Super!!!

Goed en makkelijk contact gehad met Selma. Hele goede service en snelle bezorging. Mooie producten binnen gehad. In een woord super ;) Fijne feestdagen 🎅🏼

Snel geleverd en goede communicatie

Makkelijk besteld, deken moest uit magazijn komen maar toch binnen n paard dagen binnen. Fijn!

Snelle levering, goede kwaliteit

Savonds een winterdeken 300 gr besteld en de volgende middag al ontvangen. Toppie. Keurig verpakt en fijne deken voor weinig geld. Even ook goede reclame genaakt op stal voor jullie. Bestellen snel weer.

Correcte levering

Had wat spulletjes besteld en waren volgende dag geleverd. Mooi optijd en dat net voor de kerst.

Snel en goed!

Makkelijke site om te bestellen, snelle levering en kwaliteitsvolle producten. Top!

Snel en correct.

Product besteld en was zeer snel geleverd. Het was echter te groot (ondanks maattabel!). Maar is zeer snel en correct geruild voor de juiste maat. Top!!

Wat een topservice!

Eerlijke prijs, snelle levering, duidelijke site, makkelijk met betalen!

Overzichtelijk en snelle service

Afgelopen week 2 zadel dekjes besteld bij de kroo, deze waren snel binnen en degelijk verpakt . Ga hier zeker vaker wat bestellen top service .

Snelle bezorging fijne webshop

Fijne webshop

Goed verzorgd, op tijd geleverd en scherp geprijsd.

Voor onder de kerstboom heb ik wat spulletjes voor mijn dochter besteld. Laarzen, rijbroek, sokken en handschoenen. Alles werd netjes verpakt en zonder vertraging geleverd. Chapeau. Ook de prijzen van de artikelen waren goed. Het is geen Decathlon dus verwacht geen goedkope rommel, maar deze kwaliteitsartikelen waren toch scherp geprijsd. Fijn in deze dure maand. Al met al een aanrader. Een puntje van kritiek, maar dat staat los van de bestelling. Bij ons rijden we allemaal paard, maar voor mij, de vader, is de keus wel erg summier.... Dan ben ik toch aangewezen op andere webshops. Een tip: wil je onderscheidend zijn? Maak dan het assortiment voor de man groot!

Zeer goed!

Mooi product voor een super mooie prijs en snelle levertijd....wat wil je nog meer? Zeer tevreden.

Misschien iets beter inpakken want Peesbeschermers waren al wat strepen op

Sneller verzending en snelle levering! Goede service!

Goede en snelle service. Pakketje al na 3 dagen thuis gekregen en met een leuke korting. Zal hier zeker nog bestellen

Uitstekende levering

Ik heb mijn pakketje heel snel ontvangen en het deken van Kentucky voor mijn paard en mijn hond zijn perfect van maat.

veel keuze en zeer snelle levering

zeer goed

Top locatie en top verzorging voor paard

Snelle en correcte levering

Het product was de volgende dag al binnen! Met duidelijke instructies hoe je de deken moest passen. Ook de website vind ik overzichtelijk en geeft echte informatie over het produkt. En ik hou ook van kortingsacties, dus gewoon een tevreden klant.

Super service

Zeer snelle en nette levering en een top rijbroek.

Prima alles naar wens.

Snelle levering ondanks de drukke tijd. En leuke koopjes.

Snele levering top top

Hele goede service en bereikbaarheid!

Aardig personeel en heel goed te bereiken. Snelle verzending en mooie producten! Zeker een aanrader! Jammer dat ik niet in de buurt woon, want was daar zeker vaak geweest om spullen te kopen.

Snel en uitstekende service

Fijne communicatie, snelle levering en zelfs een sinterklaas presentje erbij geleverd!

Snelle levering en alles voldeed aan verwachtingen!

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!