Overzichtelijk

Kon mijn hondje makkelijk overschrijven in de petbas. Overzichtelijk en goed te doen. Onze pup doggykindje Chica kan dus een veilig leven hebben. Mocht zei toch eens verdwalen. Kunnen haar vinders haar baasje altijd bereiken. Ben blij dat ons doggykindje ingeschreven staat in petbas

Ik werd uitstekend geholpen

Het is wettelijk verplicht om binnen 14dagen je hondje te registreren op jouw naam, maar ik heb haar uit het asiel en geen contact met de vorige eigenaren en dus geen overdrachtscode. Dankzij de vlotte hulp van Petbase heb ik alsnog mijn hondje Amara kunnen registreren binnen het termijn! Heel erg bedankt!

Behulpzaam

Ik werd met geduld en vriendelijkheid geholpen met de problemen die ik bij het registreren van mijn kat ondervond. Uiteindelijk gelukt. Ik blij.

Goede service, aardige helpdesk

Ik ben erg snel geholpen met het verkrijgen van een registratienummer om de registratie van mijn adoptiekat te kunnen omzetten van de vorige eigenaar naar mij. Daarna nog even mailcontact gehad met een dame van de helpdesk (Rianne), die heel behulpzaam en aardig was

De inschrijving ging heel snel en vrij snel een terug koppeling. Dus al met al tevreden.

Na het aanmelden ging het zo gemakkelijk Goede uitleg

Fijne manier

Fijne manier om je liefdevolle maatjes vast te leggen. Duidelijke site. Doet wat het moet doen.

Gemakkelijk

Het was heel gemakkelijk om mijn huisdier te registreren

Klantvriendelijk en helder.

Proces ging vlot en makkelijk.

Makkelijk te registreren

Het is makkelijk om een huisdier te registreren. Ook een fijn idee dat ze je altijd kunnen vinden als je huisdier ooit weg zou lopen.

Eenvoudige registratie

Heb nu alle dieren bij PetBase geregistreerd. Wel zo makkelijk, alles op 1 plek. Eenvoudig te doen.

Very nice

Zeer nuttige website als je echt van je huisdier houdt, is het de moeite waard om hem te registreren. De website is niet duur, maar de hond is veilig.

Zeer behulpzaam bij mijn vraag

Wel wat lastig om alles in te vullen en de overschrijving van Teuntje van Stichting Chip naar PetBase is niet gelukt

Makkelijk registreren

Gemakkelijk aanvragen.

Overzichtelijke website

Toen mijn poes vermist raakte, kon ik via Petbase een volledig profiel van haar invullen, met foto. Ik had alleen haar chipnummer nodig. Je kan zelfs een vermissingsposter printen. Erg handig. Gelukkig is ze weer terecht en heb ik een volledig profiel van haar, mocht haar ooit wat overkomen.

Werkt prima

Site werkt snel en duidelijk

fijne service

Ik moest wat aanpassen, maar bleek nooit 1 account te hebben aangemaakt omdat het toen via dierenasiel gegaan is en er nooit erg in had gehad wat dat hadden mensen van het dierenasiel allemaal gedaan. Met hulp van 1 vriendelijke mevrouw aan de telefoon is het allemaal goed gegaan

Duidelijk en snel registreren

Eenvoudig en snel

Ik was geregistreerd.

De registratie van Milla was ineens weg. Per toeval zie ik het. Ik moest opnieuw betalen.

Perfeckt

Makkelijk om je huisdier op te geven en te regristeren

Registratie wijzigen gaat probleemloos

Eenvoudige registratie

Onze pup eenvoudig kunnen overschrijven. Ging heel soepel.

Ik had een probleem met registreren gechipte jonge hond

Werknemer petbase heeft voor mij uitgezocht wat de fout was. Dus probleem niet doorschuiven zoals RVB doet, maar uitzoeken.

Kreeg zeer snel antwoord op mijn mail. Ben correct geholpen op een vriendelijke manier.

Best makkelijk

Nog nooit zo gedaan ging makkelijk.

Vlierweg 38 A

3991 BD Houten

Over PetBase

Je hond of kat kan met een chip bij ons, PetBase, goed geregistreerd worden. Hiermee voorkom je dat je geliefde huisdier vermist raakt. Wij zijn een databank waar het registreren van je dier eenvoudig en veilig verloopt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat je vermiste dier snel weer thuis is, zelfs als het in heel Europa vermist raakt. Dit is waar we dagelijks aan werken. Sinds 2013 zijn wij het aangewezen portaal/databank voor het registreren van honden in Nederland. Bij ons kun je gechipte honden, katten en andere huisdieren registreren, zodat ze herenigd kunnen worden met jou als ze vermist raken. Of je nu je dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker inschakelt om je dier te chippen en te registreren, je kunt er zeker van zijn dat de registratie goed verloopt. Wist je dat we al sinds 1998 de eerste online databank van Nederland zijn? We beschikken over ISO 27001 en 9001 certificeringen. Alles is dus goed geregeld door professionals die net zoveel liefde voor dieren hebben als jij.