GoeD platform werkt snel en simpel zo is t

Snel kunnen vinden

snel een kinderact kunne vinden voor verjaardag

Kei goed

moooie website netjes ingericht makkelijk zoeken

Niks op aan te merken

Gewoon goeie ervaringen snel een vuurspuwer kunnen vinden

Klasse

Fijn platform lekker makkelijk regelen

Geweldige ervaring

Goede communicatie zonder problemen of onzin. Zeker een aanrader

Uistekend!

Ik ben meer dan blij met de snelle service en het makkelijke platform

Fijn

Alles werkt naar toebehoren makkelijk een karikaturist kunnen vinden voor een jubileum

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring werkt makkelijk, soepel en fijn. Al met al een top bedrijf voor je entertainment met goede klantenservice.

Gaaf

Gave artist kunnen regelen via showbird lekker soepel en fijn dat ze nabellen

Fijn.

Ging goed makkelijk communiceren en snel geregeld! erg fijn dus

Mijn ervaring met showbird was uitstekend

Mijn ervaring met Showbird was uitstekend: alles verliep netjes en volgens afspraak, van boeking tot optreden. De communicatie was helder en professioneel, wat zorgde voor een zorgeloze en geslaagde ervaring.

Super platform

Ja, wat kan ik zeggen? Een en al een super platform. Alles is makkelijk te vinden, of je nou een solo zanger zoekt of een gitarist, ShowBird heeft precies wat jij nodig hebt. Maakte het vooral een stuk makkelijker om de bruiloft van mijn zus net wat gezelliger te maken met een leuke act.

goed overzicht, snelle offerte, heldere afspraken

Een duidelijk overzicht van artiesten. Je hebt snel een offerte en er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat je weet waar je af en aan bent ook aangaande reiskosten e.d. Beetje overkill aan klantcontact, dat zou voor mij iets minder mogen.

Leuke artiestenservice

Heleboel artiesten precies kunnen vinden wat ik wil makkelijk communiceren door de chat

Vermakelijke goochelshow

Voor doelgroep 60+ leuke trucs aan de tafels. Rond 2 uur durende show met een enkele gedateerde trucs. De groep was wisselend enthousiast.

Enorm fijn platform

Goed om een leuke schminker te vinden voor een kinderfeestje makkelijk te vinden en makkelijk geboekt

Super leuke avond met Mauro

We hebben Mauro geboekt voor de verjaardag van mijn vrouw. We hadden een feestje met 60 mensen en hebben daar Mauro geboekt voor het begin van de avond (3u) en daarna een DJ die overnam. De sfeer zat er meteen in en iedereen was dolenthousiast.

Perfect platform om de ideale artiest te vinden voor een bijzondere gelegenheid.

Ik vond via ShowBird een fantastische zanger voor de gouden bruiloft van mijn ouders. Het platform werkt erg prettig met duidelijke zoekfilters voor genres, prijzen en afstanden. De communicatie is helder, de betaling eerlijk en zowel de opvolging van de klant als van de artiest is uitstekend geregeld. Dankzij ShowBird verliep alles soepel en zorgeloos, precies zoals het hoort bij zo’n speciale gelegenheid.

Snel gevonden wat ik zocht

Ik zocht een clown of ballonnenartiest. Via Google kwam ik vrij snel bij Showbird. Daar was de zoektocht snel volbracht; de artiest die ik benaderde reageerde snel en enthousiast. De communicatie daarna was ook efficiënt en duidelijk.

Top!!

Enorm chill platform werkt goed en makkelijk artiest kunnen vinden!!

Dit was de eerste keer dat ik via showbird een clown heb kunnen regelen. Ik wist niet precies hoe of wat, maar het fijne was dat ik netjes werd gebeld om me bij alles te helpen. Alle vragen die ik had heb ik kunnen stellen en daardoor wist ik dat het goed zou komen. Showbird heeft mij goed geholpen en achteraf ook gevraagd hoe het allemaal is gegaan. Super vind ik dat! Regel je entertainment via dit bedrijf.

Top platform!!!

Erg fijn platform om mee te werken àlles overzichtelijk en makkelijk een goede band kunnen vinden.

Zeer gemakkelijk organiseren

Showbird is een top platform. Wanneer ik een echt goed feestje wil organiseren, is het eerste waar ik aan denk de blauwe vogel!

Top ervaring!

Ik heb een hele goede ervaring met ShowBird. Het is ontzettend makkelijk om via het platform evenementen en artiesten te boeken. Alles is duidelijk en overzichtelijk, waardoor je snel vindt wat je zoekt. Daarnaast is de klantenservice echt geweldig. Ze reageren snel, zijn vriendelijk en helpen je goed als je vragen hebt. Dat geeft veel vertrouwen bij het organiseren van een evenement. Zeker een aanrader als je op een eenvoudige manier entertainment wilt boeken!

Laan van Zuid Hoorn 165

2289 DD Rijswijk

Over ShowBird

ShowBird is een Nederlands online platform dat evenementenorganisatoren en klanten in contact brengt met artiesten, entertainers en performers. Het platform biedt een breed scala aan acts, waaronder muziek, dans, theater, comedy en andere podiumkunsten, voor zowel zakelijke als privé evenementen. ShowBird richt zich op het vereenvoudigen van het boekingsproces, met een focus op betrouwbaarheid, klanttevredenheid en de mogelijkheid om eenvoudig de perfecte artiest voor elk type evenement te vinden.