Makkelijk bestellen en snel geleverd

Pakket is goed verpakt en snel bezorgd. Artikel is geheel naar wens en heeft juiste maatvoering.

Online had ik dekens en halsters besteld. Daarbij aangegeven deze op te halen in de winkel. Echter door het corona virus was dit mogelijk waarbij mijn levering een dag later werd bezorgt. Super service.....

Goede service en snelle levering!!

Mijn pakje was de volgende dag al geleverd! Goede kwaliteit! Bij vragen krijg je een goede service.

Prima service.

Lekker goedkoop een deken geshopt. Snel verzonden. Prima service dus.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Super service, vriendelijke en behulpzame medewerkers

Ik heb onlangs een aantal spullen van QHP Cross besteld en Kingsland rijbroeken met een te hele kortingsactie. Ik had per ongeluk de verkeerde maat rijbroek besteld en meteen gebeld toen ik het ontdekte, maar de bestelling was helaas al onderweg. Nieuwe besteld en toch opnieuw de korting gekregen, dat is pas klantvriendelijk. Dankjewel voor jullie vriendelijkheid en behulpzaamheid! Te gek, ik kom graag bij jullie terug!

top!

Ondanks andere situatie ook de outlet online prima geregeld. Alles in zeer korte tijd netjes verpakt op kunnen halen.

Makkelijk en snel! En leuke aanbiedingen.

Ik vond de site overzichtelijk en de aanbiedingen waren aantrekkelijk. Ook was het pakket snel thuis.

Top service en producten!

Ik heb voor het eerst bij jullie iets besteld, hier ben ik erg tevreden over en het pakketje was ook nog eens snel binnen! Betreft mijn bestelling (2 dekjes van Harry Horse) ben ik heeel erg blij met de dekjes en ze zien er in het echt zoals op de foto uit, super mooi! Ik ben verliefd.

Snel, accuraat en goed

Onlangs voor het eerst besteld bij DeKroo. Aankoop was keurig netjes verpakt en berichtgeving omtrent de bezorging was keurig en accuraat. Al met hier een zeer tevreden klant. Waarom dan geen 5 sterren? Als de volgende bestelling eveneens zo verloopt, bewijst DeKroo dat dat hun standaard serviceniveau is.

Mooie beschermers

Mooie beschermers kleuren zijn heel gaaf!

Regendeken

Het is mooie kwaliteit en prijs super

snelle en correcte levering en prijs

snelle levering, leuke afprijzingen en goede kwaliteit

Goede service, snelle levering

Voordat ik de jas bestelde had ik een aantal vragen gesteld over de jas. Daar kreeg ik heel snel Een reactie op. Nadat ik de bestelling geplaatst had, werd de jas een dag later geleverd .

prima en goed verpakt en bezorgd.

Heel erg goed. Prima communicatie.

Heb in de online sale mooie spullen kunnen scoren! Alles werd volgende dag al geleverd met dhl en was netjes verpakt.

Snelle levering en hele aardige mensen van het bedrijf

Een top winkel want wat je zoekt voor je paard/pony/hond is allemaal te krijgen in de winkel van de kroo. Meestal is alles op voorraad dus het is een snelle leveringen maar als het niet op voorraad is moet je meestal maar 2-3 dagen wachten. Het is een top winkel!!! Ga zo door!!

Goede en snelle levering

Snelle en correcte levering

Snel en correct geleverd

Super goed

Elke keer weer...

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Ruim assortiment, overzichtelijke webshop met leuke prijzen, voor ieder wat wils en snelle levering van de aankoop

Makkelijk zoeken en snelle bezorging

Hoewel ik liever gewoon in de winkel ga kopen, was dit een uitkomst. Wat ik bestelde is een verjaarskadoootje.

Goede service snelle levering

Zeer tevreden over mijn bestelling. Via WhatsApp heb ik eerst een vraag gesteld over het product. Daarna heb ik mijn bestelling gedaan en die was snel binnen :-) Top service!! Dank je wel!!

Super kwaliteit materiaal, snelle levering en keurige uitleg bij evt retourneren.

Zoals hierboven beschreven, goede kwaliteit, klantvriendelijkheid is erg groot!

Snel bezorgd en blij met wat geleverd werd! Goede service!

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!