Dit was de eerste keer dat ik via showbird een clown heb kunnen regelen. Ik wist niet precies hoe of wat, maar het fijne was dat ik netjes werd gebeld om me bij alles te helpen. Alle vragen die ik had heb ik kunnen stellen en daardoor wist ik dat het goed zou komen. Showbird heeft mij goed geholpen en achteraf ook gevraagd hoe het allemaal is gegaan. Super vind ik dat! Regel je entertainment via dit bedrijf.
Erg fijn platform om mee te werken àlles overzichtelijk en makkelijk een goede band kunnen vinden.
Showbird is een top platform. Wanneer ik een echt goed feestje wil organiseren, is het eerste waar ik aan denk de blauwe vogel!
Ik heb een hele goede ervaring met ShowBird. Het is ontzettend makkelijk om via het platform evenementen en artiesten te boeken. Alles is duidelijk en overzichtelijk, waardoor je snel vindt wat je zoekt. Daarnaast is de klantenservice echt geweldig. Ze reageren snel, zijn vriendelijk en helpen je goed als je vragen hebt. Dat geeft veel vertrouwen bij het organiseren van een evenement. Zeker een aanrader als je op een eenvoudige manier entertainment wilt boeken!
de juiste muziek bij de juiste sfeer
Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met ShowBird. Het platform biedt een zeer breed aanbod aan entertainment in allerlei categorieën en thema’s, zowel voor privé-evenementen als zakelijke gelegenheden. Het team was erg betrokken en behulpzaam tijdens het hele proces en het telefonisch contact was altijd prettig en professioneel. Daarnaast is het erg handig dat je via de chatfunctie direct met artiesten in contact kunt komen, wat het organiseren nog makkelijker maakt. Alles was duidelijk en goed geregeld, waardoor het hele proces soepel verliep
Enorm fijn platform, makkelijk een act uit kunnen zoeken voor een bbq
Fijn platform. Overzichtelijk
Heel blij met de hulp die ik heb gekregen van jullie medewerker Mateja . Er werd goed meegedacht en alles werd duidelijk uitgelegd. Je merkt dat er echt moeite wordt gedaan om je goed te helpen. Nogmaals bedankt!
Mateja heeft mij goed geholpen en nam de tijd om mijn vragen duidelijk te beantwoorden. De communicatie was prettig en alles werd snel geregeld. Daardoor had ik een fijne ervaring met ShowBird. Ik ben erg tevreden en zou het zeker aanbevelen.
Ik wilde een leuke act boeken voor een bedrijfsfeestje en ben hierbij erg goed geholpen door Mees! Het platform werkt erg goed en ik kreeg een snelle reactie. Top ervaring!
Ik had als verrassing een ballonnen artiest geboekt voor de verjaardag van mijn 6 jarige dochter, het was heel goed geregeld en het platform werkte top!
Voor mijn 50e verjaardag heb ik Showbird ingezet om een zanger te boeken. Het was fantastisch, hij kreeg alle gasten meteen op de dansvloer, echt top!
Zocht naar een vuurspuwer en een goochelaar en in alle stress zoeken op social media en uiteindelijk via google terecht gekomen op Showbird, direct gebeld en jahoor ik kon kiezen uit 4 verschillende acts. Top service, snel een account aangemaakt en ik heb het entertainment voor mn verjaardag!!!
Ik heb tafelgoochelaar en wandelende waarzegster geboekt. Het was binnen enkele minuten rond! Ze hebben allebei ook prima optreden gedaan.
ShowBird werkt echt super goed! Heb een zanger geboekt voor mijn verjaardag en ben helemaal tevreden. De communicatie met de zanger verliep goed via het platform en het boeken was eenvoudig. Ik raad het iedereen aan! De volgende keer dat ik een artiest wil boeken, doe ik dit sowieso weer via ShowBird.
Ik heb dj geboekt voor een huisfeestje en proces van aanvraag naar boeking is zo goed verlopen klant contact liep top platform deed het heel erg tevreden.
Ik had een prinses voor mijn dochtertje van 3 geboekt, het was enorm leuk en heel makkelijk geregeld via showbird. Ik had contact via de chat met de artiest, en werd nog gebeld door een medewerker van showbird zelf om mij te helpen met de boeking!
Als klein artiest is boekingen regelen, beheren en achter betalingen aan gaan niet echt m'n favoriete bezigheid. Boekingen voor artiesten groot en klein gaat super via showbird. De act opbouwen en online zetten, je krijgt er ook goeie feedback over vanuit het showbird team. Daarna contacten met potentiële klanten, geïnteresseerde en de boeking rond maken is makkelijk. Het neemt veel hindernissen weg. Daarnaast zijn de kosten transparant en uitbetalingen super snel.
Mijn ervaring als artiest met Showbird is perfect! De website (en app) werkt overzichtelijk. De werknemers bij Showbird nemen de tijd om je act nog beter te promoten op de website. De klantenservice is zeer goed bereikbaar en de werknemers zijn vriendelijk en behulpzaam. Showbird neemt de betalingen geheel uit handen. De betalingen zijn altijd netjes op tijd, binnen een paar dagen na uitvoeren act.
Onlangs kwam ShowBird weer top of mind bij mij, een full time-DJ. Ze waren regelmatig op TV te zien met een duidelijke reclameboodschap. Nu ben ik als DJ al via verschillende websites en evenementenbureaus te boeken, maar het liefst zou ik elke dag aan het draaien zijn, dus er is altijd ruimte om de laatste gaatjes in mijn agenda op te vullen. Zodoende besloot ik me bij deze gerenommeerde partij aan te melden, en vooralsnog ben ik daar ontzettend goed over te spreken. Ik had bij de eerste keer inloggen wat mini-struggles, maar na een mailtje naar het ShowBird-support-mailadres werd ik dezelfde dag nog gebeld en enorm vriendelijk en adequaat geholpen. Vervolgens was ik klaar om in te loggen en begon ik met het bouwen aan 2 artiestenprofielen. Deze profielen worden vervolgens even goed onder de loep genomen door een vakkundige specialist van ShowBird en dan krijg je ofwel groen licht, of je hoort welke dingen er beter nog even aangepast kunnen worden. 1 van mijn m'n profielen werd meteen ge-greenlight, en ik kreeg wat feedback toegestuurd over het andere profiel, door (mijn nu favoriete ShowBird-kampioen): *Annabel*. Annabel was dusdanig pro-actief en behulpzaam dat ze dezelfde dag nog belde om even te checken of ik alle feedback begreep en ze daar nog bij kon assisteren. Ook plande ze meteen een soort onboarding-call met me in om samen met me door het platform te lopen. Ook heeft ze me geholpen met het doorplaatsen van mijn eerste paar reviews en heeft echt de tijd genomen om me alles goed in de smiezen te doen krijgen. Dankjewel Annabel, je bent een topper! En wat betreft ShowBird: ik kijk uit naar een mooie samenwerking en ik hoop met behulp van jullie organisatie veel mooie nieuwe gigs binnen te halen. Cheers! Lammert / Lammie / Vlammie / LLout / Riptide Soundsystem
Als artiest kan je altijd terecht bij artiesten management met jouw vragen en krijg je snel antwoord. Ze kennen je persoonlijk en het is fijn om te weten dat er mensen zijn om mee te sparren als je vragen hebt. Heel benaderbaar!
Goede ervaring, goed platform. Bedankt !
Ik was op zoek naar een dj, deze kon ik snel vinden, het platform heeft hieraan bijgedragen
Via ShowBird een bijzonder leuke act gevonden voor mijn 50ste verjaardag. De prijs bleek door de jaarwisseling net verhoogd, maar dit was geen reden om er vanaf te zien. Topavond gehad en het platform als favoriet gemarkeerd voor als er weer eens iets te vieren valt.
165 Laan van Zuid Hoorn
Rijswijk 2289 DD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.