Super snelle bezorg service

Ik had een klepje voor de cap besteld. En die had ik volgende dag al in huis. En ook niet duur. Ik ben super tevreden.

Goede service, en snelle levering

De kroo is zeker een goede aanrader om producten bij te bestelen, dit met name door de goeie service bij vragen staan ze bereid je te helpen, daarnaast is het ook een zeer vlotte levering.

Blij met mijn aankoop en goede snelle service!

Eenvoudig producten bestellen, snelle reactie op whats app bij eventuele vragen en snel geleverd.

Snelle levering en makkelijk bestellen

Ik heb een dekje gekocht. Het ging vrij makkelijk en de volgende dag had ik mijn bestelling thuis.

Fijne webshop

Snelle verzending. Solide verpakt.

goede en snelle levering!

Al onze bestellingen worden keurig en snel geleverd. Wanneer iets er niet is wordt je gebeld en vind er overleg plaats. prettig winkelen zo!

Fijne service, korting op product. Goede levering en mooi qua levering factuur, bon en retour voor evt. Gelukkig niet nodig, want alles wat top. What you see is what you get

Snelle service, productomschrijving correct!

Snelle service, productomschrijving correct!

Jammer dat je de retourzending moet frankeren. Had ook graag een mail ontvangen dat de retourzending goed aangekomen was. Wel snelle afwikkeling van terugbetaling.

Erg blij met me product Goede service

Goede snelle service

goede snelle service

Super! Telefonische service .meedenkend.goed bereikbaar voor advies

Meedenkend , goed telefonisch bereikbaar , ook savonds,s . Dit zie je maar weinig tegenwoordig.... Ik belde om een maatsverandering te doen en meteen binnen 5 min werd er al aangewerkt om hem te verzenden. Super! Snelle levering en niet geheel onbelangrijk het eczeemdeken paste goed( qhp 195) om mijn haflinger . nu alleen nog hopen dat deze niet na verloop van tijd uitlubberd. :-)

Goede servis maar wat langere levertijd.

Duidelijke website. Duurde helaas langer dan verwacht voor ik mijn bestelling ontving.

Goede en snelle service

Ik wilde een product kopen die op verschillende sites was aangeboden. Uiteindelijk voor de kroo gekozen omdat de kroo veel korting had. Product was heel snel geleverd, namelijk de volgende dag al! Super tevreden.

Perfecte service

Ik heb laatst bij jullie een dressuur singel met bont besteld, echt top kwaliteit. Het was er binnen 1 dag ben er zo blij mee. Goede service, snelle levering. Vanaf nu bestel ik alles hier.

De bezorging duurde lang en het pakket was aan de buitenkant beschadigd.

Omschrijvingen op de site zijn kloppend en volledig. De bezorging deed er 4 dagen langer over dan beloofd en het karton was aan de buitenkant beschadigd (de producten zelf niet gelukkig). Ik had al een verzoek ter beoordeling in m'n mail voor de verzend bevestiging.

Nette en snelle levering !

Gevonden wat ik zocht! Artikel was netjes verpakt, en eerder geleverd dan ik had verwacht

Het bestellen ging erg vlot, met een mooie korting.

De bestelling ging erg vlot evenals het ontvangen. Ik had het product de volgende dag in huis met een mooie bon erbij. Ik zou jullie aanbevelen en ga zeker vaker bij jullie bestellen. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering, super!

Vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon gehad. Daarna besteld en de volgende dag was mijn pakket er al. Top!

tevreden klant

Goede service, snelle service maar minder acties dan sommige ruiterwebshops

Mooie manege, mooie mensen en mooie producten.

Zeer attent personeel, behulpzaam, klantvriendelijk en mooie producten en groot assortiment. Complimenten!

superrrrr service

nergens kunnen vinden maar toch gelukt !!!!

Levering zoals aangeven. Ben tevreden over het product

echt uitstekend!

ik heb een dekje besteld en hij kwam op de dag binnen die aangegeven was. het bestellen ging erg makkelik en snel. dus zeker een aanrader om hier iets te bestellen!

snelle service vooral!

Ik heb 2 halsters besteld van QHP en deze kwamen 1 dag later al aan. Goede service, ook keurig de betaalbonnen erbij.

Boomdijk 1

4339PN Nieuw- en Sint Joosland

Over De Kroo Ruitersport

Al 30 jaar is de Kroo Ruitersport uw partner voor al uw paardenspullen. Sinds de opening van De Kroo Ruitersport in 1993 doen wij ons best u te helpen aan de beste paardenspullen via onze ruitershop. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een mooie manege tot een prachtig 5 sterren complex. Daarnaast groeit ook de Kroo online ruitershop met ons mee. Snelheid is het codewoord van onze online paardenwinkel. Wanneer u voor 20.30 uur uw producten besteld, heeft u het de dag erna al in huis. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat u uw product altijd snel op uw deurmat kunt verwachten. Is het dan uiteindelijk toch niet helemaal wat u in gedachten had? Of heeft u nog wat vragen over het product? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We scoren niet voor niets een klantwaardering van een 9.3! Onze online ruitershop is opgestart en verder ontwikkeld vanuit één grote passie; de liefde voor de paardensport. Door onze jarenlange ervaring als ruitersport winkel weten we precies wat een ruiter nodig heeft. Mocht u desondanks online toch niet kunnen vinden wat u zocht dan staan wij voor u klaar in onze paardenwinkel in Nieuw en Sint Joosland! Onze medewerkers weten precies wat u en uw paard nodig hebben, zodat een passende service altijd geboden kan worden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten waar wij zelf enorm blij van worden. Met die gedachte in ons achterhoofd, kopen wij onze producten voor de ruitersportzaak in. In de hoop dat u er net zo gelukkig van wordt als wij. Onze uitdaging is altijd weer een ruitershop vol mooie kwaliteitsproducten te hebben, zodat u en uw paard kunnen doen waar het om gaat; genieten van het paardrijden!