Heerlijk

Showbird is between the best artiests platform in Netherland. Honest and assured!

Snel en makkelijk dingen regelen top!!

Perfect boekingsplatform voor artiest en klant

Showbird is wat mij betreft het beste online boekingsplatform voor artiesten in Nederland. De website is zeer goed doordacht, het aanbod enorm en de voorwaarden zijn voor zowel afnemers van muziek, als voor artiesten uitstekend en zonder risico. De vriendelijke en altijd in oplossingen denkende medewerkers begrijpen de behoeften van zowel klant als artiest en bieden bij vragen altijd de helpende hand. Wil je mij als saxofonist boeken, boek me dan zeker via dit unieke platform en alles wordt gegarandeerd top geregeld!

excellent platform best in the market

Its all you need at your reach in a comfortable way

Showbird is een goedwerkend platform voor zowel artiesten als klanten die zoeken naar entertainment

Ik sta als entertainer al een aantal jaren op de website van Showbird gepresteerd.. De communicatie verloopt heel prettig en de medewerkers staan altijd voor je klaar. Ze denken met je mee als artiest om het beste eruit te halen. Of ze bellen je persoonlijk op als ze denken: Deze aanvraag past echt bij jou! Het platform werkt ook heel gebruiksvriendelijk. Je kan als artiest goed communiceren met geïnteresseerde klanten, je eigen aanbod aanpassen wanneer je wil, vragen stellen en zo samen snel en eenvoudig tot een overeenkomst komen met de klant. Het aanbod op de website is heel.divers in zowel de goedkope als de duurdere prijsklasse. Voor een ieder wat wils. En het fijne is dat je als artiest elke type entertainment wat je doet kan aanbieden op verschillende pagina's. Ook betaalt Showbird binnen 48 uur uit en dat verloopt goed. Dus voor mij is Showbird een geweldig entertainment platform dat zich steeds blijft vernieuwen/verbeteren! Aanrader dus voor elke artiest en entertainmentzoeker!

Fijn platform

Klanten boeken mij altijd graag op showbird.

Veel keus in artiesten

Zeer positief

Briljante, transparante, heldere samenwerking waarbij overleg of ruggespraak altijd mogelijk is.

Altijd fijn als je op een open manier kunt communiceren, vragen kunt stellen en men openstaat voor suggesties. Ook tussentijds ruggespraak hebben mbt lopende zaken of de samenwerking fine tunen gaat soepel. Ruim 2 jaar plezierig met elkaar gewerkt met grote regelmaat.

Geweldig!!

Alles was top geregeld!

Top, super tevreden

Geweldig geregeld, mooie act, gezellige avond gehad!

Goed geregeld

Mooie site om een artiest te boeken

Erg gebruiksvriendelijk, ik wist precies of ik de act kon reserveren wanneer ik hem nodig had. Het is lekker overzichtelijk, zelfs als je niet precies weet naar wat je opzoek bent. Perfect om inspiratie op te doen en te kijken welke act bij je budget past! Perfect voor zowel de organisator als de mensen die hun dienst beschikbaar willen stellen.

top!

duidelijk, snel & goed feest! heel professioneel, top!

Show bird de uitvinding vd eeuw

Deze week mijn 10 e boeking gedaan ik heb uitgerekend dat mijn dat Totaal 4 uur aan tijd heeft gekost, en alles gelopen zoals afgesproken. En de grootste complimenten van de mensen waar ik het v geregeld had. Even een ervaring en je ben positief verkocht

Altijd bereikbaar en fijne service

Wij werken graag samen met Showbird. Staan open voor vragen en denken mee.

Alles wat je zoekt op één platform!

Met één druk op de knop is alles geregeld, helemaal top!

Goed geregeld volgens de gemaakte afspraken

Het was een geweldig optreden. We hebben ervan genoten

Gemak en kwaliteit gewaarborgd

Boeking gedaan en perfecte afhandeling en communicatie. Uitvoering was ook nog eens van hoge kwaliteit zoals van te voren beschreven. Ik zeg weer een tevreden klant.

Perfecte online event / artiesten platform

Werk al jaren perfect samen met ShowBird als online boekings platform, klanten contact is makkelijk via het platform. Heb inmiddels via ShowBird al veel geslaagde boekingen staan, een echte aanrader voor alle artiesten én klanten die op zoek zijn entertainment

Verwachting overtroffen

Showbird heeft mijn verwachtingen overtroffen. Professioneel maatwerk geleverd zonder poespas ! Aanrader

Zeer goede ervaring Perfect platform Uniek

Fantastische begeleiding en handling

Wat een fijn platform om artiesten te boeken. Simpel, gemakkelijk en betrouwbaar!

De artiest was ruim optijd aanwezig en middels contact via het platform waren de afspraken helder en werden ook zo uitgevoerd wat op de dag heel fijn was.

Ideale boekingssite

Enorme keuze uit artiesten van allerlei orde. Van BN-er artiesten tot OBN-ers (onbekende NL-ers :)). Veilige en betrouwbare afwikkeling!

Prachtig platform, boekingen lopen perfect@

De aanvragen, boekingen en klantcontact lopen gesmeerd. Aardige capabele medewerkers ook.

Werkelijk een perfecte service. Alleen maar lof voor deze organisatie. Ga zo door.

Altijd netjes betaalt volgens afspraak. Afspraken altijd 100%. Tja, wat moet ik nog meer zeggen over dit uitstekend bedrijf. Dat ze ook nog eens zeer goed te bereiken zijn.

Laan van Zuid Hoorn 165

2289 DD Rijswijk

Over ShowBird

ShowBird is een Nederlands online platform dat evenementenorganisatoren en klanten in contact brengt met artiesten, entertainers en performers. Het platform biedt een breed scala aan acts, waaronder muziek, dans, theater, comedy en andere podiumkunsten, voor zowel zakelijke als privé evenementen. ShowBird richt zich op het vereenvoudigen van het boekingsproces, met een focus op betrouwbaarheid, klanttevredenheid en de mogelijkheid om eenvoudig de perfecte artiest voor elk type evenement te vinden.