Grote keuze

Groot keuzeassortiment Kwaliteitsvolle producten Snelle levering Uitstekende webshop!

Super!!

Deken besteld, super snel binnen. Netjes ingepakt met factuur en snoepjes voor mijn paard. Super service.

Super makkelijk schoppen

Hallo, de website is heel makkelijk in gebruik. Ik enkele klicks vind ik de producten waar ik opzoek naar ben. Afrekenen gaat ook heel makkelijk!

Top levering

Bestelling kwam keurig verpakt met bon en retourformulier en tips om je deken te passen. Tevens een zakje met paardensnoepje als verrassing.

Makkelijke website snelle levering !

Een cap besteld super goede kwaliteit en hij was super snel binnen de volgende dag al ! Top service !

Heeel erg fijne service kwaliteit en prijs!

Het is een hele fijne service, met ook fijne mooie producten! En de kwaliteit prijs verhouding is super goed!

Voor herhaling vatbaar

Mooie aanbieding van een goede winterdeken, snel en netjes geleverd met een attentie van de Sint, top!

Uitstekende levering

Duidelijke webshop, pakket werd netjes optijd geleverd

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

De artikelen zijn heel snel geleverd en van zeer goede kwaliteit

Geweldig!

Vond het heel leuk dat er als verrassing paardensnoepjes bij zaten voor Sinterklaas, een aangename verrassing. Factuur ook in een mooi foldertje gestoken, zeer goed ingepakt. Echt super.

rijbroeken kopen

De maten kloppen. De rijbroeken zijn in het echt hetzelfde als op de foto. Goede services. Fijne bezorging. track en trace klopt en houd je goed op de hoogte. de website is fijn en overzichtelijk, en je komt snel bij je gewenste item.

Super service en mega snel!

Ik heb voor het eerst iets besteld bij De Kroo. Wat een geweldige service, in mijn haast drukte ik de bestelling door voordat ik de kortingscode invulde maar met één telefoontje werd dat direct opgelost. En ondanks dat ik aan het eind van de middag bestelde waren de dekens de volgende ochtend al in huis. Ook nog eens voorzien van een puntzak met heerlijke paardensnoepjes. Kortom, Top bedrijf.

duidelijke webshop met snelle bezorging

Ik was met spoed op zoek naar een zadelbontje om te rijden met een zadel dat ik kon testen voor de koop. De Kroo was de enige zaak waar ik er eentje voor een redelijke prijs heb kunnen vinden die ook nog meteen te levern was. Daarbij kreeg ik paardenpepernoten en een gedicht van Sinterklaas erbij! Daar waren zowel ik als mijn paardje erg blij mee :)

Snelle goede service!

Aankoop netjes compleet en goed verpakt ontvangen. Snel verzonden, top service!

Mijn eerste aankoop bij jullie was top juist de levertermijn mag toch sneller worden ik heb 5 dagen moeten wachten en dat is toch een beetje lang. maar voor de rest alles prima.

Super snelle levering in kersttijd!!

Zelfs in deze kerst tijd, de ene dag besteld en de volgende dag al in huis!! Super blij mee.

supersnelle levering

snelle levering in drukke periode. 1 item was niet geleverd. Zeer snel opgelost na een telefoontje

Super webwinkel

Vragen via Whatsapp direct beantwoord. Pakje de volgende dag al in huis met een leuke attentie ebij.

Zéér tevreden over service en levering. Erg attent bedrijf!

Ontzettend goede service! Ik bestel veel online bij paarden leveranciers en vaak duurt het lang of is de levering plots niet meer mogelijk. Bij de Kroo kwam de levering als beloofd op tijd binnen en hadden zij daar ook nog I.v.m. Sinterklaas een attent cadeautje bij gedaan! Ik was zeer tevreden over de afhandeling, een nette factuur met dr bij daarbij geniet. De producten welke ik besteld had waren netjes verpakt en zaten als gegoten bij ons paard. Ik ben zeer tevreden over de kroo en zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen!

Geweldige service en mooie producten

De wollen deken die ik had besteld was snel bezorgd, incl een sinterklaasgedichtje en een zakje pepernoten voor de paarden! Zo leuk!! Bedankt

Super, zelfs extra Sinterklaas snoepjes voor mijn paard

Super goede service. Ik had een deken besteld en kreeg daarbij informatie over hoe ik de deken kon passen zodat hij niet vies werd en terug kom als hij niet zou passen. Daarnaast kreeg ik snoepjes voor mijn paard bij de bestelling omdat het Sinterklaas was. Ook in de winkel wordt ik altijd top geholpen. Iedereen denkt graag met je mee en zoekt met je naar een oplossing.

Supersnel een goed product geleverd!

Duidelijke website, goede voorraad en snelle levering - perfect.

Slechte service

Eerst kreeg ik de melding dat het pakketje fout gesorteerd werd, daarna dat er een fout adres werd ingegeven. Resultaat: product nog steeds niet geleverd...

Super snelle levering

De laarzen die ik kocht waren precies als in de omschrijving. Makkelijk te bestellen en binnen 24 uur geleverd, nog sneller dan werd beloofd. De ervaring was compleet met het leuke presentje in de doos!

Supersnelle service!

Enorme korting te pakken. Ik werd meteen gebeld dat ik het product op kon komen halen!

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!