Lekker snel in huis, een duidelijke maattabel ontbreekt nog.

Alles werd snel en correct geleverd, netjes ingepakt, vlotte service. Alleen ben ik op een andere site moeten gaan spieken voor een duidelijke maattabel om de juiste maat vliegenmasker uit te zoeken. S,M,L,Xl,... zegt me namelijk minder dan pony, cob, full.

Snel, maar jammer als je iets terug wil sturen.

Super snelle service, gratis opgestuurd. Alleen kost het wel 7,25 euro om het product terug te sturen als het niet past.

Ondanks de coronatoestanden zeer vlotte service en topkwaliteit van deken 👌

eczeemdeken van QHP besteld, een bitje en pessoa bitje. Ondanks de corona snel geleverd en goede communicatie via jullie verzenddiensten

Supersnelle levering!

Uit nood moest ik z.s.m. een eczeemdeken hebben voor mijn pony. Nét voor 20.30 uur besteld en de volgende middag was de deken al in huis. Erg netjes! De deken was zoals omschrijving.

Top service en website klaar en professioneel duidelijkheid

Duidelijk online site klaar en compleet Snell service en levering met opvolg Top service

Nog gebeld naar de winkel voor informatie. Vriendelijk te woord gestaan en de beugels werden snel geleverd.

Goede service en mooie producten

Ik had een vraag over een hoofdstel, deze werd snel en vriendelijk beantwoord. Mijn bestelling werd super snel verstuurd! Heel tevreden met de kwaliteit van de spullen en goede service van de winkel. Top!!!

Snelle en correcte levering

Voor de eerste keer bij besteld en is rap geleverd. Alles naar Wens.

Goed en duidelijk

prima service, pakketjes komen netjes aan👍🏻

Goed, zoals het moet!

Alles vlot verlopen :)

Zeer positief

Ik had besteld voor 16:00, op diezelfde dag kreeg ik een mail met welke postfirma mijn pakket geleverd werd. Ik heb vanaf de dag van de bestelling tot de dag dat het pakket aankwam (3dagen later) kunnen volgen waar het was en wat er gebeurde !!! :)

Goed en snel, mooie hoog kwalitatieve artikelen

Voor de eerste keer besteld bij De Kroo en is heel goed bevallen. Goede snelle service.

Uitstekende service, beste prijs

Vragen over producten worden snel en persoonlijk beantwoord. Prijzen zijn interessant en levering. Netjes en mooi binnen de tijd afgeleverd.

Snel!

Snelle bezorging! En overzichtelijke website.

Goede prijs /kwaliteit, Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over Dekroo, snelle levering en goede prijs /kwaliteit van de artikelen. Ook als er iets niet goed is word je snel en vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!

Duidelijke en snelle levering zonder verplaatsing

Besteld en de volgende dag in huis zonder dat er 100 mailtjes worden gestuurd. En zonder dat de levering 100x wordt verplaatst, top!

Goeie en snelle levering

Alles ging snel de verzending en bezorging

Ondanks de feestdagen een snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden door track&trace. Kortom; Fijne service!

Mijn ervaring met de wedshop is super goed, producten waren goed en niet te duur.

Mijn ervaring met de webshop was zeer goed, omdat de producten die ik had gekocht super fijn zijn en niet super duur. Ook de bezorging was snel en fijn.

Snelle levering, juiste producten.

Snelle levering, juiste producten. Chaps en jodhpurs van Ariat besteld. Snelle levering en duidelijke communicatie.

Levering top maar deken kan beter

Snel geleverd. Mooi dat het regen deel niet te breed is. Alleen zit voor wat strak waardoor het klittenband niet aansluit. Ook deel onder de buik is te kort. Deze flap mag 10cm langer. Hij ligt op normaal klein paardje en rug lengte is prima. Top model alleen voor en buik kunnen beter.

snelle levering bij online bestelling

Omdat ik geen bericht kreeg van DHL heb ik naar de Kroo gebeld. Heel vriendelijk te woord gestaan en werd ik direct geholpen door de track en trace code aan mij door te geven.

Snelle en nette service, bestelling was de volgende dag al in huis.

Super friendly and extremely helpful, along with great products.

very helpful when it came to adding our country to the list of countries that you deliver too. also replied immediately to my whatsapp messages regarding some sizes, and suggested the perfect size for me. thankyou!

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!