Zeer mooi product echt heel mooi.

Zeer snelle levering mooi product

Een prima site, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Ik moest onze pup overschrijven naar mijn adres en alles verliep heel soepel.

Gemakkelijk in te loggen en het maken een account

Goed geholpen

Wijzigingen doorgeven lukte niet zonder hulp

Eerste ervaring en gelijk een minder goede helaas

2 katten willen registreren, 1 voor 1 gedaan en beide betaald maar 1 kat is maar zichtbaar. Registratie blijkbaar niet gelukt maar wel betaald.

Het lukte prima om mijn hond Joep te registreren

Het ging prima, heel duidelijk.

Ruime keuze

Prima levering en voldoende aanbod. Wat ik nodig heb, dat hebben ze en de leveringen zijn altijd netjes op tijd en goed te volgen.

Me kat was al geregistreerd nu me hondjes ook makkelijk mooi overzichtelijk t zou mooi zijn als je alles in 1x kan in vullen en dat je niet per stuk hoeft te betalen

Voor meerdere dieren niet handig

Je koopt 1 account, maar voor elk dier betaal je nog eens het dubbele om alleen een foto erbij te kunnen plaatsen.

Super goed geholpen

Was registratie kwijt van mijn kat, binnen 5 minuten was t opgelost

so far so good, al is het in de tijd maar een korte ervaring. hopelijk hebben we petbase niet nodig, want dan zou het betekenen dat ons hondje vermist is ;)

geweldig

zeer snelle reactie en ook levering

Registratie ging makkelijk

Registratie ging makkelijk

Duidelijk en overzichtelijk

Ga zo door!!!

Simpel & snel

De registratie van mijn huisdier ging heel vlot en makkelijk. Ook het aanbrengen van wijzigingen verloopt perfect!

Prima geholpen

Ik had geen overdrachtscode en ben goed geholpen.

Mijn hondje op mijn naam gezet ging super vlug

Erg tevreden en super klantvriendelijk

We moesten twee katten registreren, omdat de vorige eigenaresse overleden was en geen paspoort meer aanwezig was. De medewerkster van PetBase vroeg of we een rekening hadden van de beide katten. Deze hebben we doorgestuurd. Ondanks dat het bijna einde werktijd was, hebben we nog dezelfde dag de ontbrekende gegevens ontvangen en konden we de beide lieverds bij ons registreren.

Nog net niet compleet.

Het zou het compleet maken als je ook de dierenarts zou kunnen veranderen bij overname van het dier. In ons geval een hond. Dan kunnen de gegevens bij je eigen dierenarts gevraagd/gebracht worden. In plaats van eren dierenarts ver weg.

Makkelijk te registreren

Alles loopt als het moet

Prima geregeld...

Snelheid en effectiviteit

Handig overzicht van alle huisdieren

Deze pagina geeft handig alle gechipte dieren in je huishouden weer met de benodigde en duidelijke informatie.

Goed geregistreerd en goed beveiligd

Huisdier proberen over te schrijven naar andere eigenaar is met code goed beveiligd. mailtje gedaan en binnen 24 uur reactie en opgelost

38 Vlierweg A

Houten 3991 BD