Super goede service

Cadeau voor mijn vriendin gekocht super fijne site ze is er heel blij mee

S middags besteld volgende dag al geleverd

Heel goed👍

Whatsapp gestuurd ivm met mijn bestelling en dadelijk antwoord. Alles wordt goed opgevolgd

Een uitgebreide webshop waarvan je het winkelpersoneel kunt bellen als je een vraag hebt is top!

De Kroo is de enige webshop die ook een persoonlijk karakter heeft. Dat komt waarschijnlijk doordat er ook een fysieke winkel achter zit, maar dat doen ze heel goed. Als je toch nog ergens een vraag over hebt krijg je iemand uit de winkel te spreken, en dat voelt toch anders dan een helpdesk medewerker 😅.

Snelle levering en goede service

De levering is snel, de producten goed verpakt en vragen worden snel beantwoord.

Alles was correct en zorgvuldig geleverd

Niets op aan te merken, goede service

Snelle en ordelijke levering

Duidelijk en overzichtelijk aanbod. Snelle levering en prima verzorgd

Mooie artikelen en snelle levering

Webshop met veel artikelen en snelle levering. Aanrader!!

Super goede en snelle levering

Super goede levering, de site is fijn en overzichtelijk. De spullen worden heel snel geleverd, ook zijn de producten goed ingepakt waardoor het niet beschadigd. Onderwijl in 1 woord: super!

Snelle levering volgens afspraak

het werkt perfect

Ik heb deze olie gekocht om mijn sectolin scheerapparaat en tondeuse te onderhouden voor, tijdens en na het scheren van mijn paarden. En het werkt perfect. Elke keer als ik de olie er op deed werd mijn scheerapparaat beter en hij is geen 1 keer vast gelopen. Daarnaast werkt het soepeler en fijner dan andere olies.

Snelle levering en goed product

Mijn pakketje was super snel binnen en goed verpakt. Het product is van goede kwaliteit en erg comfortabel!!

uitstekend

's Avonds laat had ik mijn bestelling geplaatst. Toch werd de deken de dag daarop keurig thuisbezorgd. Prima pasvorm en mooie deken voor deze prijs!

Super snelle levering en goede kwaliteit.

Mooie 300gr deken gekocht voor een top prijs! Goede pasvorm.

Goede service en zeer klantvriendelijk

Super leuke winkel

Heel snelle levering en top kwaliteit.

Snelle service en keurig verzorgd

Gekozen producten snel en keurig verpakt ontvangen. Niets op aan te merken!

Snelle service duidelijke site

Prettige overzichtelijke site, met veel keuze in verschillende soorten artikelen en merken

TELAAT

scheermachine is pas vrijdag geleverd.

Goed en snel

Goed en snel maar mag meer foto’s van artikel en verpakking kan beter.

Helaas was de deken die ik besteld had te klein bij de nek van mijn fries. Deken retour gestuurd hoe de afhandeling gaat moet ik nog afwachten.

In alles top

Super ruitershop de accommodatie is grandioos het is er geweldig om er te komen

Perfect!

Het product was helemaal zoals het werd voorgesteld. De online betaling ging vlot en de levering was eeg snel. Voor mij een perfecte bestelling! :-)

Snel en correct

Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling. Items werden netjes verpakt, factuur en retourinfo in de doos. Heel tevreden!

Goede overzichtelijke website snelle levering

Overzichtelijk op de website te vinden wat ik nodig had,makkelijk te bestellen en daarna snel in huis Toppie!!!

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!