Laden reviews...
328 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel respondenten vinden het registreren van huisdieren eenvoudig en de site duidelijk. De klantenservice wordt vaak genoemd als vriendelijk en behulpzaam. De Europese dekking en transparantie worden gewaardeerd. Over het algemeen levert PetBase een toegankelijke en betrouwbare oplossing voor huisdiereigenaren.
Goede uitleg en vriendelijkheid
26 June 2026
Jan Uittenbogaard
Ridderkerk
Goede website eenvoudig te bedienen. Na telefoongesprek als goed verlopen super
24 June 2026
victor
Westland
Simpel om je dier te registreren
22 June 2026
Zie bovenstaand
20 June 2026
Ruud
Oud beijerland
Het zijn een aantal vraagjes, het is zo ingevuld. Hopelijk is het nooit nodig, maar een fijn gevoel dat m’n hond is geregistreerd.
16 June 2026
Nathalia
Almere
Ik heb al de honden die ik had altijd al bij Petbase geregistreerd voor zekerheid bij eventuele vermissing of ongeval en nog steeds erg tevreden mee !
15 June 2026
D.Zwartenbol
Krimpen aan den IJssel
Bedankt voor het verzenden naar het juiste adres. Dit wordt zeer gewaardeerd! De penning is mooi en duidelijk.
14 June 2026
Marie-Ange
Heerlen
Prima te begrijpen en af te handelen.
13 June 2026
M
Lochem
PetBase gaan heel zorgvuldig met de gegevens van je hond of kat om.
11 June 2026
Ina
Amstelveen
Chip registratie gaat heel eenvoudig. Overzichtelijk meerdere dieren onder je account te koppelen. Bij het basis pakket heb je zelfs al de mogelijkheid om 1 foto toe te voegen. Het wijzigen van adres gegevens, telefoonnummer, mail adres is gratis. (Bij veel andere databanken moet je voor elke wijziging betalen). Ik heb in het verleden ook wel eens mail contact gehad met een medewerker en dit verliep ook erg prettig en soepel.
11 June 2026
Veronique
Krimpen aan den IJssel
Weet niet waarvoor ik deze registratie moet betalen.
Beveelt niet aan
10 June 2026
C
Vollenhove
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. De eenmalige bijdrage van €8,- voor een levenslange registratie is nodig om PetBase als dierendatabank draaiende te houden. Hierdoor kunnen we registraties blijvend beheren en hulp bieden wanneer dat nodig is. Jouw eenmalige bijdrage voor de registratie is onmisbaar om dit alles goed te kunnen regelen.
We hopen natuurlijk dat je verder tevreden bent over het registreren van jouw dier bij PetBase. Fijne dag!
Met diervriendelijke groet,
Team PetBase
Fijn geholpen,had mij verkeerd geregistreerd,kreeg al snel antwoord op de mail en duidelijk wat ik moest doen. Het teveel betaalde geld stond weer snel op mijn rekening,top!!
9 June 2026
Mirjam
Wapenveld
Manon heeft me goed geholpen bedankt namens Soof
8 June 2026
Wilma
Naaldwijk
Contact gehad met Manon en ze heeft me alles goed en duidelijk uitgelegd.
8 June 2026
Cor Lobregt
AKKRUM
Snel en makkelijk. Fijn dat je uitdraai kunt maken.
6 June 2026
F.E.M
Hoofddorp
Gelukkig nooit gebruikt van hoeven maken.
5 June 2026
J.E.B.Collet
Leusden
Makkelijk te volgen wat je moet doen
4 June 2026
Margriet
Schoonebeek
Snel en efficiënt aanmelden van een dier
4 June 2026
Rick
Bilthoven
geweldig
2 June 2026
Perry
Oosterhout
De aanmelding was lastig: de website accepteerde mijn wachtwoord niet en ik moest telkens opnieuw inloggen. De website zelf vond ik verrassend volledig. Er werden veel gegevens gevraagd.
1 June 2026
Wies
Leiden
Netjes geholpen goede uitleg
Dj
Breda
Het was snel en makkelijk om onze nieuwe kat te registreren als je een paspoort van het dier hebt. Ook overnemen van andere eigenaar is simpel en snel geregeld via de overdrachtscode.
Joanne
Snelle reactie
24 May 2026
BRAM VAN HOVEN
Boskoop
Je hond of kat kan met een chip bij ons, PetBase, goed geregistreerd worden. Hiermee voorkom je dat je geliefde huisdier vermist raakt. Wij zijn een databank waar het registreren van je dier eenvoudig en veilig verloopt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat je vermiste dier snel weer thuis is, zelfs als het in heel Europa vermist raakt. Dit is waar we dagelijks aan werken.
Sinds 2013 zijn wij het aangewezen portaal/databank voor het registreren van honden in Nederland. Bij ons kun je gechipte honden, katten en andere huisdieren registreren, zodat ze herenigd kunnen worden met jou als ze vermist raken. Of je nu je dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker inschakelt om je dier te chippen en te registreren, je kunt er zeker van zijn dat de registratie goed verloopt.
Wist je dat we al sinds 1998 de eerste online databank van Nederland zijn? We beschikken over ISO 27001 en 9001 certificeringen. Alles is goed geregeld door professionals die net zoveel liefde voor dieren hebben als jij.
Vlierweg 38 A
3991 BD Houten