Snel geregeld

Snel te regelen, duidelijke website

Snel geregeld

Het omschrijven van onze pup ging snel en gemakkelijk!

stappen volgen, xo geregeld!

Wanneer je goed leest en alle stappen volgt is je hondje zo overgeschreven van de fokker of jouw naam. Tevens een nette bevestiging en de fokker ziet gelijk in zn account dat het geregeld is.

Duidelijke site

Duidelijke site hopelijk nooit nodig maar goed dat hij er is,

Snel geholpen

Goede uitleg en snel geholpen.

Makkelijke registratie

Makkelijk te registreren,zelfs voor min of meer digibeet!

makkelijk en snel

Het invullen van de gegevens van de katten was zo gedaan.

Duidelijk en makkelijk

Duidelijke beschrijving van de fokker mee gekregen en was zo geregeld.

Goed inlevingsvermogen

Ik zat met een ingewikkelde situatie, waar zeer snel en inlevend op gereageerd werd. Alleen wel vervelend dat er gezegd werd dat je de 2 katten gratis om kon zetten naar de nieuwe database,. maar dat je dan er toch voor moest betalen.

Duidelijk

Mijn kater Beertje moest geregistreerd worden en het was een duidelijk proces, dus succesvol.

Gemakkelijk in te vullen

Zelf ik kon het en ik heb weinig computer ervaring

Toevoegen van mijn naam en telefoonnummer op de chip van mijn kat is gelukt.

Ik vond het verwarrend dat ik twee mails kreeg van jullie. Ook kon ik niet vinden van je krijgt voor het pluspakket van 8,95.

Vlot geholpen via de telefoon.

Zoals hierboven staat, persoonlijk contact werkt altijd beter dan via een reeks van mogelijkheden vis Faqs. Daar staat haast nooit juist datgene bij wat je vlot verder helpt.

Snel geregeld

De overschrijving ging goed.

Makkelijk efficiënt en niet duur

Zie bovenstaande

Staan altijd klaar met goede informatie en hulp

Wij hebben alleen maar fijne ervaringen met Petbase. Als er onverhoopt iets verkeerd gaat in de registratie van 1 van onze honden, wordt het door de medewerkers super snel weer opgelost.

Fijn snel duidelijkheid te krijgen 'aanloopkatten' via chipreader

Zo kan ik persoonlijk contact zoeken wanneer een kat steeds aankomt op zoek naar aandacht/eten

Gemakkelijk in te vullen

Gemakkelijke website

Supersnel geholpen

De nieuwe kat invoeren geen probleem. Maar de twee bestaande lukte niet. E-mailtje gestuurd en snel doeltreffend antwoord.

Uitstekende service en goede uitleg.

Telefonisch goed en duidelijk te woord gestaan. Makkelijk om te registreren en aanpassingen te doen.

online

Het is gewoon gemakkelijk het adreswijziging en ook veranderen van eigenaar via online.

Duidelijke goed georganiseerde site

De site kenmerkt zich door een goede duidelijke opzet . Ook fijn dat je er filmpjes mee kunt versturen van de moeder hond en de pups .

duidelijk

Stap voor stap door het programma begeleid

Snel en duidelijk advies

Prima klantvriendelijk contact