Goed geregeld!

Helaas liep mijn bestelling vertraging op door een fout van de leverancier. Ik ben netjes via app en telefoon op de hoogte gehouden en heb uiteindelijk ook een alternatief aangeboden gekregen. Super service!

Goed werkende/ duidelijke website en snelle levering

Zeer snel geleverd. Top services.

Fijne snelle levering. Goede service.

Ik ga hier vaker bestellen!

Voor de eerste keer een bestelling gedaan; alles was goed: de prijs, de service, de levertijd , de communicatie, en het versturen. Ik hoef niet te retourneren maar mocht ik dat wel moeten doen (deken besteld) dan was het bij het openmaken van de bestelling ook in 1 oogopslag duidelijk onder welke voorwaarden ze de deken zonder problemen terug zouden nemen. Ze hebben er een nieuwe klant bij!

Zeer snelle en correcte levering

Zeer blij met deze bestelling. De website was duidelijk, makkelijk te bestellen. Levering was ook heel snel. Aanrader!!

Super snelle levering

Spullen werden snel geleverd en goed verpakt.

prima keurig op tijd en goede kwaliteit bedankt gr lia

heel goed

Mooie broek, snelle levering

Mooie pasvorm, zit erg goed. Heel erg blij mee.

Correcte webshop

Duidelijke webshop en de volgende dag al geleverd! Top

goede kwaliteit en supersnel!

Een prachtige deken en andere mooie spullen van goede kwaliteit en heel snel geleverd!

Prettig

Prettig en snel

Tip service via de app gevraagd naar de maat vd uitrijdeken omdat ik twijfelde binnen een uur alles duidelijk en besteld... de volgende dag in huis... stiekem gepast en zit als gegoten het word vrijdag gegeven..maar weet nu al dat de ontvanger reuze blij zal zijn!!!!

Schoenen gekocht, die waren te groot. Dus teruggestuurd, volgende dag de goede maat weer in huis.

Excellent

Rapide et conforme à mes attentes

A very good organized shop!

Hello, I’m satisfied in price/quality/big range of merks and very fast delivery! Just one advice to show the size of rugs in 2 sizes. For example: 145/195. It will be easier for many people. Thank you!

Helemaal tevreden

Het online bestellen ging heel gemakkelijk en ook nog een fijne korting erbij op het product in mijn geval het navy blue dekje van qhp, maakt het ook nog een leuk voor de portemonnee. Levering was heel snel en ik werd goed op de hoogte gehouden van het tijdstip wanneer het bezorgd zou worden. Het product was goed verpakt, geen schade en het zag er verder goed uit. Heb er ook al meegereden en het staat prachtig, dus helemaal blij met m'n aankoop en de goede service.

Vandaag bestellen, morgen in huis

Vlotte afhandeling, mooi verpakt en snel geleverd.

Prima website en snelle levering.

wat een geweldige service!!!

Naast prachtige producten wil ik toch zeker aangeven dat De Kroo een service geeft dat gewoonweg geweldig is. Supersnelle levering en meedenken met de klant Ik woon in Zuid Afrika en wanneer ik met vakantie kom wil ik altijd een kwaliteits product aankopen. Betalingen moet altijd met een omweg en hierdoor kwam mijn betaling wat laat aan. Toch doet De Kroo alles aan om binnen de tijd dat ik daar ben, alles te leveren. Top!!

Heel vlug geleverd

Materiaal is minder van kwaliteit maar ja de prijs is ook weinig

Uitgebreid assortiment, leuke aanbiedingen en vlotte levering.

Dekje besteld met een leuke korting. Bestelling werd de volgende dag al geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Mooie nette deken gekocht en deze werd snel geleverd!

Mooie deken gekocht, sluit goed aan en past goed. Snelle levering!

Snelle leveringen. Goed verpakt. Lage prijzen!

Dankzij mooie aanbiedingen kon ik een aantal bestellingen doen. De keuze is ruim. De prijs is laag. De leveringen zijn super snel. En de bestelling is goed verpakt. Perfect!

verzendkosten zijn erg hoog

Afgelopen week een rijbroek voor onze dochter besteld. We moesten 4,95 euro verzendkosten betalen, dat was geen probleem uiteraard. Maar de broek was 1 maatje te klein en wilde deze omruilen voor 1 maat groter. Het artikel moest natuurlijk terug en moest toen 7,25 verzendkosten betalen om iets om te ruilen. Dat vindt ik teveel van het goede. Dat je eenmalig verzendkosten moet betalen heb ik geen probleem mee maar om het om te ruilen (of gewoonweg te retourneren) en dan nog eens zoveel voor het verzenden moet betalen gaat mij te ver. Ik heb daar een klacht over ingediend. Wat krijg je voor antwoord terug? tja mevrouw het artikel was al in de aanbieding en om dan ook nog eens gratis te retourneren kunnen we onze deuren wel sluiten. Het had beter geweest om hier normaal op te antwoorden want op deze manier nodigt het voor mij niet meer uit om hier in de toekomst een bestelling te plaatsen. Erg jammer en een gemiste kans. met vriendelijke groet bs

Snelle levering en goede kwaliteit.

Chaps besteld voor mijn dochter. Prima uitleg over de maat. De levering was snel en de communicatie daarover helder. De geleverde chaps voldoen volledig aan onze verwachting.

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!