. Ik zou er zeker weer bestellen als ik iets nodig heb!

Love it!

Jullie hebben echt super coole en leuke dingen. Ik hou ervan om bij jullie te bestellen... 1klein minpuntje misschien is dat er meestal staat morgen verzonden maar het dan 3dagen later aankomt dit is best wel jammer, maar ik weet dat het komt door de vele bestellingen:) dus no worries (misschien een vraag/tip) kan je de pakketjes die naar BE moeten verzonden worden niet via PostNL doen?) grt Luna ;)

Super goeie fijn stal/winkel!

Je wordt altijd super vrolijk geholpen ! Super kwaliteit

Super goed

Levering is super snel

Super fijne service

Ik ben blij met de snelle levering en uitstekende producten. Het assortiment is uitgebreid en prima geprijsd.

Snelle levering!

Super snel!

Ik heb tweemaal besteld bij de kroo ruitersport. Mijn pakjes zijn zeer snel aangekomen ondanks ik in België woon. Een super uitgebreid assortiment en er wordt eigenlijk al vanaf een niet al te hoog bedrag verzonden. Is een site waar ik zeker nog op zal bestellen!

Snelle levering en product zoals afbeelding.

Ondanks de Corona een snelle levering. Mooi verpakt en leuk een bon voor korting op volgende aankoop. Die komt zeker weer!

Zeer snelle levering

Snelle levering, prima retour beleid op 1 klein dingetje na. Ik had graag een mail gehad dat mijn retourzending was ontvangen, nu moest ik checken op m’n bankrekening of het geld terug gestort was.

Super goede service

Het hoofdstel was te klein, retour gestuurd en volgende dag al een andere super snel

Duidelijke site, snelle levering. Zelfs met het ruilen ivm de maat ging snel en netjes.

Goed passende sterke deken

Goede pasvorm. Stevige stof. Licht gewicht.

Snel, netjes verpakt. Erg tevreden!

Uitstekende service, hele goede kwaliteit

Contact gehad met de klantenservice via W'app om iets na te vragen over mijn bestelling. Ik werd binnen 5 minuten geholpen. Hierdoor heb ik daarna mijn bestelling kunnen plaatsen. De bestelling was de volgende middag al bezorgd. Heel blij met mijn nieuwe Ariat Jodphurs. Bedankt team De Kroo!

Goeie service!

Snelle levering! Laarzen te groot gekocht, teruggestuurd en zeer snel geld op de rekening.

De service is zeer goed

Ik heb een mooie vliegendeken met losse hals gekocht. De service is echt goed en het product was er snel. Helaas ben ik over het product minder tevreden. Na 3 dagen ophebben gehad is bij de borst de binnenvoering al losgescheurd. (Maat van de deken is goed). Dat vind ik heel jammer.

Super service

Pakketje snel ontvangen

Super service, mooi product, snelle verzending.

Ik heb een paar rijlaarzen van het merk BR gekocht en ze zitten als gegoten. Goed beschreven, mooi product en heel snel ontvangen. Ik kan De Kroo Ruitersport zeker aanbevelen!

Supersnelle service, secuur, klantgericht

Ik ben erg tevreden. De webshop is mooi overzichtelijk en werkt prettig. De producten die ik bestel via de webshop zijn altijd heel snel binnen en het klopt altijd precies.

Vriendelijk

Vriendelijke mensen snel geleverd goeie kwaliteit

Goede snelle levering

Snelle levering Goede aanbiedingen Zou er zeker nog eens bestellen

Prima service!

Prachtig halster, waarvan de ring helaas niet helemaal goed was afgewerkt. Dat was jammer. Verder alles prima voor elkaar!

Goede service, makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Nog nooit enig probleem met bestellen, betalen of levering gehad. Indien ik een vraag had werd deze zeer snel en beleefd beantwoord.

uitstekend

zeer vlotte verzending en goede kwaliteit van de producten

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!