Laden reviews...
159 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen ShowBird om de heldere en gemakkelijke manier van zoeken en boeken. De ervaringen benadrukken snelle en probleemloze boekingen, en steeds behulpzame ondersteuning. Communicatie is over het algemeen helder en professioneel. De algehele ervaring is positief en het platform wordt veelvuldig aanbevolen.
Via Showbird krijg ik regelmatig boekingen en ik kan mijn acts eenvoudig up to date houden. Verder regelen zij al het papierwerk en de financiële afhandeling. Dan kan ik me richten op wat ik goed kan. Groeten Zanger Chrizzz
Zanger Chrizzz
Cuijk
Nog niet veel boekingen gehad. Maar alles verliep correct, en vlot
Dirk
Koolkerke
Zeer goede ervaringen met ShowBird als artiest. Goede communicatie & professioneel.. Kortom TOP..
Peter
Laros
Fijn platform wat een mooie aanvulling is voor (soms) extra boekingen. Wat mij betreft mogen dat er wel meer zijn maar er staan zoveel DJ's op. Erg tevreden over hoe het werkt voor de boeker en fijne communicatie met het Showbird kantoor indien nodig. Ik ben ook wel eens naar een artiestenborrel van hen geweest, ook leuk dat ze events organiseren voor ons! Zeker een aanrader!
Loos Luna
Almere
Je wordt in contact gebracht met de aanvrager/klant en kunt overleggen wat wensen zijn. Dan stuur je voorstel en alles wordt netjes geregeld en afgehandeld door Showbird dat is natuurlijk fantastisch je hebt er geen omkijken meer naar.
Will
Spijkenisse
Dank zij Showbird heb ik extra boekingen gekregen en van begin tot einde van de boeking is alles goed geregeld.
George Brown
Amsterdam
Geen gedoe achteraf geld op tijd dus ga zo door
Kees Van der linde
Spijkenisse
Top alleen maar positief erover
Jules
Baexem
Al heb ik nog niet zo heel veel boekingen gekregen via Showbird vind ik het altijd super geregeld. Je hebt er als artiest geen omkijken naar. Altijd op tijd betaald! Ook mijn klanten zijn erg tevreden over Showbird.
Daniël
Heerhugowaard
Showbird is een prettige organisatie om mee te werken! Ze zijn duidelijk in hun communicatie, ze komen hun afspraken na en er wordt op tijd betaald. Showbird is overzichtelijk voor de boeker en hij/zij kan efficiënt door het bestand scrollen. Hetzelfde geldt voor de bands. Je hebt voldoende mogelijkheden om je goed te presenteren als band! Een echte aanrader!
Peter
Rotterdam
Geen hoofdpijn maar wel rust. Snel geregeld en geld altijd op je rekening binnen 4 dagen. Ga zo door ik blijf zeker erbij.
Andrew Reynolds
IJsselstein
Uitstekende manier om boekingen te werven en een hele fijne ondersteuning van het platform indien gewenst!
Tom
Someren
Goed georganiseerd en professioneel. Ik ben erg tevreden en hoop op meer boekingen via dit platform
Ruben Alken
Spijkenisse
ShowBird is zeer overzichtelijk en vriendelijk. Ik kan snel en makkelijk boekingen beheren en heb makkelijk contact met klanten. Het scheelt je als artiest enorm in de marketing en het vinden van boekingen!
Lolita
Breda
Super alles word netjes geregeld
Pascal
Zuidbroek
Ik ben erg tevreden over ShowBird. Sinds ik op ShowBird te vinden ben, krijg ik meer boekingen. Enig minpuntje: ze reageren niet altijd op mijn mails (daarom een 9 en geen 10).
Davide La Cara
Nijmegen
Laatste tijd heb ik veel boekingen gehad ben heel blij mee!
Anna
Leek
Het werkt heel goed maar helaas word er alleen de aandacht gelegd op grotere artiesten op sociale media en dat is niet echt jammer voor de kleinere artiesten. Ik snap het wel want die brengen meer in het laatje natuurlijk. Maar verder als ik geboekt word is het altijd goed voor elkaar
Hans
Gramsbergen
Goede samenwerking en afhandeling.
Willie
Wijchen
Alleen goede ervaringen heb ik met showbird. Een betrouwbare partij om mee samen te werken.
Ruud
Eindhoven
In mijn 40 jarige carrière zangeres/entertainer, is dit wel het beste boekings platform waar ik ooit bij aangesloten ben geweest. Boekingen verlopen snel en netjes, Ik geval van ziekte of zeer wordt er voor beide partijen een oplossing gezocht. Uitbetalingen meestal twee dagen na het optreden. Reageren snel op mails en vragen.
Kimberly
Wieringerwerf
Ik word regelmatig geboekt op Showbird en het zijn altijd super gezellige fijne leuke gigs!! Erg blij met dit platform dus op naar nog vele leuke boekingen en samenwerkingen!! Ga vooral zo door!! Liefs Petra
Petra
Backbier
Ik werk als kleine artiest met een bijzonder niche aanbod al enkele jaren met Showbird. Mijn ervaring is positief, Showbird werkt correct en efficiënt. Omdat mijn act/aanbod apart is, is optimale zichtbaarheid niet evident. Het platform is logischerwijze vooral op Nederland afgestemd, het zou goed zijn dat geïnteresseerden héél duidelijk zien dat een artiest uit België komt wanneer ze die willen boeken.
Iwein Jacobs
Puurs-Sint-Amands
Ik krijg regelmatig gigs via hun en dat loopt altijd gesmeerd. Het is eenvoudig voor de klant om een aanvraag te doen, nadere informatie uitwisselen over en weer gaat via chat en de afhandeling van de boeking is altijd correct en snel. Absoluut een aanrader!
Niki Buzz
Amsterdam
Heel veel boekingen via Showbird, werkt echt fantastisch. Heel prettig in de omgang, je kunt alles vragen, heel behulpzaam. Zowel voor de klant als mij een hele fijne ervaring.
Rob
Alphen aan Den Rijn
ShowBird is een Nederlands online platform dat evenementenorganisatoren en klanten in contact brengt met artiesten, entertainers en performers. Het platform biedt een breed scala aan acts, waaronder muziek, dans, theater, comedy en andere podiumkunsten, voor zowel zakelijke als privé evenementen. ShowBird richt zich op het vereenvoudigen van het boekingsproces, met een focus op betrouwbaarheid, klanttevredenheid en de mogelijkheid om eenvoudig de perfecte artiest voor elk type evenement te vinden.
Laan van Zuid Hoorn 165
2289 DD Rijswijk