Goede artikelen voor een redelijke prijs,voor elk wat wils

Op zich heb ik een prima ervaring met de Kroo ruitersport-artikelen op digitaal gebied,het is alleen jammer dat de retourzending niet gratis is, als je telkens 7,50 moet betalen dan gaat de lol er toch een beetje vanaf dus ik hoop dat mijn volgende product wel goed is. groeten, Y.Hopman

Snelle levering, goede communicatie

Beetje late aankomst maar super spul!

Het duurde even voor ik eindelijk van DHL hoorde dat zn mn pakketje hadden, daarna duurde t vanuit DHL lang voor ze hem mee namen in de rit, maar goed na een week waren mn spullen er eindelijk en ik ben blij met de manier waarop ze binnen kwamen, alles is goed verpakt, zweepje nog heel. Ik ben dus tevreden

Heel fijn!

Snelle levering en leuke spullen ! Ben er erg blij mee!

Helemaal super!

Super snelle levering. Alles netjes verpakt en ook nog tegen een meer dan schappelijke prijs. Zou niets kunnen bedenken wat anders had gekund of gemoeten.

Prima levering👍

De rijbroek was netjes verzonden. Er gingen echter wel wat dagen overheen voordat hij werd geleverd. Mogelijk door drukte bij de post.

Geweldig!

Super snelle levering ondanks de corona👌 De bestelde exceem deken is van top kwaliteit.

Mijn ervaring was erg goed

De producten zijn aardig goedkoop en alsnog van goede kwaliteit. De snelle levering was ook super fijn.

Het is duidelijk wanneer je je pakket krijgt. Vanaf 49 euro gratis verzendkosten ook erg fijn !

Super goeie en duidelijke site fijn dat de maten er bij staan

Goeie ervaring ben super blij met mijn nieuwe deken

Snelle levering en keurig verpakt

Duidelijke site en de levering was snel. Product goed qua prijs. Product was goed verpakt

Perfect verlopen. Correcte en hulpzame info op website.

Goede beschrijving van de goederen zodat de juiste keuze door de klant gemaakt kan worden.

Zeer goede producten en service, snelle levering

Zie bovenstaand

prima service en snel thuis

prima service en snel thuis

alles naar wens

Ondanks de coronacrisis en het verlengde paasweekend heb ik mijn pakje snel ontvangen. Kreeg ook snel reactie op een mail di ik verstuurde.

Snelle goede levering

Prijs-kwaliteit is goed. Voor iedereen wat wils. Snelle levering is altijd fijn. Fijne webshop. Overzichtelijk en fijn vanaf de bank te winkelen.

Product voldoet aan beschrijving en netjes geleverd met een retourpapier er bij indien niet tevreden, zodat je geen hele weg moet gaan zoeken voor retourneren!

supersnelle levering en klantvriendelijk

besteld en super snel geleverd. nette afhandeling super blij met mijn kwaliteits producten!

Goede advis en product snel geleverd

Duidelijke communicatie, snelle levering en fijne producten

De Kroo Ruitersport heeft een fijne website. Communicatie verloopt duidelijk en de levering is snel. Producten worden op een goede manier ingepakt. De producten zijn fijn en voldoen zeker aan de verwachtingen. De prijzen van de producten zijn zoals te verwachten, binnen een juiste prijscategorie.

Snelle levering, goede pas maat, goede prijs kwaliteit. Ik vond het alleen jammer dat de deken die ik kreeg onder de haren en huidvet zat... Er zat een briefje bij dat als je een deken past je er wat onder moet doen dat is voor mij met deze deken niet gebeurd.

Straight forward and plesent.

Easy to find what I was looking for and plesent to shop.

hele snelle levering

ik vind het ee ik vind het een goed bedrijf mooie spullen

Snelle service en scherpe prijs

Mijn bestelling werd snel geleverd. Was keurig verpakt en de stal opbergzak is goed voor meerdere dekjes..

Top !

Snelle levering en product voldoet aan mijn verwachting.

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!